Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μετα απο μια τρελλη συμβιωση με το s3 ηρθε η ωρα να το αλλαξω. Δε θελω να δωσω πανω απο 400ε και σ αυτα τα χρηματα σκεφτομαι για το z.

Οποια γνωμη ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Καλό το Z ίσως σε ξινίσει λίγο η οθόνη του δεν έχει τα έντονα χρώματα της amoled του S3 και ούτε τόσο καλές γωνίες θέασης,αν μπορείς να ανέβεις λίγο παίρνεις το καλύτερο droid αυτό το καιρό LG G2

Μικρότερες διαστάσεις,μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη μπαταρία και κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή το μόνο του μείον έιναι ότι δεν παίρνει microSD και είναι 16gb.

Δημοσ.

Θα σου ελεγα η να βαλεις ενα 30ρι ακομα να παρεις το Lg G2 η να περιμενεις να πεσει λιγακι.Μη δωσεις 400 ευρω για κατι αλλο ειναι κριμα.

Η S4.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα δεν τ'αξίζει τα λεφτά του. Ούτε τώρα που ήδη έχει πέσει πολύ.

Μαργαρίτα τι πρόβλημα σου έβγαλε το SIII ;

Το κινητο αρχισε να χει προβληματα μολις λιγους μηνες μετα την αγορα του. Ο λογος που δε το πηγα για service ειναι γιατι μετα απο καποιες μερες τα προβληματα εδειχναν να χουν ξεπεραστει & μεχρι να το παρω πισω θα μου ελειπε ενα smartphone.

Τωρα εχω φτασει στο αμην γιατι ενω για κανα 2μηνο ηταν οκ, αρχισε παλι να μη φορτιζει. Μου το χε κανει και το καλοκαιρι κ εδειχνε να το ξεπερασε μετα αλλα τις τελευταιες 4 μερες δινει ρεσιταλ. + οτι κολλαει απιστευτα ωρες ωρες.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προβλημα με 5+ οθονη και εχεις μπατζετ κατω τον 400 ευρω υπαρχει και το note 2 στα 340 και εχεις και ρεστα.

Δεν ειναι φρεσκο μοντελο αλλα απο το s3 πολυ καλυτερο και πιο απροβληματιστο.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

@mxls πρεπει να βρω την αποδειξη κ αυτες τις μερες επειδη ειμαι αρρωστη δεν εχω ασχοληθει.

Με το note ανεβαινουμε πολυ σε μεγεθος & η αληθεια ειναι οτι δισταζω να ξαναπαρω κινητο της samsung με τη ταλαιπωρια του s3.

Δημοσ.

Αν, λέω αν, είναι εντός εγγύησης, επιβάλλεται να το πας. Αυτη είναι η γνώμη μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις 400€ έχοντας SIII στα χέρια σου. Πεταμένα λεφτά. Το G2 & το S4 που σου πρότειναν παραπάνω είναι άριστες επιλογές δεν αντιλέγω, αλλά πρώτα πήγαινε να το κοιτάξουν.

Επίσης να σου κολλάει περίεργο μου φαίνεται. Όχι ότι δεν μπορει να σου βγήκε ελαττωματικό. Shit happens.

Α, και από που είναι αγορασμένο;

Δημοσ.

Απο το πλαισιο. Ηταν μια περιοδος που κρασαρε καθε μερα οποτε εκανα καθε μερα ρισταρτ. Μετα το ξεπερασε.

Δεν ειναι λογικα αυτα που λες.Εχω πιασει στα χερια μου απειρα απροβληματιστα S3 και απειρες συσκευης της Sammy που δουλευουν μια χαρα ακομα και κατωτερες απο τη δικη σου.Εφοσον σου εβγαλε καποιο προβλημα το οποιο επεμενε η ψαχνεις λυση online η το πας στο service.Δυστυχως δεν ειναι δυνατο ολες οι συσκευες μιας εταιριας να βγουν αριστες αυτος δεν ειναι ομως λογος να αποριψεις την εταιρια μελοντικα.Προσωπικα ειχα απογοητευτει πολυ με το Galaxy S που ειχα αγορασει πριν καποια χρονια ομως η επομενη συσκευη μου (Note 2) με αφησε απολυτα ικανοποιημενο

Δημοσ.

Απο το πλαισιο. Ηταν μια περιοδος που κρασαρε καθε μερα οποτε εκανα καθε μερα ρισταρτ. Μετα το ξεπερασε.

Εχεις κανει αναβαθμισεις λογισμικου?? εχει ο αδερφος μου σ3 και παει σφερα. Πολυ περιεργα τα λες.

Δημοσ.

Παιδια τα χα γραψει και στο myphone οπου μαλιστα υπαρχει ολοκληρο τοπικ με παραπονα για τη συσκευη. Δεν υπερβαλλω σε καποιο σημειο.. Προφανως ειναι "μη σου τυχει". Γενικα οτι πολλα s3 λαγκαρουν ειναι γνωστο , απο κει και περα το δικο μου πηγε ενα βημα παραπερα :P

Ναι εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις, εχω σβησει ολες τις εφαρμογες, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.. Μετα απο αυτα εδειχνε να συνερχεται και ητανε διαστηματα απροβληματιστα. Αλλα μετα παλι τα ιδια. Προγανως κατι παει πολυ στραβα μεσα στη συσκευη και αν ειναι εντος εγγυησης, οταν γινω καλα θα τη παω στο σερβις ετσι για το γαμωτο, να δω τι θα μου πουν.

Γνωριζει κανεις αν στο σερβις δινουν συσκευη αντικαταστασης ή καποιον ανταπτορα για τη σιμ, ωστε να μπορεσω να τη βαλω σε αλλη συσκευη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...