Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 (Error)-(Σφαλμα)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε επειδη εψαξα λιγο παραπανω για το συγκεκρειμενο update ειδα οτι αυτο το κανει απεγκατ/εγκατασταση εαν δεν σου εμφανιζει το 8.1update.....Εμενα μου το εμφανιζει κανονικοτατα!!!! Και Antivirus μονο το Windows Defender  χρησιμποιω πρεπει να το απενεργοποιησω!!!!

Δημοσ.

τι να πω τωρα.............

οτι και να πω λιγο θα ειναι...........

τις φωτο τις ειδες πριν τις ανεβασεις....,.,,

ενα απο αυτα τα διαμερισματα λοιπον ειναι το system reserved,,,,, σαν ετικετα,,,,(label)

οπως πχ το Local disk.

το λινκ που σοθ εδωσα πιο πανω......απο την microsoft λεει οτι

"χτυπαει" η εγκατασταση διοτι η αναβάθμιση δεν "βλέπει"

το system reserved.

τωρα τι να σου πω εγω......;

με της φωτο που ανεβασες οτι το εχεις; οτι λειπει;

δλδ τραβηξες φωτο το κεντρο;  τι να πω \\

ΝΟ COMMENT

(εχει ενα κουμπακι στο πληκτρολογιο που λεε print screen, επίσης στα windows έχει ενα εργαλειακι που το λενε sniping tool, αυτα τα δυο κανουν και τα 2 την ιδια δουλεια,,, τραβανε φωτο την επιφανεια της εργασιας και την αποθηκευεις σε jpg.

πάντως αν δεν λεει πουθενα εκει system reserve sta partiotions ακολουθησε τον οδηγο που σοθ εστειλα στο λινκ

• Like 1
Δημοσ.

Ωπα φιλε Χαλαρωσε θα τραβηξω ολοκληρη μολις παω σπιτι ειμαι εκτος τωρα......Εψαξα εκει γυρω δν μου λεει πουθενα System Reserved...και μου εχει κατι σαν μικρα partition apo 0-350mb αλλα δν μου εχει καθολου ονομα εκει....(αυτο με το update να το κανω?)Κοιταξα λιγο τον οδηγο αλλα πρεπει να εχω το cd αυτο μου το χει το καταστημα..λογω του οτι ειμαι ακομη σε εγγυηση..Θα το πηγαινα αλλα θα κανουν καμια βδομαδα για αυτο ψαχνω μονος.... Sorry για τυχον λαθη μου

Δημοσ.

Δεν είναι θεμα λάθους......

.....θα περιμενω την φωτο και θα κανω ενα τεστ αν ειναι σε ενα λαπτοπακι που εχω τον οδηγο στον λινκ να σου πω μετα....

πιστευω οτι αυτο φταιε οτι δεν λεει ποιο partition ειναι system reserved και σου χτυπαει error.

Δημοσ.

Οριστε φιλος...Με το snipping tool!!!

Μπορω να πω κουβεντα......τωρα.......;;;;;

:) :)

δωσε μου λιγο χρονο να δω κατι και σου απανταω

στο διαμερισμα που γραφει EFI πατα δεξι και ιδιοτητες.... και βάλε ως label τιτλο δηλαδη System Reserved.

και ξαναδοκιμασε το upgrade με το antivirus απενεργοποιημένο......

(κάλα αμα ήταν αυτό το κόλλημα......... θα ειναι για πολλα γελια)

περιμένω να μου πεις τι εγινε.....

post-134138-0-41098300-1390248879_thumb.png

Δημοσ.

Επανέρχομαι προτείνοντας σου τα εξής :

Απενεργοποίηση συσκευών BT και WiFi μέσω bios.

Εντός Windows ενεργοποίηση flight mode (σύνδεση στο internet μέσω καλωδίου), προσωρινή απενεργοποίηση antivirus, απεγκατάσταση προγραμμάτων που εγκαθιστούν drivers (π.χ. daemon tools, convertXtoDVD, Nero).

Wsreset

Msconfig ρύθμιση μόνο εφαρμογές της Microsoft κατά την εκκίνηση.

Καλού κακού τρέξε και ένα ccleaner πριν από όλα αυτά.

