NIRVANAGRE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα , εδω και 2 μερες ενω ο υπολογιστης λειτουργει freezarei η οθονη και δεν ανταποκρινεται ουτε με task manager. Η μοναδα ομως λειτουργει κανονικα , τα φουρφουρια δουλευουν. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο ? Μηπως ξερετε τι παιζει προτου κανω επισκεψη στον τεχνικο .
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κοίταξε το life του σκληρού με το HDD Sentinel... ακούς κανέναν θόρυβο πριν κολλήσει? ή και όταν είναι κολλημένο?
00 George 00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Την επιλογή που διαβάζεις επάνω (ΗDD) και δεύτερον επαναφορά συστήματος
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 παιδες επειδη αντιμετωπίζω και εγω αντιστοιχο πρόβλημα σε ενα παλιο pc που θελω ομως να χρησιμοποιώ... αν σε κατι απο αυτα τα δυο δε γινεται κατι, ουτε με φορματ τίποτα, οι μνήμες δοκιμασμένες εναλλάξ (οχι ακομα memtest), το τροδοφοτικό μετρημένο με το γκατζετακι να φαινεται οκ (λογικα). Τι παιζει; Εχω αρρωστησει με αντιστοιχο προβλημα... υ.γ. αλλαξα και καρτα γραφικών μηπως και εφταιγε, μπα!
NIRVANAGRE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κοίταξε το life του σκληρού με το HDD Sentinel... ακούς κανέναν θόρυβο πριν κολλήσει? ή και όταν είναι κολλημένο? 1sec πριν κολλησει , ακουγεται ( νομιζω απο τα ηχεια ) ενα ηχος " ζιπ " το προγραμματακι παντως με εβγαλε 100% αριστη κατασταση .
coolerman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 σκασμένους πυκνωτές επάνω στην μητρική έχεις κοιτάξει;; δοκιμή άλλο τροφοδοτικό έκανες;;
NIRVANAGRE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 δεν εχω ασχοληθει με την μοναδα , ισως φταιει και το ηλεκτρικο ρευμα , θα το κοιταξουμε τωρα στο σπιτι αμεσως
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 1sec πριν κολλησει , ακουγεται ( νομιζω απο τα ηχεια ) ενα ηχος " ζιπ " το προγραμματακι παντως με εβγαλε 100% αριστη κατασταση . Σίγουρα είναι από τα ηχεία? γιατί έτσι κάνει ο σκληρός όταν κλείνει... για δες το... βγάλε το πλαϊνό (του κουτιού) αποσύνδεσε και τα ηχεία και άκου...
atrus23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πολύ πιθανό αυτό να προκαλείται απο κάποιο software.
Graffalo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εμένα μου μοιάζει σαν να είναι απο κάρτα γραφικών και υπολειτουργία psu στην κάρτα γραφικών. Τι χαρακτηριστικά έχει το pc σου ; Sent from my iPhone using Insomnia
NIRVANAGRE Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 κατα 90% ηταν προβλημα του ρευματος , γιατι επεσε το ρευμα για αρκετες ωρες ( μεχρι να ερθουν οι τεχνικοι απο την ΔΕΗ ) ευτυχως δεν καηκε και καμια συσκευη να λεμε εως τωρα το Pc ειναι καλα και δεν εχει κανενα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα