Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήθελα να κατεβάσω το τελευταίο επεισόδιο από το internet και περίμενα μέχρι χθες το βράδυ να το δείξει η Nova, να το δω σε HD.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η παραπάνω σκηνή απουσιάζει ολόκληρη.

Πήγε σε διαφημίσεις μετά τη στιγμή που μπαίνει ο Ράστι στην Καρκόσα και η επόμενη σκηνή μετά τις διαφημίσεις ήταν ο Ράστι να συνέρχεται από κώμα.

Εντάξει, σκέφτομαι, θα μας αφηγηθεί την ιστορία αργότερα...

Τελικά είδα μέχρι το τέλος και δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε στην Καρκόσα και ξενέρωσα τρελά. Μπαίνω μετά εδώ να γράψω για το πόσο ξενερωμένος είμαι, βλέπω το παραπάνω post, κατεβάζω το επεισόδιο και βλέπω το μέρος που έχασε η Nova. Αν δεν είχα μπει εδώ να διαβάσω αυτή τη λεπτομέρεια (10 λεπτά από τη σειρά, έλεος) θα είχα μείνει με την εντύπωση της υπέρτατης μούφας.

Σε τρολλαρε η nova. Πραγματικα...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, μα φυσικά τους πληρώνω, αν ήταν τσάμπα θα το έβρισκα από τα γνωστά μέρη.

Περιμένω να το διασταυρώσω και από κάποιον άλλο, επειδή εγώ το έγραψα στον αποκωδικοποιητή, μήπως είναι δικό μου θέμα και μετά θα πέσει τρελό κράξιμο.

Δημοσ.

Ε, μα φυσικά τους πληρώνω, αν ήταν τσάμπα θα το έβρισκα από τα γνωστά μέρη.

Περιμένω να το διασταυρώσω και από κάποιον άλλο, επειδή εγώ το έγραψα στον αποκωδικοποιητή, μήπως είναι δικό μου θέμα και μετά θα πέσει τρελό κράξιμο.

ααα λογικα δικο σου λαθος θα ειναι ρε

πρεπει να ειναι ηλιθιοι για να το εκαναν αυτο πουλες

Δημοσ.

Μα τριπλοτσέκαρα τη σειρά και δεν υπάρχει πουθενά διακοπή ή κάποια ένδειξη ότι σταμάτησε να γράφει ο αποκωδικοποιητής. Στην τελική αν είχε σταματήσει, πώς θα ξανάρχιζε μόνος του?

Και τέτοια σύμπτωση? Από διαφημίσεις να πηδάει ολόκληρη σκηνή και να επανέρχεται μετά από διαφημίσεις στη σκηνή που προανέφερα???

Δημοσ.

το ιδιο αναφερεται παντως κ στο gtvs, δεν προσεξα/ξερω αν ειναι ο ιδιος ο χρηστης που το γραψε βεβαια

Δημοσ.

Δεν έχω γράψει εγώ εκεί. Μπορείς να δώσεις το link? Εφόσον είναι δικό τους λάθος, θα τους αλλάξω τα φώτα

Δημοσ.

Αν ισχύει ότι έκοψαν όλη τη σκηνή είναι απλά άθλιοι...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το τέλος θεωρείται τόσο underwhelming πάντως,

Για μένα ήταν άψογο, με κορύφωση την όλη διαρρύθμιση σκηνικά της Carcosa και την όλη φάση brush with death του Rust, μπορεί να μην είχε κάποια ανατροπή, αλλά 7 επεισόδια και κάτι τους πήρε να βρούνε ποιος & που ακριβώς ήταν ο σημαδεμένος με τα πράσινα αυτιά, οπότε σαν νόημα/λογική συνέχεια/κλείσιμο μιας true detective ιστορίας με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Αν ήταν X-files ή τπτ άλλο paranormal/occult κτλ θα το καταλάβαίνα, αλλά για αστυνομικό θρίλερ μια χαρά ήταν το τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

ΚΥΝΙΚΟ κ αληθινο μεχρι αηδιας σε σχεση με την πραγματικοτητα τελος οπως αξιζε σ αυτη την σειραρα κ το υφος της

Οι ατακες τους στο τελος κ κυριως του Μαρτι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Δεν υπαρχουν σουπερ ηρωες στην πραγματικοτητα που καθαριζουν μονοι τους το Γκοθαν Σιτυ.Επιασαν αυτον που μπορουσαν να πιασουν.

Δηλαδη τι περιμενατε???? 2 αστυνομικοι στην αποσυρση εδω κ χρονια να πιασουν ενα απ τα μεγαλυτερα παρανομα κυκλωματα που ειχε τις ριζες του ακομα κ μεσα στην αστυνομια?????

Πηχης στον Θεο για τις επομενες σεζον.

• Like 2
Δημοσ.

Αν θεωρείτε το True Detective αστυνομικό θρίλερ τότε δεν καταλάβατε τι παρακολουθούσατε μάλλον.

Πρόκειται για μια τηλεταινία (στην ουσία) μυστηρίου.  Ποια σχέση των δυο ντετέκτιβ μου λέτε; 

Όλη η πλοκή είναι το πως μπορεί να συνδέονται οι μπύρες, οι κούκλες και οι καβαλάρηδες. Και εκεί που περιμένεις να σου γεμίσει τα κενά που σου άφησε, βγαίνει ένα επεισόδιο που επικεντρώνεται μόνο στην σύλληψη του τυπά με τα σημάδια. 

Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε fanboys και να ψάχνουμε ντε και καλά να βρούμε κάτι καλό να πούμε. 

Δηλαδή τι θα γινόταν αν λέγαμε ότι το 8ο επεισόδιο ήταν φόλα; Δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε. End of story. Αυτό δεν ακυρώνει το "ταξίδι" που κάναμε όλοι αυτές τις 7 εβδομάδες. Απλώς αποδείχτηκε ότι όλες οι συζητήσεις που έγιναν σε αυτό το νήμα ήταν ανούσιες. 

Και προς τον φίλο που γράφει για αυτούς που λύσαξαν με τις θεωρίες. Δεν λύσαξαν μόνοι τους. Κάτι τους έδωσε το ερέθισμα.

• Like 1
Δημοσ.

* SPOILER *

Δεν ήθελα να κατεβάσω το τελευταίο επεισόδιο από το internet και περίμενα μέχρι χθες το βράδυ να το δείξει η Nova, να το δω σε HD.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η παραπάνω σκηνή απουσιάζει ολόκληρη.

* SPOILER *

Φίλος μου που το είδε στη Νόβα μου είπε ακριβώς το ίδιο... Ότι πρέπει να έλειπαν σκηνές κ τώρα πρέπει να το ξαναδεί.
Δημοσ.

Συνοπτικά: δε με χάλασε καθόλου.

...και αυτό το υπέροχο μ' έφτιαξε αφάνταστα στο τέλος:

Καλα η τελευταια απιστευτη σκηνη με τον διαλογο μεταξυ των δυο και μετα αυτο το τραγουδι που πεφτει ηταν επικο.

Φακ, μου λειπει ηδη η σειρα. Την λατρεψα αν και apparently δεν ειχε να κανει καθολου με τη σχεση των δυο ντετεκτιβ....*smh*

Δημοσ.

Κοίτα τον McConaughey που από beach boy έγινε πρωτοκλασάτος ηθοποιός. Υποκλίνομαι και ανυπομονώ να δω αν η επόμενη σεζόν θα μπορέσει να πλησιάσει σε ποιότητα αυτήν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσε ακριβώς όπως περίμενα κ όπως μας είχε προετοιμάσει ο σκηνοθέτης.Δλδ χωρις τη μεγαλη ανατροπη.

Επιτέλους μια σειρά με αρχη μεση κ τελος χωρίς να παρατραβαει 4-5 κυκλους μεχρι να φτασει στο τελος.

Αυτός που εθεσε πολύ υψηλα στανταρ για τον επόμενο κυκλο πάντως είναι ο Μακόναχυ.

Επεξ/σία από totalius
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...