Simos805 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Απο χθες για κάποιο λογο το galaxy s4 κάθε τόσο μου βγάζει μινυμα οτι δεν υπάρχει sim και πρεπει να το κάνω επανεκκίνηση για να ξανά συνδεθεί η sim. Ακόμα και όταν το έχω κλειδωμένο γίνεται αυτό και δημιουργεί μεγαλο πρόβλημα διότι το αφήνω και αυτό μονο του αποσυνδέει τη sim με αποτέλεσμα να χάνει τη σύνδεση με την κινητή τηλεφωνία και να μην έχω τηλεφωνο. Καμια ειδεα τι μπορεί να φταίει?
Unabomber Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αυτο το επαθα και γω με ενα Note 2 LTE 4G που ειχα φιλε μου, αλλα μονο σε δικτυο της Cosmote... ποτε δεν βρηκα τι εφταιγε τελικα.
Simos805 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αυτο το επαθα και γω με ενα Note 2 LTE 4G που ειχα φιλε μου, αλλα μονο σε δικτυο της Cosmote... ποτε δεν βρηκα τι εφταιγε τελικα.Και στο κάνει ακόμα η ευτιαξε μονο του? Εμένα είναι Vodafone αλλά πρώην δεν το έκανε ξαυνικα απο χθες αρχισε να υο κανειεπίσης ξέχασα να πω οτι πολλές φορες σαν να αποσυνδέεται και να ξανά συνδέεται αυυοματα η sim διότι παρόλο μου δεν χάνει τη σύνδεση με το δυκτιο μου πετάει ξαυνικα το μύνημα "Welcome to vodafone". Το οποίο το λεει κανονικά όταν ενεργοποιώντας τη συσκευή.
Unabomber Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εβαλα αλλη σιμ και σταματησε να το κανει, οποτε προφανως ηταν η σιμ. Και μενα στα ξαφνικα το ξεκινησε αλλα πλεον ολα οκ.
Simos805 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εβαλα αλλη σιμ και σταματησε να το κανει, οποτε προφανως ηταν η σιμ. Και μενα στα ξαφνικα το ξεκινησε αλλα πλεον ολα οκ. Άρα μάλλον θα πάω να αλλάξω sim και βλέπουμε.. Θυμάσαι πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή?
Simos805 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εκανα αντικατασταση της sim αλλα το προβλημα συνεχιζει!! Τι αλλο να κανω??
Simos805 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 service! Μπαα δεν φταιει το κινητο. Ειχα βαλει sim cosmote και δεν ειχε προβλημα μονο με της vodafone το κανει παρολο που την αντικατεστησα. Κάτι ακόμα που ίσος έχει σχέση: αν θυμάμαι καλά (μπορεί και όχι) το πρόβλημα άρχισε από όταν δοκίμασα να κάνω overclock τον επεξεργαστή με το SetCPU for Root Users. Αν και αυτό το έκανα μόνο για μερικά λεπτά ίσα ίσα να δω αν έχει κάποια διαφορά (που τελικά δεν είχε) και μετά το γύρισα πάλι στα normal και διέγραψα και το app, υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση? 1
Simos805 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 επειδη υποψιαζομαι οτι φταιει η rom, εχει κανεις να μου προτεινει καμια καλη custom rooted να βαλω με stock touchwiz και android 4.3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα