viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 απο οτι καταλαβα ο πιτσιρικας απο το προηγουμενο. Μπορει να κανω και λαθος
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 παντως ειχε δικιο καποιος που εγραψε οτι ο τυπος που κουρευει το γκαζον εχει καποια σχεση. 2 πραγματα δεν εχω καταλαβει, απο που προκυπτει το συμπερασμα οτι ειναι αυτος η κορυφη της πυραμιδας και το 2ο ειναι τα...πρασινα αυτια. 1
Konsul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από την οθόνη πάλι, επεισοδιάρα. (όχι σαν το τελευταίο του Walking Dead, τί μούφα ήταν αυτή!) παντως ειχε δικιο καποιος που εγραψε οτι ο τυπος που κουρευει το γκαζον εχει καποια σχεση. 2 πραγματα δεν εχω καταλαβει, απο που προκυπτει το συμπερασμα οτι ειναι αυτος η κορυφη της πυραμιδας και το 2ο ειναι τα...πρασινα αυτια. Φίλε, Δεν είπε κανείς ότι το αλάνι που κουρεύει το γκαζόν είναι ο δολοφόνος. Αν εννοείς αυτό, με την κορυφή της πυραμίδας, που είπες. Σίγουρα έχει τα προσόντα(?) να είναι ο δολοφόνος μιας και φαίνεται να έχει κάποιες ουλές που έχουν καλυφθεί με το μούσι του. Απλά, με αυτά που έλεγε η γριά στο επεισόδιο, ήταν μεγάλο το σόϊ που εμπλέκεται. Οπότε μάλλον αυτός είναι κάποιος συγγενής του δολοφόνου. Γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος. Και επίσης από τις περιγραφές των ανθρώπων φαίνεται ο δολοφόνος να είναι κάποιος με αρκετά παραμορφωμένη μούρη από τη μύτη και κάτω, που θα κάνει μπαμ, όχι ένας με μια απαλή ουλή που δεν φαίνεται καν. Επίσης μια άλλη εκτίμηση που έχω είναι ότι το αλάνι του γκαζόν μετέφερε το πτώμα της Dora Lange στο πρώτο επεισόδιο. Αυτός έβαλε τη φωτιά ή/και αυτός την έδεσε στο δέντρο. Τέσπα, πιστεύω ότι ήταν και αυτός εκεί απλά δεν είναι ο εγκέφαλος του διαφαινόμενου "cult". PS: Και αυτή η βιντεοκασέτα ε? Φρίκη! 1
john1987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια τι φοβερο κλιμα εχει αυτη η σειρα, δυστυχως ενα ακομα επεισοδιο με αυτο το cast! 3
Johny Q Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από την οθόνη πάλι, επεισοδιάρα. (όχι σαν το τελευταίο του Walking Dead, τί μούφα ήταν αυτή!) Φίλε, Δεν είπε κανείς ότι το αλάνι που κουρεύει το γκαζόν είναι ο δολοφόνος. Αν εννοείς αυτό, με την κορυφή της πυραμίδας, που είπες. Σίγουρα έχει τα προσόντα(?) να είναι ο δολοφόνος μιας και φαίνεται να έχει κάποιες ουλές που έχουν καλυφθεί με το μούσι του. Απλά, με αυτά που έλεγε η γριά στο επεισόδιο, ήταν μεγάλο το σόϊ που εμπλέκεται. Οπότε μάλλον αυτός είναι κάποιος συγγενής του δολοφόνου. Γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος. Και επίσης από τις περιγραφές των ανθρώπων φαίνεται ο δολοφόνος να είναι κάποιος με αρκετά παραμορφωμένη μούρη από τη μύτη και κάτω, που θα κάνει μπαμ, όχι ένας με μια απαλή ουλή που δεν φαίνεται καν. Επίσης μια άλλη εκτίμηση που έχω είναι ότι το αλάνι του γκαζόν μετέφερε το πτώμα της Dora Lange στο πρώτο επεισόδιο. Αυτός έβαλε τη φωτιά ή/και αυτός την έδεσε στο δέντρο. Τέσπα, πιστεύω ότι ήταν και αυτός εκεί απλά δεν είναι ο εγκέφαλος του διαφαινόμενου "cult". PS: Και αυτή η βιντεοκασέτα ε? Φρίκη! Ο Ραστ το είπε. Ότι όλα τελειώνουν μ αυτόν. Αυτός ήταν εγγονός του γέρου Σαμ Τατλ. (που είπε η γριά πως είχε πολλά παιδιά). Δεν νομίζω πως υπάρχει κι άλλος με ουλές, γι αυτόν μιλάνε όλοι.Αυτός κυνήγησε το κοριτσάκι στο δάσος. Απλώς θέλω απ το τελευταίο επ. να μην ξεχαστεί κάτι απ όσα μας έχουν δείξει. Θέλω να δω, αν και πως συνδέονται οι 5 καβαλαραίοι με τις 5 κούκλες που έβαλε η μεγάλη κόρη του Μάρτυ και τα 5 ανθρωπάκια που έφτιαξε ο Ραστ. Συμφωνώ για την κασέτα παρόλο που περίμενα να βλέπαμε εκεί την κόρη του. Συμφωνώ και για το Walking Dead. Έχει κάνει κοιλιά 1
Johny Q Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάτι ακόμα!: Αυτό δίπλα της είναι κάτι που ζωγράφισε η ίδια έτσι; Βλέπετε τίποτα περίεργο;; 1
Konsul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κάτι ακόμα!: Αυτό δίπλα της είναι κάτι που ζωγράφισε η ίδια έτσι; Βλέπετε τίποτα περίεργο;; Μπράβο, πολύ καλή παρατήρηση. Black Stars. Ναι αυτή η θεωρία ότι εμπλέκεται η κόρη του Μάρτι φαίνεται να έχει κάποια βάση. Αλλά, έχει ακόμα πολλά κενά για να μπορέσω να σιγουρευτώ: Ποιος την οδήγησε στο "cult" ? Πήγαινε η κόρη του σε σχολείο των Tuttle ? Πώς γίνεται ο Μάρτι να μην ξέρει τίποτα ? Είναι και η (πρώην) γυναίκα του μέρος της συνομωσίας ? Το πιθανότερο εάν ισχύει η θεωρία αυτή είναι ότι κάποιος την πήγε σε μια από τις "τελετές" όταν ήταν μικρή μιας και ξέρουμε ότι κάποια κορίτσια απλά κοιτούσαν ("They made me watch"). Αλλά ποιος; 1
Johny Q Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μπράβο, πολύ καλή παρατήρηση. Black Stars. Ναι αυτή η θεωρία ότι εμπλέκεται η κόρη του Μάρτι φαίνεται να έχει κάποια βάση. Αλλά, έχει ακόμα πολλά κενά για να μπορέσω να σιγουρευτώ: Ποιος την οδήγησε στο "cult" ? Πήγαινε η κόρη του σε σχολείο των Tuttle ? Πώς γίνεται ο Μάρτι να μην ξέρει τίποτα ? Είναι και η (πρώην) γυναίκα του μέρος της συνομωσίας ? Το πιθανότερο εάν ισχύει η θεωρία αυτή είναι ότι κάποιος την πήγε σε μια από τις "τελετές" όταν ήταν μικρή μιας και ξέρουμε ότι κάποια κορίτσια απλά κοιτούσαν ("They made me watch"). Αλλά ποιος; Ίσως πήγαινε η γυναίκα του σε κάποιο τέτοιο σχολείο Για το πως γίνεται να μην ήξερε τίποτα, θυμήσου τι έλεγε για την "κατάρα των ντετέκτιβ" Μια ώρα ακόμα για να απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα! 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ελπιζω να προλαβουν να τα απαντησουν μονο, παιζει ρολο κ πως θα τα δεσουν μεταξυ τους, γιατι σε διαφορετικη περιπτωση το αποτελεσμα θα ειναι καταστροφικο, οπως ειπε ενας τουϊτεροφιλος, κ οπως συμπληρωσε εχουμε δυο εκδοχες, ή που το τελευταιο θα ειναι επος ή που θα ναι πατατα, μεση οδος δεν υπαρχει εδω που φτασαμε 1
Muchacho Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εδω λεμε τις θεωριες μας? Το καδρο στον τοιχο του υπνοδωματιου....Ωραια ζωγραφιαΜηπως ειναι προφανες? 1
Sog96Ch Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 subs υπαρχουν παντως με ενα ευκολο search Το λινκ (για να μην ψαχνουν) http://www.subz.tv/downloads.php?download_id=538
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα