Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις υποτιτλους για ολα τα επ.; 

Δεν μπορω να βρω για τα τελευταια 4 της 2ης σεζον.

Ποτέ ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν;

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετα απο προταση ενος φιλου καπου στην αρχη του θεματος σε συζητηση για μακοναχι τσιμπησα να δω dallas, mud & killer joe,

ειδα dallas & killer joe, καλυτερο μου φανηκε το δευτερο, εχει ενα κρεσεντο ρε παιδι μου (και γελιο :lol:), το dallas τελειωνει κ δεν καταλαβαινεις οτι τελειωσε, πφφ

Δημοσ.

Άργησα λίγο να ξεκινήσω την σειρά, και έτσι διάβαζα τα σχόλια ετεροχρονισμένα. Όσο διάβαζα λοιπόν αυτές τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ θεωρίες, τόσο το μυαλό μου ερχόταν σε αυτό

Όλη αυτή η παράνοια που συμβαίνει χρόνια και χρόνια έχει αλλοιώσει αντίστοιχα και τους ανθρώπους και το μέρος. Θες τα πλάνα με την άγρια βλάστηση, θες τις διάσπαρτες παιδικές ζωγραφιές, την κόρη του Μάρτι, τις ατάκες που λέει ο Ραστ για τις γύρω πόλεις (memory of a town) όλα δένουν πολύ πιο όμορφα έτσι. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε εξαρχής σε περίεργα σενάρια, εδώ τα διάβασα και άρχισα να τα σκέφτομαι σαν πιθανότητα. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται για το σύνδρομο του lost. Επειδή κάποιοι δημιουργοί μπλέκουν πολλά στοιχεία και πλάθουν σενάρια με τρελά twists δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θεωρείται άκυρη. Άλλωστε όταν σου ταϊζουν την σειρά επεισόδιο επεισόδιο έχεις μια βδομάδα να λιώσεις το μυαλό σου και οι fans τα γουστάρουν αυτά. Ειδικά σε σειρά με occult.

Αυτή η μισητή σειρά, που ανέτρεψε αλλά και κατέστρεψε την παγκόσμια τηλεόραση, άφησε και αυτό το κουσούρι. Μην δει κανείς ένα στραβό μπουκάλι, μία φωτογραφία στον τοίχο, αμέσως να σκεφτέι ότι του καθήσει στον εγκέφαλο.

Δεν είμαι φαν της σειράς. Μάλλον είμαι, αλλά μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη. Πως; Απλά το κάθε επεισόδιο να ήταν στα 45 λεπτά όπως οι υπόλοιπες σειρές του είδους. Αυτά τα 10 λεπτά παραπάνω μπορεί και να κουράσουν.

Κατά τα άλλα, επική. Σκηνοθεσία, σενάριο, ηθοποιοί (μόνο εμένα μου φάνηκε καλύτερος εδώ ο μαθιου από το Dallas;) μουσική, φωτογραφία, ήταν όλα τέλεια συνδεδεμένα ώστε να φτάσουμε στο τελευταίο επεισόδιο-αριστούργημα, από τα καλύτερα τελευταία επεισόδια που εχω δει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος αυτό

παίδες η σειρά δεν άφησε αναπάντητα ερωτήματα τα οποία δεν είχε δημιουργήσει

άφησε αναπάντητες θεωρίες και πορίσματα 1050 καμμένων που παγώνουν frame by frame το καθε καρε για να το λιώσουν και να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι

κόψτε λίγο το κάψιμο στο ιντερνετ και αράξτε ξαναδείτε το, όπως και όλα τα σημειολογικά referances που κάνει η σειρά ανά επεισόδιο για κάποιον λόγο

τίποτα παραπάνω από αριστούργημα κατ εμέ

Το πιο εύστοχο σχόλιο τον τελευταίο καιρό. 20 σελίδες τοπικ και 8 ώρες σειρά σε 3 προτάσεις. Εύγε παιδί μου :)

• Like 3
Δημοσ.

Σημερα ειδα το τελευταιο επεισοδιο.

Πραγματικα υπεροχη σειρα. Εκπληκτικη αμοσφαιρα υπεροχες ερμηνειες   και τι μουσικη ...

Σειρα που οταν τελειωσει νοιωθεις γεματος επειδη την εχεις δει

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον "ανιση" θα την χαρακτηριζα, με καλο ξεκινημα, κορυφωση στη μεση και φιναλε συμβατικο. Χωρις να λαμβανω υποψιν ουτε θεωριες ουτε το hype που αυτες δημιουργησαν, κρινω οτι ειδα. 

Αυτο δε σημαινει οτι δεν ηταν πολυ καλη σειρα, ολα τα επεισοδια ανω του 8...

Δημοσ.

Σημερα ειδα το τελευταιο επεισοδιο.

Πραγματικα υπεροχη σειρα. Εκπληκτικη αμοσφαιρα υπεροχες ερμηνειες   και τι μουσικη ...

Σειρα που οταν τελειωσει νοιωθεις γεματος επειδη την εχεις δει

Ειχα ανοιξει αρκετες καρτελες μια που ηταν για το The walking dead αφου ειδα το δικο σου νομιζω οτι αναφεροταν για το The walking dead και λεω κατι δεν παει καλα μετα ειδα πως ηταν για το True Detective. Παντως συμφωνω απολυτα μαζι σου

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ. Πάρα πολύ καλή. Τα είδα σχετικά μαζεμένα και δεν είχα διαβάσει τίποτα περίεργες θεωρίες (ευτυχώς) και σε καμμία πείρπτωση δε περίμενα τίποτα twists και τα σχετικά. Μου άρεσε όπως εξελίχθηκε.

Απίστευτη σκηνοθεσία από τον Fukunaga (δείτε το SIn Nombre όσοι δε το έχετε δει) και φοβερή ερμηνεία από Μακόναχι. Πάντα μου την έσπαγε ο τύπος αλλά εδώ και κανένα χρόνο μου αρέσει όπου κι αν παίζει.

Δημοσ.

Ο Μακοναχι εδω οντως καλυτερος απο το Dallas Buyers Club!

Παντως το φιναλε αν και καλο μου αφησε οτι επρεπε να δωσει κατι παραπανω δεν ενιωσα γεματος οπως με το φιναλε του Breaking Bad για παραδειγμα.

• Like 2
Δημοσ.

ScarletK, on 10 Mar 2014 - 3:21 PM, said:

Η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται για το σύνδρομο του lost. Επειδή κάποιοι δημιουργοί μπλέκουν πολλά στοιχεία και πλάθουν σενάρια με τρελά twists δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θεωρείται άκυρη.

Αυτή η μισητή σειρά, που ανέτρεψε αλλά και κατέστρεψε την παγκόσμια τηλεόραση, άφησε και αυτό το κουσούρι. Μην δει κανείς ένα στραβό μπουκάλι, μία φωτογραφία στον τοίχο, αμέσως να σκεφτέι ότι του καθήσει στον εγκέφαλο.

Κατά τα άλλα, επική. Σκηνοθεσία, σενάριο, ηθοποιοί (μόνο εμένα μου φάνηκε καλύτερος εδώ ο μαθιου από το Dallas;) μουσική, φωτογραφία, ήταν όλα τέλεια συνδεδεμένα ώστε να φτάσουμε στο τελευταίο επεισόδιο-αριστούργημα, από τα καλύτερα τελευταία επεισόδια που εχω δει τα τελευταία χρόνια.

εχω δει πανω απο 15 σειρες, αλλα δεν ειδα (κ ουτε προκειται) αυτη την μπουρδα κ διαβαζοντας κατι τετοια ποστ νιωθω τυχερος, γιατι δεν καταστραφηκα σαν μερικους μερικους :P

εξαλλου, σιγα μωρε, βλεπαμε surviror στο mega, δεν τρελαθηκα για να βλεπω σειρα με 7 ( ; ) σεζον

Δημοσ.

για κεινο το κοινο, οκ, για μενα οχι, πως θα δω μια σειρα αν δεν μου λεει κατι το αντικειμενο της;

οχι οτι οι υπολοιπες εχουν κανα σπουδαιο θεμα βεβαια, τα ιδια κ τα ιδια, πηξαμε στα αστυνομικα, ντετεκτιβ κλπ

Δημοσ.

Please guys, όχι κουβέντα για το lost. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά που οδηγεί, και εδώ το θέμα είναι για το true detective.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...