Millennium Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Η τιμή δεν είναι 180€.Είναι 179$.Ανάλογα από που θα πάρει κανείς βρίσκει και τις ανάλογες τιμές.Δε μένουν όλοι Ελλάδα ούτε θα αγοράσουν από Ελλάδα.Και στην (πολύ μικρή) αγορά της Ελλάδας σε λίγο καιρό θα τους βρίσκει φθηνότερα.
MavroManitari Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 τα 95W δεν ειναι καπως πολλα; Με τον Haswell sta 84W και 22nm αρχιτεκτονική ΚΑΙ χαμηλότερα ρολόγια δεν νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά τα +11W . Ειδικά όταν μιλάμε για ΠΟΛΥ δυνατότερα γραφικά. Αλλού μπάζει αλλά όχι στο consumption...
Ziant Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Με τον Haswell sta 84W και 22nm αρχιτεκτονική ΚΑΙ χαμηλότερα ρολόγια δεν νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά τα +11W . Ειδικά όταν μιλάμε για ΠΟΛΥ δυνατότερα γραφικά. Αλλού μπάζει αλλά όχι στο consumption... Βάση τιμής, συγκρίνεται με τον 4570s, που έχει 65 watt tdp.
alexpsy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Με τον Haswell sta 84W και 22nm αρχιτεκτονική ΚΑΙ χαμηλότερα ρολόγια δεν νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά τα +11W . Ειδικά όταν μιλάμε για ΠΟΛΥ δυνατότερα γραφικά. Αλλού μπάζει αλλά όχι στο consumption... ποιος εχει πολυ δυνατοτερα γραφικα?? και απο ποιον συγκεκριμενα??
TheELF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ποιος εχει πολυ δυνατοτερα γραφικα?? και απο ποιον συγκεκριμενα?? δεν νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά τα +11W.Ειδικά όταν μιλάμε για ΠΟΛΥ δυνατότερα γραφικά. Αλλού μπάζει αλλά όχι στο consumption... Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις,λέει ότι το apu έχει πολύ καλύτερα γραφικά οπότε τα 11w παραπάνω δεν είναι το πρόβλημα. Αλλού μπάζει αλλά όχι στο consumption...
alexpsy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις,λέει ότι το apu έχει πολύ καλύτερα γραφικά οπότε τα 11w παραπάνω δεν είναι το πρόβλημα. Αλλού μπάζει αλλά όχι στο consumption... ειπες και κατι σωστο...και ας σταματησουν οι βλακειες για υπερτατο gaming η για τις υπολογιστικες δυνατοτητες των APU. οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες ειναι μια πιο φτηνη λυση για αυτους που θελουν εναν αρκετα καλο επεξεργαστη και δυνατοτητες gaming σε μετριες αναλυσεις σε 1. δε συγκρινονται ουτε με τους FX , ι5, ι7 σε δυναμη ουτε βεβαια με αυτονομες καρτες γραφικων της μεσαιας κατηγοριας και ανω!
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Κάποιοι μπερδεύουν ακόμα την κατανάλωση με το TDP.
Ziant Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Κάποιοι μπερδεύουν ακόμα την κατανάλωση με το TDP. Πριν ποστάρεις ξέρω τι θα πεις...
NT1G Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Επίσης κάποιοι νομίζουν οτι οι Α10 βγήκαν για να συναγωνιστούν τους i7 στο cpu κομμάτι.
TheELF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Επίσης κάποιοι νομίζουν οτι οι Α10 βγήκαν για να συναγωνιστούν τους i7 στο cpu κομμάτι. Καλά από υπερβολές και εσύ άλλο τίποτα,δεν είπε κανείς για i7 αλλά όταν δεν φτάνουν ούτε pentium(προηγούμενων γενιών) σαν καθαρό cpu,τότε για εμένα τουλάχιστον είναι πολύ αδύναμος πόσο μάλλον από την στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις ποιο δυνατό cpu. Είναι καλός για να παίζεις παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις και αν χρειάζεσαι κάτι για low profile/περιορισμένο χώρο αλλά μέχρι εκεί, ούτε πανάκι για gaming είναι τα apu,ούτε καλύτερη λύση από ξεχωριστό cpu vga και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση για office μηχάνημα και άλλα κουλά που λέγονται κατά καιρούς. Κάποιοι μπερδεύουν ακόμα την κατανάλωση με το TDP. Ε την πραγματική κατανάλωση ξέρουν να την κρύβουν πολύ καλά οι κατασκευαστές,οπότε το the next best thing είναι να συγκρίνουμε το tdp που είναι παράγωγο της κατανάλωσης.
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πριν ποστάρεις ξέρω τι θα πεις... Χαρτορίχτρα; Επίσης κάποιοι νομίζουν οτι οι Α10 βγήκαν για να συναγωνιστούν τους i7 στο cpu κομμάτι. Άστους να νομίζουν οτι θέλουν.
oceanborngr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγω νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι μπορουν να αποδωσουν οι Kaveri οταν θα κυκλοφορησουν στην αγορα και μνημες DDR4 με τις αναλογες μητρικες τους. Ακομη και τωρα ομως σας λυση για σουπερ μινι συστημα στο σαλονι που θα παιζει ταινιες και που και που κανενα παιχνιδακι ειναι μια χαρα, στο μισο κοστος ενος mac mini!
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 στο μισο κοστος ενος mac mini! Χαχα τι κριτήριο και αυτό,υπάρχει κάποιος που βάζει mac mini για media pc;;;;
Αδιαφορος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το κλοκαρισμα ξερω πολυ καλα τι ειναι αλλα,εγω προσωπικα το κανω σαν χομπυ,και οπως ολοι οι υπολοιποι το κανουν σαν χομπυ και τιποτα αλλο παραπανω,τωρα απο εκει και περα η ελειψη παιχνιδιων.........δεν το νομιζω,εαν παρατηρησες τωρα τελευταια στο gaming,επειδη οι κονσολες πηγαν με την amd,ετσι και οι εταιριας οτι βγαζουν θα το βγαζουν με καλητερη υποστηριξει προς τους amd επεξεργαστες,με λιγα λογια,εκει που εγω εχω εναν 8core και μεχρι χθες δουλευαν μονο οι 4 πυρηνες,τωρα δουλευει 8 στους 8,και το ειδα με 3 παιχνιδια μεχρι τωρα,bf4,saints row 4 και προσφατα μετα απο το update που εκανε το tomb raider,το εβαλα και αυτο για multicore,για αυτο και το bf4 με foul τα παντα δεν τραβαει ουτε λιγο,και ανοίγοντας το task manager το βλεπω οτι η χρηση cpu που γινετε ειναι κοντα στο 30% και με χρηση 8 πυρήνων και οχι 4αρων οπως το bf3. Οτι ναναι. Καταρχας οι κονσολες δεν χρησιμοποιουν 8 πυρηνες για games. Κατα 2ον, και γω με 4πυρηνο amd μια χαρα πεταγε το bf4 Και εν τελει αν θες για gaming αυτονομος επεξεργαστης + gpu στην ιδια τιμη προσφερουν καλυτερα αποτελεσματα. Ειτε αυτος ειναι καποιος intel (pentium) ειτε fx / phenom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα