SofoS@ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σχετικά με τον scar man. Αν οντως είναι ο τύπος που κουρεύει το γκαζόν τότε δεν πιστεύετε πως ο ραστ θα το είχε προσέξει όταν μιλήσανε; Είχε μεν μούσια τότε αλλά δεν νομίζω πως έκρυβαν τις ουλές τόσο πολύ από κάποιον σαν τον ραστ που προσέχει τις λεπτομέρειες.
Voodooman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μου ήρθε έμπνευση για το τί συμβαίνει με την οικογένεια του Hart Η μεγάλη του κόρη δεν είναι δική του κόρη, είναι η κόρη του Cohle...
Johny Q Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εχει ακουστει τιποτα για s2 cast? Κάπου πήρε το μάτι μου (νομίζω στη σελίδα του στο fb) μια αφίσα με Χαβιέ Μπαρδέμ και την άλλη που έκανε τον Αρχάγγελό στο Κονσταντιν αλλά την κατέβασαν. Λογικά δε θα ήταν κάτι επίσημο 1
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ξεκίνησα σημερα το πρωι με σκοπο να μου ρθει κουτί το τελευταίο την Δευτέρα και τώρα δεν έχω τι να δω. 3
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 HBO'S HIT NEW SHOW HAS CATAPULTED A 100-YEAR-OLD SHORT-STORY COLLECTION ONTO THE BESTSELLER LISTS.
Sellers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πάντως μερικές σκηνές χρειάστηκαν να τι δω 2-3 φορές να καταλάβω τι παίζει, και έχ την εντύπωση πως έγινε και λίγο επίτηδες. Πχ: Το σκηνικό στην αρχή με το άκυρο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε (που αρχίζει απο φ), και άλλες φορές καναν έρευνα για αυτην και άλλες για την Ντόρα χωρίς να λεν με ποια ασχολούνται κάθε φορά. Και άλλες 2 σκηνές αλλα δεν μου έρχοται τώρα.
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 <p>Ξεκίνησα σημερα το πρωι με σκοπο να μου ρθει κουτί το τελευταίο την Δευτέρα και τώρα δεν έχω τι να δω.</p> Βιάστηκες. Εγώ θα το ξεκινήσω τη στιγμή που θα σκάσει μύτη ολόκληρη η σεζόν. Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα σποιλερ . Είμαι έτοιμη για το οτιδήποτε. 1
alsot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 η καλύτερη συμβουλή πάντως ειναι να δείς όλα τα επεισόδια απο την αρχή ώστε να είσαι έτοιμός για τη σύνδεση μεταξύ τους το κλειδί πάντως είναι η μεγάλη κόρη
salazar1991 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το ξεκινάω και εγώ σήμερα.Πότε βγαίνει το τελευταίο?
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το ξεκινάω και εγώ σήμερα.Πότε βγαίνει το τελευταίο? Τα χαράματα της Δευτέρας.
Geosim79 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 περιμένοντας με αγωνία το τελευταίο επεισόδιο, θυμήθηκα ένα παλιό ρόλο του Woody Harrelson από την ταινία ''Ασκήσεις Ηρεμίας''
Zaknafein Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αργεί πολύ αυτή η Δευτέρα γμτ... Α και το τραγούδι στο τέλος του 7 τα σπάει. Townes van Zandt - Lungs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα