lordlothar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Μόλις παρέλαβα το tablet του τίτλου που έχει αναφερθεί και σε άλλα θέματα, καθώς παίζει Site: στα 60 ευρώ στο e-shop από 80 αρχική τιμή, λόγω newsletter. Να σημειώσω ότι είχα διαλέξει κατά την παραγγελία πακετάρισμα για δώρο, οπότε το παρέλαβα τυλιγμένο από το κατάστημα (λάθος μου ίσως που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα). Φτάνω λοιπόν σπίτι και δίνω το δώρο. Μόλις το ανοίγουμε, πρώτο παράξενο που δεν είχε ταινία ασφαλείας το κουτί. Για να κατελάβετε, η συσκευασία του ανοίγει σαν κουτί παπουτσιών και μετά το ξετύλιγμα άνοιγε κατευθείαν, χωρίς κάποιον αυτοκόλητο ή περιτύλιγμα. Δεύτερο παράξενο και σημαντικότερο, το σακουλάκι προστασίας του tablet (ή της θήκης του, δε θυμάμαι ποιο από τα 2 είναι) έχει ένα αυτοκόλητο πάνω που γράφει PU147-V156-BK-NEXUS7. Άρα τί να συμπεράνει κανείς;;;;; Προς το παρόν φορτίζει 6 ώρες όπως πρέπει. Να σημειώσω ότι όλα τα υπόλοιπα φαίνονται κομπλέ (καλώδια, προστασία οθόνης κτλ). Το ερώτημα είναι τί κάνω; Το επιστρέφω; Τους ξεχέζω; Το κρατάω; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από lordlothar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αμα λειτουργεί κανονικα μην κανεις τιποτα αφου αυτο βασικα σε ενδιαφέρει και να εχει εγγύηση (κράτα την απόδειξη) , τωρα για τα υπόλοιπα μπορει και να εχει ανοιχτεί για έλεγχο η να το δει καποιο ή απλα ετσι να ειναι η συσκευασία που το εχουν πάρεις , δεν μπορεις να εισαι σίγουρος αλλα οπως σου ειπα σε ενδιαφέρει να δουλεύει σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordlothar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα ξέρω το βράδυ αν λειτουργεί αφού έχει φορτίσει. Δε φαίνεται πάντως πουθενά χτυπημένο ή κάτι να λείπει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης σκάλωσα με τον κωδικό PU147-V156-BK-NEXUS7... Να ρωτήσω και κάτι επιπλέον, μου λέει το παιδί εκεί ότι έχει εγγύηση 1 χρόνο και του λέω ότι υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία που η ελάχιστη εγγύηση που επιβάλεται να περέχουν είναι 2 έτη (σωστά; . Μου λέει δεν ισχύει αυτό και επέμενε. Ποιός έχει δίκιο τελικώς; Edit: Ok, για το 2ο με την εγγύηση απάντησα στον εαυτό μου με λίγο googlάρισμα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από lordlothar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordlothar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Τελικά καλά λειτουργεί μέχρι στιγμής από λίγο που το δοκίμασα, θα το δω και αύριο καλύτερα και αν είναι όλα εντάξει θα το κρατήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι παέι να πει λειτουργεί κανονικα ? Το επιστρέφεις πίσω και απαιτείς να σου δώσουν ένα σε σφραγισμένη συσκευασία. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από Ziant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordlothar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Επειδή ξέρω το e-shop, πιστεύω θα φάω ταλαιπωρία και δε θα καταφέρω τίποτα, γιατί μερικοί υπεύθυνοι είναι μην πω... Μία βόλτα βέβαια θα την κάνω όπως και να χει, απλά είναι και το θέμα ότι πρόκειται για δώρο, οπότε δεν μπορώ να το καθυστερήσω. Σε άλλο forum πάντως μου είπε ένα παιδί ότι και αυτός ασφράγιστη συσκευασία παρέλαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ε μπορει αυτες οι κινέζικες συσκευασίες να ειναι απλα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιζει να τις ανοίγουν για να περάσουν firmware στα ελληνικά, μη σκαλώνεις, σιγα! Δε θα βγάλεις ακρη... Παρε βεβαια τηλέφωνο ριξτους μια γκαζιά και βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
higraf Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 αν και offtopic για τάμπλετ, πείρα απο e-shop imac 24 και δεν πρόσεξα ότι δεν έχει την ταινία ασφαλείας, το ανακάλυψα ότι ήταν ανοιγμένο όταν βρήκα ένα video απο κάποιον τεχνικό τους που μάλλον το έδειχνε το μηχάνημα σε κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordlothar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιζει να τις ανοίγουν για να περάσουν firmware στα ελληνικά, μη σκαλώνεις, σιγα! Δε θα βγάλεις ακρη... Παρε βεβαια τηλέφωνο ριξτους μια γκαζιά και βλέπεις... Με το default πολωνικό firmware μου ήρθε. Εκεί που σκαλώνω κυρίως είναι όχι με την ανοιχτή συσκευασία, αλλά με το sticker που βρήκα μέσα και γράφει PU147-V156-BK-NEXUS7 όπως έγραψα και παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 και εγω παρηγγειλα για ενα φιλο το mid706s.τον εστειλα να το παραλαβει απο e-shop και το εφερε σπιτι.ηταν οπως λεει και ο lordlothar χωρις ταινια ασφαλειας.αντε λεω ας παει.μολις το ανοιγω η οθονη μου εκανε κατι τρελα.αναβε και εδειχνε γραμμες.τον εστειλα με το ταμπλετ πισω να το αλλαξουν αμεσος...δε φτανει που ηταν ανοιχτο ειχε και χαλσμενη οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordlothar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πήρα μόλις τηλ και μου λένε το αναμενόμενο, δηλαδή ότι όλα έτσι έρχονται κτλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτήσεις αν υσχύει κανονικα η εγγύηση , και κρατα φυσικα καπου την απόδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Με το default πολωνικό firmware μου ήρθε. Εκεί που σκαλώνω κυρίως είναι όχι με την ανοιχτή συσκευασία, αλλά με το sticker που βρήκα μέσα και γράφει PU147-V156-BK-NEXUS7 όπως έγραψα και παραπάνω... προφανώς το βρήκες στη θήκη που ταιριάζει και στο nexus 7, Relax... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά το tablet έχει 1.5 ή 1.2 ghz cpu? Γιατί λέει το eshop 1.2 ενώ η μαμά 1.5http://www.manta.com.pl/en/mid706Επίσης παίζει 3d παιχνίδια; Γενικά κολλάει ή τρέχει απροβλημάτιστα;Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα