aneurysm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τουλάχιστον δεν έσκασε σχεδόν 200€ για μια αδύναμη κάρτα γραφικών,που θα την κράζατε όλοι αν την πρότεινε κάποιος για gaming και για 4 amd πυρήνες όταν λέγετε ότι ο 6300 είναι το μίνιμουμ (εν έτη 2014) ... Και εσυ δικηγορε μην αφησεις κατι ασχολίαστο, θα σου κόψει απο τα ποσοστα σου η ιντέλα... Τραγικέ. Για πες, στην ίδια τιμη τα ενσωματωμένα γραφικά της ιντέλας τι κανουν? Παίζουν ναρκαλιευτή? Το περνάν το πασιεντζόμετρο στο τελος της παρτίδας? 4
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ziant από οτι φαίνεται δεν είσαι καλά πληροφορημένος για τον 7850Κ ακομά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά...Δεν έχεις χρησιμοποιήσει και ποτέ σου APU από οτι φάνηκε και από άλλα posts.Άστο καλύτερα το θέμα γιατί εκτίθεσαι.Συνέχισε τη καμπάνια για τα 4Κ και τα λοιπά και άσε τη παραπληροφόρηση. 10
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μπορειτε για μια φορα να μην χαλατε ενα topic με τις καταραμενες κοντρες επεξεργαστων/καρτων γραφικων??? Φιλικα παντα 2
aneurysm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελες πολύ να μάθεις τι έχω αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη, αλλά επειδή γνωρίζεις από άλλο τόπικ ένα από τα μόνιτορ που έχω, θα σου πω ότι το Asus 27αρι μόνο μου έχει πιάσει κοντά 900 κατοστάρικα, έτσι για να γουστάρω, δουλεύω και τα σκάω. Πικ ορ ιτ ντιντεντ χαπεν... Βαδίζεις στα χναρια του GamerHD.. Εισαι σε καλό δρομο, χουβαρντά μου εσυ... 3
Ziant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ziant από οτι φαίνεται δεν είσαι καλά πληροφορημένος για τον 7850Κ ακομά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά...Δεν έχεις χρησιμοποιήσει και ποτέ σου APU από οτι φάνηκε και από άλλα posts.Άστο καλύτερα το θέμα γιατί εκτίθεσαι. Δεν έχω αγοράσει οχι δεν εχω χρησιμοποιήσει... quote/post στα σημεία που διαφωνείς = διάλογος... Μπορειτε για μια φορα να μην χαλατε ενα topic με τις καταραμενες κοντρες επεξεργαστων/καρτων γραφικων??? Φιλικα παντα Δεν χαλάμε το τοπικ, γινεται προσπαθεια διαλόγου, εγω παντα εχω επιχειρήματα σε αυτα που λέω, γιαυτο υπάρχει το φόρουμ... Αφήστε τα offtopic... Ούτε έχεις χρησιμοποιήσει.Αν είχες χρησιμοποιήσει δε θα λέγες ανακρίβειες που χεις πει σε άλλο μέρος του forum.Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με στρατευμένους που δε ξέρουν καλά-καλά για τι μιλάνε.Όσοι παρακολουθούν τα πράγματα απλά γελάνε με τύπους σαν και σένα. quote/post στα σημεία που διαφωνεις, απαντάς γενικά και χωρίς επιχειρήματα
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ούτε έχεις χρησιμοποιήσει.Αν είχες χρησιμοποιήσει δε θα λέγες ανακρίβειες που χεις πει σε άλλο μέρος του forum.Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με στρατευμένους που δε ξέρουν καλά-καλά για τι μιλάνε.Όσοι παρακολουθούν τα πράγματα απλά γελάνε με τύπους σαν και σένα. 3
Ziant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 O A10-7850K όπως είπα παραπάνω κάνει crossfire με τις r7 240/r7 250. Δείτε εδώ με ποιες κάρτες συγκρίνουν τις r7 240/r7 250, με τις gt 630 / gt 640, κάρτες για δουλειές γραφείου / ταινίες και απλά games. Δείτε επιδώσεις… (χωρίς c/f, sli) http://www.hardwareheaven.com/reviews/1890/pg1/xfx-r7-240-and-r7-250-vs-gt-640-and-gt-630-esports-performance-review-introduction.html Υποψην οτι η r7 250 μπορεί να βγάλει παραπάνω fps απο την apu. Αρα για να δείτε τα fps που μπορεί να βγαλει ο A10-7850K, δείτε πόσα περίπου fps μπορεί να βγάλει μια r7 250 (έστω οτι βγαζουν τα ίδια fps) Ποιος μπορεί να παίξει bf4, με μια κάρτα γραφικών γραφείου ? Εγώ μπορώ να παίξω.... Εδω πες αναλυτικά πως θα παίξεις να δεις τι θα σου πουν... http://www.insomnia.gr/topic/452585-battlefield-4/page-248
keepgoing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Η καλύτερη Integrated GPU, μέτρια (αν και βελτιωμένη) CPU και υψηλότερη κατανάλωση απο τους αντίστοιχους intel. Γενικά για desktop δεν έχει νόημα. Για laptop είναι ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν μπορούσε η AMD να φτιάξει ακόμα περισσότερο τις single threaded επιδόσεις θα ήταν ακόμα καλύτερα.
arkas2004 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 σε επεξεργαστικες επιδοσεις η κορυφαια APU Α10 7850Κ κοντραρεται σιγουρα με τον κορυφαιο i3 4330 της σειρας Haswell απο την Intel και πλησιαζει τον FX6300 ΝΑΙ κοστιζει ακομα πολλα λεφτα αλλα μολις προχθες εγινε η επισημη παρουσιαση του, σε μερικες εβδομαδες που θα υπαρχει κανονικη διαθεση απο τα καταστηματα θα πεσει η τιμη του σε πιο λογικα επιπεδα. Απο θεμα γραφικων μπορεις να παιξεις αξιοπρεπως τα περισσοτερα games, οπου μαζι με το hybrid crossfire θα φτασει σε επιδοσεις μια HD 7790. Αφενως οπως ειπε και καποιος παραπανω με μια πρωτη ματια θα τα εδινε εκει τα λεφτα του μαζι με ενα fx 6300. Γνωριζει οτι οι fx επεξεργαστες τελιωσαν? Γνωριζει οτι το socket ΑΜ3+ περασε στο χρονοντουλαπο? Για να λεμε ολη την αληθεια ΝΑΙ σαν πρωτη σκεψη δεν αξιζουν με τις τιμες που εχουν ΑΛΛΑ ας αναλογιστουμε τι μας προσφερει θεωρω πως ειναι μια καλη μελλοντικη αναβαθμιση 1) ξεκλειδωτο επεξεργαστη ωστε με μια καλη ψυκτρα να φτασει σε επιδοσεις τον χειροτερο i5 Haswell 2) μελλοντικη αναβαθμιση με Carrizo APUs οπου πλεον θα μιλαμε για κανονικη καρτα γραφικων αφου οσοι προχωρησουν με FM2+ socket τους εχει εγγυηθει συμβατοτητα με τους διαδοχους των Kaveri το 2015 αρα μιλαμε για νεα πλατφορμα με τουλαχιστον αλλα 2 χρονια ζωης σε νεους επεξεργαστες 2
The_Colonel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά τα APU δεν προορίζονται για gaming χρήση έτσι; Τα CPU απ' όσα έχω διαβάσει είναι καλύτερα. Επειδή είμαι σε δίλημμα ανάμεσα σε AM3+ και FM2+ Τα apu είναι οι καλύτερες προτάσεις για gaming pc on the budget (όταν δηλαδή θέλεις να έχεις τις καλύτερες επιδόσεις στο gaming με λίγα λεφτά) Αλλα ο νέος 7850k είναι γενικά κατάλληλος για gaming pc μιας και συνεργάζεται με ένα μεγάλο φάσμα GPU της εταιρίας σε dual graphics οι παλαιότεροι APU είχαν περιορισμένη συμβατότητα με κάρτες γραφικών χαμηλών επιδόσεων αυτό το φράγμα τώρα όμως δεν υπάρχει. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από The_Colonel 2
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και εσυ δικηγορε μην αφησεις κατι ασχολίαστο, θα σου κόψει απο τα ποσοστα σου η ιντέλα... Τραγικέ. Για πες, στην ίδια τιμη τα ενσωματωμένα γραφικά της ιντέλας τι κανουν? Παίζουν ναρκαλιευτή? Το περνάν το πασιεντζόμετρο στο τελος της παρτίδας? Ποια ίδια λεφτά,όπως είπες και εσύ με ένα τέταρτο της τιμής παίρνει pentium και σου κάνει πλάκα όσο αφορά τον cpu και έχεις άλλα 140€ να βάλεις όποια vga γουστάρεις. Και όποτε γουστάρεις μπορείς να αναβαθμίσεις ή το ένα ή το άλλο ξεχωριστά,δεν σε δεσμεύει να περιμένεις ένα χρόνο για να σκάσεις άλλα 200€ στο επόμενο μοντέλο.... 1) ξεκλειδωτο επεξεργαστη ωστε με μια καλη ψυκτρα να φτασει σε επιδοσεις τον χειροτερο i5 Haswell 2) μελλοντικη αναβαθμιση με Carrizo APUs οπου πλεον θα μιλαμε για κανονικη καρτα γραφικων αφου οσοι προχωρησουν με FM2+ socket τους εχει εγγυηθει συμβατοτητα με τους διαδοχους των Kaveri το 2015 αρα μιλαμε για νεα πλατφορμα με τουλαχιστον αλλα 2 χρονια ζωης σε νεους επεξεργαστες Το ότι θα φτάσει σε απόδοση I5 πως ακριβός το σκέφτηκες ότι θα το κάνει;;;;;Πρέπει να φτάσει στην διπλάσια ταχύτητα και αν τον φτάσει,κάτι τέτοιο δεν γίνεται. 2)αν είναι κάθε φορά να σκάς 150-200€ ... Αν δεν πέσει πολύ η τιμή ή δεν βγουν παιχνίδια που να δίνουν πολύ παραπάνω με το mantle/huma απλά δεν αξίζει.
pantote Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ερώτηση: Α10-7850 179€ ή R7 250 OC 1GB DDR5 + AMD Athlon II X4 760K 3.8 GHz =168€
aneurysm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και όποτε γουστάρεις μπορείς να αναβαθμίσεις ή το ένα ή το άλλο ξεχωριστά,δεν σε δεσμεύει να περιμένεις ένα χρόνο για να σκάσεις άλλα 200€ στο επόμενο μοντέλο.... Δικηγόρε τις συμφοράς, σκασε τωρα καθε χρονο ζεστα και μετρητα ευρωπουλάκια για να αλλαξεις ΚΑΙ μητρική, και μην μιλάς για αναβαθμισιμότητα... Καθε χρόνο κανουμε κηδεία και σε ένα σοκετ εκεί στην ιντελα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα