Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχαχαχ γελασαμε ρε.Δν ειπα αυτο,αλλα μαλλον οτι να ναι καταλαβες.Παιζω απο το παιζω καλα και απο το παιζω τερμα εχει διαφορα.το πιασες?

Εσύ από το «Ναι αυτήν την στιγμή παίζει τα πάντα με καλά fps για τα λεφτά της. » που είπε ο νικος τι δεν κατάλαβες;;;

Αν ξέρεις κάποια κάρτα που στα ίδια λεφτά παίζει καλύτερα πες την να την μάθει και ο ts και εγώ και όλος ο κόσμος.

Δημοσ.

Πατά YouTube r9 270x και μετα το παιχνίδι που θέλεις πχ bf4, cod κτλ, δίαβασε ατην περιγραφή το υπόλοιπο setup ( που αναγράφεται πολλές φορές) και βγάλε συμπεράσματα! Για εμένα τα fps που βγάζει ειναι ικανοποιητικά ! Δεν περίμενα κατι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά .

• Like 1
Δημοσ.

Ναι...ωραια ολα αυτα αλλα αν ανεβουμε κανα 50ρι ακομα, δε θα παρουμε καμια καλυτερη καρτα γραφικων; πητε μου μια καλυτερη απο αυτην!

Τελικο συστημα i5 4570, mobo μια απο τις δυο που μου ειπατρ, ραμ αυτες που μου ειπατε και μενει η καρτα γραφικων! Ξανα λεω θα παιζει το παλικαρι στα 1080p αναλυση!

Δημοσ.

Ναι...ωραια ολα αυτα αλλα αν ανεβουμε κανα 50ρι ακομα, δε θα παρουμε καμια καλυτερη καρτα γραφικων; πητε μου μια καλυτερη απο αυτην!

Τελικο συστημα i5 4570, mobo μια απο τις δυο που μου ειπατρ, ραμ αυτες που μου ειπατε και μενει η καρτα γραφικων! Ξανα λεω θα παιζει το παλικαρι στα 1080p αναλυση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...