Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ένα pc για παιχνίδια κυρίος (να μη κολλάει σε μεγάλες αναλύσεις FULL HD)

Θέλω μια σύνθεση με ΙΝΤΕΛ και μια με AMD...ας ξεπεράσει και λίγο τα 500 ευρώ, δε πειράζει!

Το O/C δε με ενδιαφέρει!

Μόνο Mobo,Cpu,Ram,Vga σε ότι μέγεθος θέλετε! Το κουτί τα χωράει όλα!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτήν την στιγμή παίζει τα πάντα με καλά fps για τα λεφτά της. Προφανώς και δεν είναι η καλύτερη της αγοράς, 200 ευρώ γαρ....

Δημοσ.

Οκ... περιμένετε νεότερα μου! ίσως ανεβούμε σε λεφτά για καλύτερη κάρτα γραφικών!

Ο ι5 4440 είναι καλός? δεν θα ήταν καλύτερα ο 4570 ?

Δημοσ.

Αφήστε το τροφοδοτικό βρε παιδιά, Thermaltake 700 watt και πιο πάνω έχω και ένα Enermax 650 gold:p

Δε μίλησα για τροφοδοσία! θέλω το καλύτερο gaming pc μέ αυτά που σας είπα μόνο και σε εκείνα τα λεφτά! αύριο το απόγευμα θα δω αν υπάρχουν κι άλλα χρήματα! (τροφοδοτικά πάντως υπάρχουν :P )

Δημοσ.

Οκ... περιμένετε νεότερα μου! ίσως ανεβούμε σε λεφτά για καλύτερη κάρτα γραφικών!

Ο ι5 4440 είναι καλός? δεν θα ήταν καλύτερα ο 4570 ?

Eννοειται 4570 βαλε ειναι 8 ευρω διαφορα. A στην ιντελ συνθεση μην βαλεις την msi μητρικη. Βαλε καλυτερη αυτην  http://www.skroutz.gr/s/3718681/Asus-H87M-Plus-C2.html

Δημοσ.

Ναι αυτήν την στιγμή παίζει τα πάντα με καλά fps για τα λεφτά της. Προφανώς και δεν είναι η καλύτερη της αγοράς, 200 ευρώ γαρ....

Oταν λες παιζει τα παντα τι εννοεις?

Δημοσ.

Oταν λες παιζει τα παντα τι εννοεις?

πασιέντσα μπαρμπούτι τάβλι σκάκι μπουζούκι πιάνο κάνα ποδόσφαιρο ....

Τι να εννοεί;Παίζει όλα τα παιχνίδια με καλά καρέ ανά δεύτερο σε σχέση με τα λεφτά της.

Δημοσ.

πασιέντσα μπαρμπούτι τάβλι σκάκι μπουζούκι πιάνο κάνα ποδόσφαιρο ....

Τι να εννοεί;Παίζει όλα τα παιχνίδια με καλά καρέ ανά δεύτερο σε σχέση με τα λεφτά της.

αχαχαχ γελασαμε ρε.Δν ειπα αυτο,αλλα μαλλον οτι να ναι καταλαβες.Παιζω απο το παιζω καλα και απο το παιζω τερμα εχει διαφορα.το πιασες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...