strouga2000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα έχω 1 iphone 4 και έχω πρόβλημα με το wifi οταν ειμαι κοντά στο modem δουλέβη κανονικά, όταν απομακρυνθεί δεν δουλέβη στα 4-5 μετρα αυτό συμβαίνει σε διαφορα modem ενώ άλλα iphone δουλεύουν κανονικά σε αυτή την απόσταση
iMarilina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Αν συνεχίσει και συμβαίνει γενικά πας για αλλαγή κεραιών<br><br> Sent from somewhere using something
strouga2000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 το έχω κάνη ήδη ποια είναι η καρεα wifi?
iMarilina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 που να ξερω γω ποια ειναι η κεραια? ξερω απλα οτι ο τεχνικος μου την αλλαξε στο 4αρι της κουνιαδας μου που του το πηγα με γυρω στα 30-35 ευρω
matman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πολυ πιθανον αφου λες οτι εχει ανοιχτει το κινητο να μν χρειαζετε αλλαγη η κεραια απλα στην συναρμολογηση του κινητου να λειπει ενα μικρο λαμακι απο την κεραια. Sent from my iPhone using Insomnia
sakis450 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 χαιρεται η κεραια του wifi στο iphone 4 ειναι το αλουμινιο που προστατευει τα flex της οθονης και της καμερας πανω στην πλακετα ειναι πανευκολο να το αλλαξεις αλλα οχι αγαρμπες κινησεις και μην σφιξεις πολυ την μακρια βιδα μια ειναι γιατι δεν θα δουλευει παλι!!!! πιστευω να σε καλυψα!!!!! αν θες παραπανω βοηθεια στειλε μου μνμ! 1
gidimosxari Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 35 ευρω για ενα λαμακι που κανει 2?..χαχαχα...Εαν εισαι σιγουρος οτι εχει συναρμολογηθει ολο το κινητο σωστα τοτε αλλαξε μονο αυτο το λαμακι.Αυτο για να χαλασει πρεπει να εφυγε ενα ασημι σιδερακι που εχει πανω του η να λειπει η συγκεκριμενη μακρια βιδα που λεει και ο sakis450
iMarilina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 <p>35 ευρω για ενα λαμακι που κανει 2?..χαχαχα...Εαν εισαι σιγουρος οτι εχει συναρμολογηθει ολο το κινητο σωστα τοτε αλλαξε μονο αυτο το λαμακι.Αυτο για να χαλασει πρεπει να εφυγε ενα ασημι σιδερακι που εχει πανω του η να λειπει η συγκεκριμενη μακρια βιδα που λεει και ο sakis450</p> Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι μάγκες και ειδικοί να κάνουμε πειράματα και σε πολλές περιπτώσεις να φτιάχνουμε κάτι (βλέπε πολλά παραδείγματα εντός και εκτός φορουμ) και να χαλάμε κάτι άλλο. Sent from somewhere using something
sakis450 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 που να ξερω γω ποια ειναι η κεραια? ξερω απλα οτι ο τεχνικος μου την αλλαξε στο 4αρι της κουνιαδας μου που του το πηγα με γυρω στα 30-35 ευρω παντως ειναι λογικη τιμη 25 ευρω του τεχνικου συν το εξαρτημα μια χαρα ειναι!!!
gidimosxari Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι μάγκες και ειδικοί να κάνουμε πειράματα και σε πολλές περιπτώσεις να φτιάχνουμε κάτι (βλέπε πολλά παραδείγματα εντός και εκτός φορουμ) και να χαλάμε κάτι άλλο. Sent from somewhere using something Επειδη ο καθενας δεν ξερεις τι ειναι και αν τα χαλαει η τα φτιαχνει κρατα αυτες τα παραδειγματα για εσενα.Εμενα δεν με ενδιαφερει ποσο της πηρε γιατι δεν τα πληρωσα εγω,και 100 να της επερνε.Εγω απλα ειπα οτι ειναι ΠΑΡΑ πολλα γιατι ειναι δουλεια 5 λεπτων και με κοστος 3€.Που σημαινει οτι αααντε να δωσεις 20€ για τον κοπο του. παντως ειναι λογικη τιμη 25 ευρω του τεχνικου συν το εξαρτημα μια χαρα ειναι!!! 25€ για εξι βιδες?..Δηλαδη αν αλλαζε οθονη ποσα επρεπε να παρει?..50?
strouga2000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ναι στο σημειο που είναι η μακριά βίδα είναι σπασμένο και δεν ακουμπάι η βίδα αγόρασα αυτό και η τιμή είναι αστεία,και δεν κατάλαβα να σφίξω καλά της βίδες η να μην της σφίξω? επίσης να προσέχω να ακουμπάει κάπου καλά ευχαριστώ πόλη όλους http://www.ebay.com/itm/170926892776?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
sakis450 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Επειδη ο καθενας δεν ξερεις τι ειναι και αν τα χαλαει η τα φτιαχνει κρατα αυτες τα παραδειγματα για εσενα.Εμενα δεν με ενδιαφερει ποσο της πηρε γιατι δεν τα πληρωσα εγω,και 100 να της επερνε.Εγω απλα ειπα οτι ειναι ΠΑΡΑ πολλα γιατι ειναι δουλεια 5 λεπτων και με κοστος 3€.Που σημαινει οτι αααντε να δωσεις 20€ για τον κοπο του. 25€ για εξι βιδες?..Δηλαδη αν αλλαζε οθονη ποσα επρεπε να παρει?..50? απο την στιγμη που παει σε τεχνικο ναι θα τα πληρωσεις δεν ξερουν πολλοι να το φτιαχνουν μονοι τους θα σου πω ενα αλλο παραδειγμα για ενα format υπολογιστη παιρνουν 30 ευρω με 40 αν δεν εχεις τα windows σε cd και λες και ευχαριστω. ΑΛΛΑ αν ξερεις ειναι πανευκολο και χωρις εξοδα!! ναι στο σημειο που είναι η μακριά βίδα είναι σπασμένο και δεν ακουμπάι η βίδα αγόρασα αυτό και η τιμή είναι αστεία,και δεν κατάλαβα να σφίξω καλά της βίδες η να μην της σφίξω? επίσης να προσέχω να ακουμπάει κάπου καλά ευχαριστώ πόλη όλους http://www.ebay.com/itm/170926892776?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 μην σφιξεις παρα πολυ την μακρια βιδα γιατι θα σου σπασει παλι!!!και δεν θα δουλευει!! τις αλλες κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα