sanknusm Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και όλες, Έχω φτιάξει μία εφαρμογή οπου πουλάω αντικείμενα. Ουσιαστικά είναι κάτι σαν απλουστευμένο eshop.Έχω εταιρία κανονικά και σκέφτομαι εκτός από αντικαταβολή να μπορεί ο άλλος να πληρώνει με πιστωτική η paypal. Για προσωπικούς λόγους θα ήθελα να χρησιμοποιήσω γι αυτό μόνο PayPal και όχι το API κάποιας τράπεζας. Το πρόβλημά μου είναι το PayPal ΑPI. Ενώ στο eshop μου έχω τη δυνατότητα direct payment δηλαδή πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της paypal με ανακατεύθυνση από και προς το site της, στο app τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Θα ήθελα καταρχάς να μη βγαίνει ο χρήστης από το app δεν θέλω να παρεμβάλετε browser και να μπορεί να πληρώσει και με πιστωτική / χρεωστική σε περίπτωση που δεν έχει λογαριασμό paypal. Απ’ ότι βλέπω αυτό δεν είναι εφικτό αλλά θα ήθελα να το εξαντλήσω κι εδώ πέρα μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Σας ευχαριστώ
geomagas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το paypal θα σε ανακατευθύνει οπωσδήποτε σε δική του σελίδα για να δώσεις password ή πιστωτική.Γι αυτό και μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι ασφαλές: Ο πελάτης εμπιστεύεται μόνο αυτό και όχι το κάθε e-shop.Με άλλα λόγια, παίζει το ρόλο του trusted third party.
Xvipes Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το WebView το έχεις δοκιμάσει? Λογικά δε θα βγει ποτέ από την εφαρμογή και θα browsarei μέχρι να γίνει το payment. http://stackoverflow.com/questions/16578307/how-to-integrate-paypal-to-android-app-using-webview
sanknusm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις @geomagas υπάρχει τρόπος να μη βγεις από τη σελίδα σου χρησιμοποιώντας το paypal API. Αυτό είναι σίγουρο. @Xvipes θα το τσεκάρω σ΄ευχαριστώ. Αν βγάλω άκρη θα ενημερώσω και το πόστ
geomagas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 @geomagas υπάρχει τρόπος να μη βγεις από τη σελίδα σου χρησιμοποιώντας το paypal API. Αυτό είναι σίγουρο. Έχεις κάποιο link; Θα με ενδιέφερε πολύ κι εμένα, για τα δικά μου projects.
sanknusm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 https://developer.paypal.com/webapps/developer/docs/classic/products/ Ρίξε μια ματιά εδώ πρόκειται για Pro λογαριασμό με μηνιαίο πάγιο. Επειδή προσπαθώ να μπω στα άδυτα του PayPal και πάλι αν βρω κάτι θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα