Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας ,

εχω ενα Toshiba satellite u400 - 12p με win 8.1 

και δεν μου παιζει τα dvd -cd ενω οταν βαζω μεσα ενα δειχνει οτι γυριζει και προσπαθει να το διαβασει τελικα δεν κανει τιποτα στην διαχειριση συσκευων φαινεται κανονικα ψαχνω και για update αλλα δειχνει οτι ειναι ενημερωμενο

Δημοσ.

1) Καθαρισμός στα lens όπως προειπώθηκε

2) Απεγκατάσταση τίποτε περίεργων 3rd party drivers για mass storage (έχει τύχει παρόμοιο θέμα από πρόγραμμα ήχου)

3) Το drive έχει παραδώσει πνέυμα από πολυκαιρία/αχρησία, υγρασία ή υπερβολική χρήση.

Δημοσ.

1) Καθαρισμός στα lens όπως προειπώθηκε

2) Απεγκατάσταση τίποτε περίεργων 3rd party drivers για mass storage (έχει τύχει παρόμοιο θέμα από πρόγραμμα ήχου)

3) Το drive έχει παραδώσει πνέυμα από πολυκαιρία/αχρησία, υγρασία ή υπερβολική χρήση.

Το 3 συμβαινει...στα λαπτοπ χαλανε ΠΑΝΤΑ  τα drives λογω της δομης και μονο...το συρταρι που βγαζοβαζεις εχει πανω ολο το μηχανισμο λενς.το πορτακι δεν ειναι απλα η θεση για το δισκο..περασαν πολλα λαπτοπ απ τα χερια μου και το drive αποδειχθηκε περιττό,τη στιγμη που χαλαει σε 1-2 χρόνια,ανάλογα την ποιότητα.. καλά έκανε η apple που τα πέταξε έξω τα drives...και είχε και δίκαιο...οποιος πραγματικα χρειαζεται θα εχει εξωτερικο,και δεν το χρησιμοποιει και καθε μερα.. απο αποψη χωρου,δεν αποτελει ιδανικο αποθηκευτικο μεσο,εκτός των bluray που αυτά εχουν μελλον AΛΛΑ κανένας κατασκευαστής δεν βάζει bluray drive... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ= τα drives στα λαπτοπ προσθετουν περιττό βαρος,αναγκαστικό όγκο,αχρηστεύονται,δεν χρησιμποιουνται καθε μερα,δεν γραφουν καν bluray,κοστίζει η αντικατασταση τους οσο ένα εξωτερικό bluray usb burner...

καλησπέρα σας ,

εχω ενα Toshiba satellite u400 - 12p με win 8.1 

και δεν μου παιζει τα dvd -cd ενω οταν βαζω μεσα ενα δειχνει οτι γυριζει και προσπαθει να το διαβασει τελικα δεν κανει τιποτα στην διαχειριση συσκευων φαινεται κανονικα ψαχνω και για update αλλα δειχνει οτι ειναι ενημερωμενο

φίλε 100% τα εφτυσε,παρε εξωτερικό αναλογα με τις αναγκες σου-κατα προτιμηση bluray burner γιατι μονο αυτα εχουν μελλον,και το βαζεις σε οποιο υπολογιστη θες,ακομα και μελλοντικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...