Να σημειωθεί ότι φοράω γνήσια 8.1 σε Dell laptop και ούτε εγώ έχω partition "system reserved" .

Είχα πρόβλημα update 8 σε 8.1 και το έλυσα με τον τρόπο που πρότεινα σε προηγούμενο post.

Δημοσ.

Επανέρχομαι προτείνοντας σου τα εξής :

Απενεργοποίηση συσκευών BT και WiFi μέσω bios.

Εντός Windows ενεργοποίηση flight mode (σύνδεση στο internet μέσω καλωδίου), προσωρινή απενεργοποίηση antivirus, απεγκατάσταση προγραμμάτων που εγκαθιστούν drivers (π.χ. daemon tools, convertXtoDVD, Nero).

Wsreset

Msconfig ρύθμιση μόνο εφαρμογές της Microsoft κατά την εκκίνηση.

Καλού κακού τρέξε και ένα ccleaner πριν από όλα αυτά.

Να σημειωθεί ότι φοράω γνήσια 8.1 σε Dell laptop και ούτε εγώ έχω partition "system reserved" .

Είχα πρόβλημα update 8 σε 8.1 και το έλυσα με τον τρόπο που πρότεινα σε προηγούμενο post.

τι κολλουσε την εγκατασταση καταλαβες;

Δημοσ.

Πιθανολογώ (σύμφωνα με το διάβασμα που έριξα σε ξένα sites) κάποιος παλιός driver συσκευής που δεν είναι συμβατός με 8.1 .

Δημοσ.

Παιδια Ξανα δοκιμασα την εγκαταση σημερα κανοντας αυτο με το update ...Και μου σταματησε στις αυτοματεσ ρυθμισεις νομιζω στο 63% και μου εβγαλε ακριβως το ιδιο σφαλμα......!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

"Πριν τα Χριστουγεννα εκανα φορματ το λαπτοπ μου(στο καταστημα που το πηρα οχι μονος μου)και ειχα παλι τα windows 8..Χθες αποφασισα να κανω το update σε 8.1(το ειχα ξανακανει πριν το φορματ και ολα δουλευαν ρολοι)"

"...(Τα ειχα ξαναπερασει τα 8.1 και δουλευαν Τελεια!!!)"

Πριν το format όλα δούλευαν ρολόι επειδή είχε εργοστασιακή εγκατάσταση των Windows (με σωστούς drivers κτλ) .

Μετά το format η ενημέρωση σε 8.1 σου πετάει σφάλματα επειδή κάποιος από τους drivers (που έγιναν εγκατάσταση μετά το format) δεν έχει κάτσει καλά.

Η άποψη μου είναι : βρες ένα DVD με Windows 8.1 και κάνε καθαρή εγκατάσταση (πρόβλημα με ενεργοποίηση Windows δεν θα έχεις εφόσον δεν έχεις αλλάξει μητρική) .

Εναλλακτικά, μπες στο site της Toshiba, κατέβασε και κάνε εγκατάσταση όλους τους drivers του συστήματος σου (κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει κατά το τελευταίο format) , και ακολούθησε τις οδηγίες που έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ.

Όπως είπα και πριν, είναι χρονοβόρο.

Καλή τύχη.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες Καλησπερα σε ολους...Μετα απο πολυ κοπο εκανα Clean Install τα Wιndows 8.1...Ολα εγιναν σωστα αλλα τωρα οταν το ανοιγω μετα απο 10 λεπτα περιπου κανει μονο του επανεκκινηση.....Μπορω να κανω τιποτα η να το στειλω στην Toshiba ?...

Δημοσ.

Προλαβαίνεις να δεις κάποιον κωδικό σφάλματος ώστε να το γκουγκλάρεις;

Memtest και hdsentinel έχεις τρέξει ; Για να έχουμε μια εικόνα για μνήμη συστήματος και δίσκο.

(πολύ ταλαιπωρία ρε φίλε, αν δεν βγάλεις άκρη... αναγκαστικά το πας για service)

Δημοσ.

Αφηστε το μαγκες..Το στειλα στην Toshiba(στον αντιπροσωπο)Ευχομαι ολα αυτα να εχουν τελειωσει σε καμια εβδομαδα και να απολαμβανω τα Windows 8.1!!!Thnxx παντως παιδες Καλο βραδυ σε ολους...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...