terry26 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα θα ήθελα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει στο εξής θέμα....Σε ένα μεσαίο ξενοδοχείο 2 ορόφων θέλω να έχω ασύρματο internet παντού.Αυτή τη στιγμή απλά έχω ένα ασύρματο router στο ισόγειο οπου καλύπτει το cafe που βρίσκεται εκεί αλλά όχι επαρκώς.Με απλά λόγια θέλω καλύτερο σήμα στο ισόγειο και ιντερνετ στους δύο ορόφους....τι προτείνεται?σκεφτόμουν να τοποθετήσω access point στη σειρά....πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612428
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα θα ήθελα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει στο εξής θέμα....Σε ένα μεσαίο ξενοδοχείο 2 ορόφων θέλω να έχω ασύρματο internet παντού.Αυτή τη στιγμή απλά έχω ένα ασύρματο router στο ισόγειο οπου καλύπτει το cafe που βρίσκεται εκεί αλλά όχι επαρκώς.Με απλά λόγια θέλω καλύτερο σήμα στο ισόγειο και ιντερνετ στους δύο ορόφους....τι προτείνεται?σκεφτόμουν να τοποθετήσω access point στη σειρά....πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612428 το ειπες σωστα.θα συνδεσεις access points στα σημεια που θες.τα access points θα ενωνονται με ethernet με το κεντρικο ρουτερ. προσωπικη αποψη αναλογως τι κινηση εχει το ξενοδοχειο.θα επαιζα με πιο σωστα access point και οχι με tp link και θα επαιζα με power over ethernet.παμε σε αλλο κοστος απλα το λεω.προσεχε επισης με τα καναλια στο ασυρματο.παιξε πχ σε στυλ 1 ,6,11 τα καναλια.καθε access point 5 καναλια διαφορα απο το αλλο που ειναι κοντα του.απο 1 εως 11 .οχι 12 οχι 13 οχi auto το δυσκολο μονο ειναι να περασεις Utp μεχρι εκει που θες.περνα καλο Utp ειδικα αν περναει κοντα απο ρευματα.
11100s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Προσοχή μόνο, όταν τα ap είναι σε σειρά, και παίρνουν το ένα απο το άλλο wirelessly , το troughput διαιρείται - με λίγα λόγια κάποιοι θα σέρνονται. Καλύτερα να τα κουμπώσεις με καλώδια σε switch (του ap εάν επαρκεί), να είναι στο ίδιο subnet (βλέπε την πάνω σωστή απάντηση).
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Προσοχή μόνο, όταν τα ap είναι σε σειρά, και παίρνουν το ένα απο το άλλο wirelessly , το troughput διαιρείται - με λίγα λόγια κάποιοι θα σέρνονται. Καλύτερα να τα κουμπώσεις με καλώδια σε switch (του ap εάν επαρκεί), να είναι στο ίδιο subnet (βλέπε την πάνω σωστή απάντηση). εκει η μονη λυση για να μην χανεις λογω repeater ειναι access points με δυο radio.εκει παιζει καλυτερα αλλα παλι γενικοτερα ειναι λυση αναγκης διοτι αμα πεσει το πρωτο πχ χανεις ολα τα υπολοιπα.οποτε ναι το καλωδιο ειναι οτι καλυτερο.επισης καλο θα ηταν ολα τα access points να ηταν poe 802.3af οποτε να επαιζες με Poe switch διπλα στο adsl router.και να ειναι κατι καλο σε access points μια που μιλαμε για ξενοδοχειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα