Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να μου πείτε μια καλή τηλεόραση μέχρι 630 €. είδα την Panasonic TXL42ET60 στον κοτσόβ. αλλά δε ξέρω κατά πόσο καλή είναι.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

2-3 μέτρα. περισότερο για ταινίες από laptop. λίγο tv. μέχρι στιγμής υπάρχει μια LG PLASMA 42 '' 768p ήδη στον τοίχο η οποία έχει κάψει πλακέτα από κεραυνό μόλις πριν λίγο καιρό. απλώς έλεγα μήπως να μην πάμε σε 3d? μήπως να πάμε πάλι σε Plasma?

Αν σου δώσω τον κωδικό τις πλακέτας μπορείς να μου πεις κάποιο site ώστε να παραγγείλω νέα πλακέτα για την υπάρχον tv?

Δημοσ.

2-3 μέτρα. περισότερο για ταινίες από laptop. λίγο tv. μέχρι στιγμής υπάρχει μια LG PLASMA 42 '' 768p ήδη στον τοίχο η οποία έχει κάψει πλακέτα από κεραυνό μόλις πριν λίγο καιρό. απλώς έλεγα μήπως να μην πάμε σε 3d? μήπως να πάμε πάλι σε Plasma?

Αν σου δώσω τον κωδικό τις πλακέτας μπορείς να μου πεις κάποιο site ώστε να παραγγείλω νέα πλακέτα για την υπάρχον tv?

Καλυτερα να δεις για καμια καινουρια και οχι σε αντικαταστη πλακετας

Γραψτο ομως αν θες μηπως βρω εγω κατι η κανενας αλλος.

edit:Εγω παντως θα σου προτεινα να δεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα να δεις για καμια καινουρια και οχι σε αντικαταστη πλακετας

Γραψτο ομως αν θες μηπως βρω εγω κατι η κανενας αλλος.

edit:Εγω παντως θα σου προτεινα να δεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html

Samsung δαγκωτο....... και αν σε καλυπτουν οι 40¨" ακόμα πιο φθηνα..

αν δεν θες smart tv  με internet καμερα και τα λοιπα ακόμα πιο φθηνα.

απο το budget σου :) :)

Δημοσ.

τέλεια......

απλα να ρωτησω κατι.........46" και 100 hertz έχει θέμα;

εγω προσωπικα στα 630 θα έπερνα την 40" 3D led smart tv στα 200 Hertz.

Ειναι 50hz πραγματικα και οχι 100hz.

Θα ηταν καλυτερα τα 100hz πραγματικα σε αγωνες ποδοσφαιρου και αθλητικα γενικοτερα.

Για 2-3 μετρα δεν θα προτεινα 40αρα εκτος αν θα ηταν για καθαρα τηλεοπτικο περιεχομενο(αλλα και παλι δυσκολα).

Επισης η 40αρα ειναι 100hz πραγματικα και οχι 200hz.

Δημοσ.

@herman στα 2-3 μετρα η 40αρα ειναι μικρη;

επισης τωρα που σε βρηκα

εχει τρομερη διαφορα η 40 απο την 42 τηs LG σε αυτα τα μετρα παντα.

και τελος passive or active 3d  για μετατροπη απο 2D se 3D

ουφφ τελειωσα :)

Δημοσ.

Αν και τηλεόραση παίρνουμε για να την κρατήσουμε χρόνια, προσωπικά δεν θα πήγαινα σε 3D. Το θεωρώ "χρήσιμο" μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις ταινιών, τις οποίες τις βλέπω κυρίως στο σινεμά για να τις απολάυσω. Θεωρώ λοιπόν ότι τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει μια τηλεόραση με 3D καλό είναι να τα επενδύσεις στο να πάρεις μία μεγαλύτερη, θα την ευχαριστηθείς περισσότερο. 

Απο 40 σε 42 δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά, αλλά πραγματικά στα χρήματα αυτά παίρνεις πολύ μεγαλύτερες και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από μια μεγάλη τηλεόραση για ταινίες, είναι απλά απόλαυση! Μακάρι να είχα να έπαιρνα 55άρα, είμαι με μια 42άρα στα 3 μέτρα και ώρες ώρες μου ρχεται να τη σπάσω.... Καλά για ps3 δεν το συζητάω, παίρνω μαξιλάρι και κάθομαι πάνω του στο μισό μέτρο απτην τηλεόραση! :D

Δημοσ.

@herman στα 2-3 μετρα η 40αρα ειναι μικρη;

επισης τωρα που σε βρηκα

εχει τρομερη διαφορα η 40 απο την 42 τηs LG σε αυτα τα μετρα παντα.

και τελος passive or active 3d  για μετατροπη απο 2D se 3D

ουφφ τελειωσα :)

Θεωρω πως ειναι μικρη η 40αρα για 2-3 μετρα.

40 με 42 δεν υπαρχει διαφορα μεγαλη.

Τωρα μεταξυ passive και active δεν μπορω να σου πω ειναι οτι αρεσει στον καθενα.

ουφφ τελειωσα :-D

Δημοσ.

46F6100. Μεγάλη, 200Hz (100 εγγενη) πραγμα που για εμενα ειναι το ελάχιστο για 46αρα. Και 3D να λεμε οτι το έχουμε.

Απο κόστος 699€ απο κολομβουνη η και πολυ φθηνοτερα (απο το budget σου) σε ηλεκτρονικά μαγαζιά.

Να την δεις πρωτα ομως απο κοντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...