jonkyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ενημερωθηκα απο φιλο οτι η προσφορα σε αυτη την τιμη τρεχει απο σημερα στη Wind. Ετυχε να μιλαμε για κινητα και τιμες, οποτε το ανεφερε, αλλα δε θυμομουν οτι υπαρχει θεμα εδω. Οπως κι ο Ματριξ, ετσι κι εγω αγνοουσα την υπαρξη της συσκευης αλλωστε. Προφανως διατιθεται απο καταστηματα, δεν τον ρωτησα περισσοτερα εκεινη τη στιγμη, δεν ξερω να απαντησω σε ερωτησεις. Αν καποιος εχει κοντα καταστημα Wind ισως μπορει να βοηθησει. Το μονο προβλημα του (στη σχεση vfm) ειναι οτι εχει Android 4.0 και στο 4.0 θα μεινει.
runner69 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εχει φερει αυτη τη συσκευη η wind; Γιατι στο eshop της δεν φαινεται τιποτα.
jonkyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι, το τσεκαρα πρωτα κι εγω (ονλαιν) πριν γραψω οτι το εχει η Wind. Οπως εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου "προφανως διατιθεται απο καταστηματα...". Η εμφαση στο "προφανως" Δεν εχω απαντησεις, συγγνωμη, ισως καποιος συμφορουμιτης βοηθησει. Πηρα ξανα τον φιλο μου τηλ, αλλα δεν απαντα.
ekkli Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ακόμα στα 169 είναι... μιλάμε τα παιδιά στο μαγαζί πρέπει να είναι πολύ λαρτζ, μία 169, μια 499, ανάλογα τα κέφια. όταν το έγραψα πάντως εγώ, η τιμή είχε πάει στα 499, δεν το έβγαλα απ'το μυαλό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα