therion13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά το tablet έχει 1.5 ή 1.2 ghz cpu? Γιατί λέει το eshop 1.2 ενώ η μαμά 1.5 http://www.manta.com.pl/en/mid706 Επίσης παίζει 3d παιχνίδια; Γενικά κολλάει ή τρέχει απροβλημάτιστα; Ευχαριστώ Το Tablet εχει 1.2 ghz cpu. Αυτο που κοιτάς ειναι το MID706 με cpu:RK3066 αυτο στο eshop ειναι το MID706s με 1.2 και ναι μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια όσο βαριά και να έιναι αν οχι στα high γραφικά τότε λιγο πιο κάτω. Παιδιά το πήρα και εγώ, μου είπαν οτι ετσι έρχονται δεν έχουν ταινία ασφαλείας. Αλλα το κουτι που το πήρα ήταν χτυπημένο απο πάνω και μου λένε οτι στη μεταφορά έγινε αυτο και δεν έχει γρατσουνιά η οθόνη. πάω σπιτι και το ανοιγω και μισή οθόνη μαύρη μισή ασπρι και ένα ράγισμα εσωτερικό απο πάνω μέχρι κάτω. κατευθείαν πίσω και μου έκαναν παραγγελία καινούριο.
Bosphoru_Khan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 φίλε και εγώ πριν από 2-3 ή ίσως και 4 χρόνια είχα παραγγείλει ένα κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ για τον ξάδερφό μου και παρατήρησα ότι η η συσκευασία ήταν ανοιγμένη αλλά ο υπάλληλος εκεί έκανε εξυπνάδες και το άνοιξε και καλά για να μου το δείξει... τελικά το παρέλαβα και τον είπα πως η συσκευή ήταν ανοιγμένη αλλά δεν έκανα τίποτα και ήταν η τελευταία μου παραγγελία από το e-shop. Πολύ πιθανόν το δικό μου ήταν από το Stoch House γιατί την περίοδο εκείνη υπήρχε το ίδιο κινητό και στo Stock House. Τεσπα εγώ δεν το προχώρησα γιατί ο ξάδερφος μου το περίμενε μια εβδομάδα και δεν είχε άλλη συσκευή αλλά μετάνιωσα που δεν το προχώρησα αλλά η συσκευή δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα.
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) eshop ειπαμε ε? Οπως και να χει το κρατας εφοσον δουλευει αλλα καποια μερα πρεπει να καταλαβουν οτι οταν αγοραζει ο κοσμος κατι καινουριο πρεπει να ειναι καινουριο σε ολα.Αυτες τις "τσαπατσουλιες"δε τις μπορω καθολου. Ακομα και ψυχολογικο μπορει να ειναι το θεμα για καποιον ασχετα αν δουλευει σωστα η οχι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2014 από stamatinho
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) [offopic] Ναι γιατί μόνο το e-shop τα κάνει αυτά... Άλλοι πουλάνε σκληρούς δίσκους ανοιγμένους και χρησιμοποιημένους (ονοματα δε λεμε), αλλοι φωτογραφικες μηχανες εκθεσιακες και σου την ανοίγουν και επι τοπου για να μην προσεξεις την ηδη ανοιγμενη συσκευασια αλλα έχουν ξεχάσει να σβήσουν τις φωτογραφίες που τράβαγε ο κόσμος στο μαγαζί, και εσάς σας πείραξε ένα τάμπλετ που έρχεται σε χώμα τιμή και πιθανόν από την εταιρία χωρίς αυτοκόλλητο! Κι επειδή μου την έδωσε τώρα θα πω ονόματα. Αναφέρομαι σε Πλαίσιο, Public, Γερμανός. [/offopic] Επεξ/σία 27 Απριλίου 2014 από .::NikoS::.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα