Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο την  στιγμη που παει σε τεχνικο ναι θα τα πληρωσεις δεν ξερουν πολλοι να το φτιαχνουν μονοι τους  θα σου πω ενα αλλο παραδειγμα για ενα format υπολογιστη παιρνουν 30 ευρω με 40 αν δεν εχεις τα windows  σε cd και λες και ευχαριστω. ΑΛΛΑ αν ξερεις ειναι πανευκολο και χωρις εξοδα!!

μην σφιξεις παρα πολυ την μακρια βιδα γιατι θα σου σπασει παλι!!!και δεν θα δουλευει!! τις αλλες κανονικα 

Συμφωνω οτι συμβαινει αυτο αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.να παρεις 30€ εργασια αν εχεις μαγαζι και κανεις αλλαγη οθονης,αλλα οχι και τοσα πολλα για κατι που θα σου κοστισει 5 λεπτα και 3€.και ειδικα στους σημερινους καιρους.

Επεξ/σία από gidimosxari
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνο οτι συμβαινει αυτο αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.να παρεις 30€ εργασια αν εχεις μαγαζι και κανεις αλλαγη οθονης,αλλα οχι και τοσα πολλα για κατι που θα σου κοστισει 5 λεπτα και 3€.και ειδικα στους σημερινους καιρους.

εχεις δικιο αλλα πονταρουν στο οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν γνωση σε αυτα τα πραγματα οποτε...

Δημοσ.

αμα εχεις μαγαζι με εξοδα ναι..να χρεωσεις σε λογικες τιμες..οχι να βαρας ομως στο κεφαλι εναν ατυχο,επειδη δεν εχεις δουλεια γενικοτερα...ολες οι επισκευες πρεπει να χρεωνονται με την ωρα..0-30 λεπτά 20 ευρώ, 30-60λεπτά 25 ευρώ,60-90  30/35 ευρώ...και παλι πολλά έγραψα...το μεροκαματο π.χ στις μερες μας ειναι και παλι πολυ λιγοτερο..λεπτοδουλεια μεν,αλλα 8ωρο να δουλεψεις τοσα δεν σου δινει κανεις ! 

Δημοσ.

αμα εχεις μαγαζι με εξοδα ναι..να χρεωσεις σε λογικες τιμες..οχι να βαρας ομως στο κεφαλι εναν ατυχο,επειδη δεν εχεις δουλεια γενικοτερα...ολες οι επισκευες πρεπει να χρεωνονται με την ωρα..0-30 λεπτά 20 ευρώ, 30-60λεπτά 25 ευρώ,60-90  30/35 ευρώ...και παλι πολλά έγραψα...το μεροκαματο π.χ στις μερες μας ειναι και παλι πολυ λιγοτερο..λεπτοδουλεια μεν,αλλα 8ωρο να δουλεψεις τοσα δεν σου δινει κανεις ! 

οχι με την ωρα δεν θα ηταν σωστο γιατι μπορει εγω να ειμαι αργος "η επιτηδες αργος οπως στις αντιπροσωπειες αυτοκινητων" και να παρω π.χ 50€ ενω καποιος αλλιως πιο γρηγορος να τελειωνει σε λιγοτερη ωρα θα παιρνει 30 πχ ?..Το σωστο ειναι για ολες τις επισκευες για περιφερειακα να χρεωνουν το πολυ 20-25€ εργασια (αναλογα την επισκευη) και για οσους επεμβαινουν στην πλακετα μετα πληρωνεις τεχνη.Ετσι παει αυτο.Αλλα για τα περιφεριακα τουλαχιστον μεχρι 25.Εδω μιλαμε για μαγαζια που χρεωνουν για μπαταρια σε 5 50 και 60 ευρω ενω την μπαταρια ΕΓΩ σαν απλος ιδιωτης την αγοραζω αυτην την στιγμη 12€ (καλη μπαταρια το λεω γιατι εχω παρει αρκετες).οποτε φανταστειτε σε τι τιμη την αγοραζουν αυτοι και σε τι τιμη πουλανε .

Δημοσ.

οχι με την ωρα δεν θα ηταν σωστο γιατι μπορει εγω να ειμαι αργος "η επιτηδες αργος οπως στις αντιπροσωπειες αυτοκινητων" και να παρω π.χ 50€ ενω καποιος αλλιως πιο γρηγορος να τελειωνει σε λιγοτερη ωρα θα παιρνει 30 πχ ?..Το σωστο ειναι για ολες τις επισκευες για περιφερειακα να χρεωνουν το πολυ 20-25€ εργασια (αναλογα την επισκευη) και για οσους επεμβαινουν στην πλακετα μετα πληρωνεις τεχνη.Ετσι παει αυτο.Αλλα για τα περιφεριακα τουλαχιστον μεχρι 25.Εδω μιλαμε για μαγαζια που χρεωνουν για μπαταρια σε 5 50 και 60 ευρω ενω την μπαταρια ΕΓΩ σαν απλος ιδιωτης την αγοραζω αυτην την στιγμη 12€ (καλη μπαταρια το λεω γιατι εχω παρει αρκετες).οποτε φανταστειτε σε τι τιμη την αγοραζουν αυτοι και σε τι τιμη πουλανε .

Ναι ακόμα καλυτερα τα λες..Και με την ωρα κανονικά θα έπρεπε..Ειδικά αυτό με τις μπαταρίες είναι γνωστό..Και αν τη βρίσκεις με 12$ στο ifixit-mendmyi ας πουμε,μη νομιζεις οτι ολοι θα αγοραζουν αυτές..υπάρχουν και οι αλλες του ebay...πως νομιζεις γινονται τα κερδη..ν αγοραζαν και oem quality batteries θα ειχαν μπει μέσα..Αυτό με τη πλακετα επισης με βρισκει συμφωνο..Οταν ο αλλος επεμβαινει στα τσιπ για να επισκευασει φυσικα πληρωνεις τεχνη..Γενικά πάντως οι τιμές για απλές δουλειές που ζητάνε είναι ξεφτίλα τη στιγμή που ενας ασχετος μπορει μονος να τα κανει μονο με ενα youtube tutorial video...

(Εγώ ξεκίνησα να επισκευάζω μόνος,όταν βρέθηκα με ένα vaio εκθεσιακό στο χέρι,το οποίο ενώ έπρεπε να εχει εγγυηση,ειχε ανοιχτει απο την αλυσιδα χανοντας την εγγυηση του,και με τη sony να μου ζηταει κατι 400αρια, για αλλαγή ψύκτρας γιατί το ανεμηστηρακι πηγαινε σαν τρακτερ...επειδη δεν με επαιρνε να το επισκευασουν αυτοι, βρηκα τροπο απλα δεν ειχα ανταλλακτικό..επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν πως η ψυκτρα ειναι ΕΝΑ εξαρτημα...εγω ομως χρειαζομουν μονο το φαν,και οχι ψυκτρα..εν ολιγοις μου εδωσαν τιμη 70-80 ευρώ και τα μεταφορικά δικά μου..φυσικά έφαγαν Χ και πήρα τo σωστό ανταλλατικό φαν panasonic από ebay 10 ευρώ..και όχι το toshiba που ενω ηταν προβληματικο,συνεχιζαν να βαζουν-πουλανε το ιδιο,με αποτελεσμα να ξαναχαλαει σε λιγο καιρό...sony vaio cs...)

Τέλος παντων,συγνώμη για το offtopic..

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αλλαξα την κεραια το πρόβλημα δεν λύθηκε έχει δεν έχει την κεραια αλλα πρόσεξα ότι έχει σπασιμο η μητρικη στο σημιο  που είναι η μακριά βίδα στα δεξιά

Δημοσ.

πας στις περισσοτερες επιλογες απαντησης και πατα επισυναψη αρχειου και βρες την φωτο στον υπολογιστη σου βγαλε και μια την κεραιαπου αγορασες απο την κατω μερια πρεπει να ειναι μεχρι 2 mb οι φωτος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτη ειναι σοβαρη ζημια λειπει το  χρυσο κομματι που δινει η πλακετα για το wifi to match and feed κυκλωμα!!λογικα ουτε το bluetooth σου πολυδουλευει εχεις το κομματι που λειπει???

Επεξ/σία από sakis450
Δημοσ.

αυτη ειναι σοβαρη ζημια λειπει το  χρυσο κομματι που δινει η πλακετα για το wifi to match and feed κυκλωμα!!λογικα ουτε το bluetooth σου πολυδουλευει εχεις το κομματι που λειπει???

οχι ετσι το πηρα το τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...