stefancosmos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας θα ηθελα να κάνω στο blog μου να παίρνω αυτόματα άρθρα απο άλλα website χωρίς να κανω εγω κατι η κατι παρομιο σας ευχαριστώ πολυ
apostolisR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αν κατάλαβα καλά θες να κάνεις copy paste ότι γράφουν τα άλλα sites? 1
stefancosmos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ναι γνωρίζεις πως οχι και ακριβός κλέψιμο Ευχαριστώ
arc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή θες με κάποιο τρόπο να τραβάς αναρτήσεις άλλων sites/blogs και να ανεβαίνουν αυτόματα σε δικό σου site, χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα. Εν ολιγοις θες να γίνεις μάγκας με τον κόπο του άλλου και επιπρόσθετα να του σκίζεις και το google rank (με την αυτουσια αντιγραφή). Έχεις σκεφτεί να γράφεις δικά σου πρωτότυπα άρθρα; Έτσι μόνο θα τραβήξεις μόνιμους επισκέπτες. Για να κάνεις αυτό που θες, χρειάζεσαι κάποιο script που να είναι rss feed reader. Τα περισσότερα sites/blogs βγάζουν και τις ειδήσεις σε rss, οποτε με το καταλληλο script παίρνεις τα κείμενα που θες. 1
apostolisR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ε καλά δεν το λες και τιμητικό για έναν blogger. Παρόλα αυτά δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι ίδιο με αυτό που ζητάς, αλλά ξέρω ότι μπορείς να βάλεις κάτι σαν pop up παράθυρο και να φαίνεται ζωντανά η ροή απο άλλα blogs που εσύ μπορείς να προσθέσεις. Απλώς επειδή έχω κάμποσα χρόνια να ασχοληθώ με blogs κλπ. δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο.
jozef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το Ελληνικό Internet είναι ήδη γεμάτο από σελίδες χαμηλής ποιότητας. Μην προσθέσεις άλλη μια στον κατάλογο.Πρφανώς για να ρωτάς κάτι τέτοιο, έχεις στο μυαλό σου μια ιδέα. Αντί να τη βασίσεις πάνω σε περιεχόμενο άλλων, προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που δε σου αρέσει στις σελίδες που βλέπεις ή βρες κάτι που δεν υπάρχει και κάνε μια καινούρια προσπάθεια.Έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες και να πετύχεις κάτι καλό, αλλά και κυρίως να βρεις ανρθώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν. Γιατί κακά τα ψέμματα δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που θα σου πουν με ευχαρίστηση πως να υλοποιήσεις στο blog σου... [...] να παίρνω αυτόματα άρθρα απο άλλα website χωρίς να κανω εγω κατι [...]
stefancosmos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μιπως μπορεις να μου βρεις κανενα βιντεακι στο youtube η να μου πεις τι να πατισω στο google Βασικά εχετε δικιο έχω δει εναν φιλο μου ο οποιος βαζει ενα λινκ ενος άρθρο και μετα μπορεί να γινει δικο του δηλαδη να δημοσιεύετε το αρθρο σε αυτον
jozef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αν χρησιμοποιείς blogger δες αυτό https://support.google.com/blogger/answer/41379?hl=en Αλλιώς γράψε στο google "link to other websites + το_όνομα_της_πλατφόρμας_που_χρησιμοποιείς" και θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα.
stefancosmos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δεν λεω τετοιο λεω σαν και αυτο το εχει ενας φίλος μου και δεν μου λεει πως γινετε βάζει το link του αρθρου και δημιουργείτε το ιδιο άρθρο σε αυτον http://prntscr.com/2jjhb4
arc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Σίγουρα ειναι κάποιο Plugin που κοιτά το rss feed της είδησης, τραβά αυτόματα τα δεδομένα και τα δημοσιεύει στο δικό του blog. Αν δεν στο λεει, google για blog plugin copy rss
apostolisR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το blog του φίλου σου θα το έλεγες και πετυχημένο όσο αφορά την επισκεψιμότητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα