Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι έγινε, κανείς δεν το είδε? Και μπήκα με μια χαρά να κόψω αντιδράσεις πριν το ξεκινήσω.

Πλάκα θα έχουν οι αντιδράσεις μετά :P

Δημοσ.

Δεν ήταν κι άσχημο. Το χάνεις κάπου όταν πρέπει να τελειώνουν με τα διαδικαστικά και τις λεπτομέρειες, αλλά κάνει ωραία βουτιά μετά. Πιστεύω ότι αξίζει hd μόνο και μόνο για να χαζέψεις την σαπίλα.

Δημοσ.
καλο αλλα μου φαίνεται όλα τα στοιχεια που έδιναν σε όλο το έργο ήταν λίγο άκυρα

δεν ικανοποιήθηκα

Δημοσ.

γνώμη μου ,αν  το 'χετε δει

παρόλο που περίμενα περισσότερα στοιχεία να εμπλέκονται που μας έδινε κατά καιρούς για μένα παραμένει η καλύτερη ταινία σε επεισόδια που έχω δει τα τελευταία χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος ηταν τελικά ο yellow king? Και γιατι η κόρη του Χαρτ έδειχνε να εχει τέτοια σύνδεση? Da fuck? Σίγουρα τελείωσε?

Δημοσ.

Ποιος ηταν τελικά ο yellow king? Και γιατι η κόρη του Χαρτ έδειχνε να εχει τέτοια σύνδεση? Da fuck? Σίγουρα τελείωσε?

ναι κι εγω το ιδιο

μεχρι το τελος ετσι πως μπηκαν στο νοσοκομειο σαν να εδειχνε οτι ξερουν κατι ολες οι γυναικες της οικογενειας

Δημοσ.

μια χαρα απαντησαν τα παιδια, δεν χρειαζονται σποιλερ για αυτα που  γραφουν,

κ καταλαβαινω οτι δεν εντυπωσιαστηκαν απ το φιναλε, να μην εχουμε τπτ τρελες προσδοκιες λοιπον :P

Δημοσ.

Πφφφφ. 

(δεν αποκαλύπτω κάτι για την υπόθεση στο σπόιλερ, αλλά θα καταλάβετε πολλά για το τι να περιμένετε απο το επεισόδιο)

Φαντάζομαι ότι τώρα είναι που θα ξεκινήσει το γνωστό τροπάριο: η σειρά ήταν για την σχέση των δυο ντετέκτιβ, και όλα τα ''στοιχεία'' και τα ''twist'' δεν παίζουν σημασία, γιατί η σειρά δεν εστίαζε τόσο στο τι γινόταν αλλά στους δυο ντεντεκτιβ και στη σχέση μεταξ

homer_bored.jpg

Έχουμε πήξει στην σειρά με σχέσεις μεταξυ ανθρώπων. Φτιάξτε και μια με pure μυστήριο και αποκάλυψη που να μας αφήσει άφωνους γαμώ. Χέστηκα για την σχέση μεταξυ τους, τους ήξερα και απο χθές? Εχω δει την σχέση του Γουολτερ με τον Τζέσσε, όλα τα άλλα είναι 10 κλάσεις πιο κάτω.

• Like 4
Δημοσ.

Πφφφφ. 

(δεν αποκαλύπτω κάτι για την υπόθεση στο σπόιλερ, αλλά θα καταλάβετε πολλά για το τι να περιμένετε απο το επεισόδιο)

Φαντάζομαι ότι τώρα είναι που θα ξεκινήσει το γνωστό τροπάριο: η σειρά ήταν για την σχέση των δυο ντετέκτιβ, και όλα τα ''στοιχεία'' και τα ''twist'' δεν παίζουν σημασία, γιατί η σειρά δεν εστίαζε τόσο στο τι γινόταν αλλά στους δυο ντεντεκτιβ και στη σχέση μεταξ

homer_bored.jpg

Έχουμε πήξει στην σειρά με σχέσεις μεταξυ ανθρώπων. Φτιάξτε και μια με pure μυστήριο και αποκάλυψη που να μας αφήσει άφωνους γαμώ. Χέστηκα για την σχέση μεταξυ τους, τους ήξερα και απο χθές? Εχω δει την σχέση του Γουολτερ με τον Τζέσσε, όλα τα άλλα είναι 10 κλάσεις πιο κάτω.

wooord αν και γενικα σαν συνολο ηταν αψογη σειρα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι από άποψη ατμόσφαιρας προτιμώ τον τρόπο που το έκαναν. Θα ξενέρωνα πάρα πολύ αν πεταγόταν η γυναίκα του Μάρτι με κάνα χασαπομάχαιρο.

Όλη αυτή η παράνοια που συμβαίνει χρόνια και χρόνια έχει αλλοιώσει αντίστοιχα και τους ανθρώπους και το μέρος. Θες τα πλάνα με την άγρια βλάστηση, θες τις διάσπαρτες παιδικές ζωγραφιές, την κόρη του Μάρτι, τις ατάκες που λέει ο Ραστ για τις γύρω πόλεις (memory of a town) όλα δένουν πολύ πιο όμορφα έτσι. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε εξαρχής σε περίεργα σενάρια, εδώ τα διάβασα και άρχισα να τα σκέφτομαι σαν πιθανότητα. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται για το σύνδρομο του lost. Επειδή κάποιοι δημιουργοί μπλέκουν πολλά στοιχεία και πλάθουν σενάρια με τρελά twists δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θεωρείται άκυρη. Άλλωστε όταν σου ταϊζουν την σειρά επεισόδιο επεισόδιο έχεις μια βδομάδα να λιώσεις το μυαλό σου και οι fans τα γουστάρουν αυτά. Ειδικά σε σειρά με occult.

Εμένα με χάλασε ο τρόπος που έδειξαν κάποιες σκηνές (τις πιο down to earth εννοώ), μου φάνηκαν λίγο βιαστικές, αλλά αντίστοιχα το μάζεψαν στο δεύτερο μισό του επεισοδίου, δείχνοντας το μέρος, τα σπίτια, τις ζωγραφιές στα ξύλα (έχουν γίνει άπειρα περιστατικά και έχουν περάσει χρόνια και χρόνια και αυτή είναι η παράδοση του μέρους) για να σε ξαναβάλουν στο κλίμα. Και κλείνουν με την "Καρκόσα" που ήταν απίθανο μέρος σε συνδυασμό με το narration του ανώμαλου. Έπιασε λίγο από το κλίμα του Carnivale στο επεισόδιο με τη νεκρική μάσκα και τα σπίτια των hillbillonazi (copyright!).

Και έκλεισε με μια νότα χαρούμενη, μετά το σημείο με τα μαχαιρώματα που νόμιζα ότι θα έχουμε κακό τέλος, έκανα κι ένα "φιου" ρε αδερφέ. Και το χαρούμενη είναι σχετικό έτσι, γιατί περισσότερο σε βάζει σε κατάσταση να σκεφτείς πόσο μικρή είναι η ζωή σου, πόσο impact μπορείς να έχεις στον κόσμο κτλ. Σου λέει απλά κάνε ότι μπορείς και "νταξ".

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...