Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω διαβάσει προηγούμενα σχετικά post, αλλά και πάλι άκρη δεν έχω βγάλει.Είμαι στον ΟΤΕ πιο πολλά χρόνια απο όσα θυμάμαι, με 24 adsl που κλειδώνουν κάπου στα 6mbs γιατι είμαι δυο χιλιόμετρα απο το κέντρο.

Γραμμή όμως αστέρι που δεν έπεσε ΠΟΤΕ. Και έναι μεγάλο θέμα αυτό. γιατι απο εδώ κάνω την δουλειά μου.Και μια τιμή όμως που δεν έπεσε ποτέ.... 

Το πακέτο της forthnet+nova+τηλέφωνα κτλ στα 30 γιούρια μου έχει βγάλει τα μάτια γιατι πληρώνω +10 με 15 ευρώ παραπάνω χωρίς να έχω ούτε τα μισά.

Απ'όλα με ενδιαφέρει κυρίως το σταθερό internet χωρίς παρατράγουδα, έχει κανείς άποψη απο περιστέρι περιοχή για αυτό ? 

Όλα τα κόστη μαζί πάντως (αποκωδικοποιητής-τέλη ενεργοποίησης) με φέρνουν στα ίδια λεφτά ανα μήνα με τον οτέ η nova και μάλιστα start pack είναι ένα καλοδεχούμενο extra κερασάκι, δεν πάω για cinema κτλ.

Επίσης ζητάω και εγώ margin 6 ? δέν ξέρω τι έχω τώρα ...

ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων.

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ στον ΟΤΕ ήμουν και πρόσφατα πήρα forthnet 3play.αρχικά θα σου πώ ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος

όσο για το margin η forthnet στο δίνει στο 6 αφού το ζητήσεις,τώρα λογικά πρέπει να είσαι στο 9

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη μπορει να ψαχνουν και αλλοι γυριζω για να κλεισω το θεμα και εδω.

Τελικα αν παιζεις καλα σε εναν provider και αλλου θα παιζεις καλα. Ιδιες ταχυτητες, πολυ καλυτερο latency στα παιχνιδια μου και μηδεν αποσυνδεσεις. Α, και λιγοτερα χρηματα. Ευχαριστω ξανα οσους βοηθησαν :)

Δημοσ.

Επειδη μπορει να ψαχνουν και αλλοι γυριζω για να κλεισω το θεμα και εδω.

Τελικα αν παιζεις καλα σε εναν provider και αλλου θα παιζεις καλα. Ιδιες ταχυτητες, πολυ καλυτερο latency στα παιχνιδια μου και μηδεν αποσυνδεσεις. Α, και λιγοτερα χρηματα. Ευχαριστω ξανα οσους βοηθησαν :)

φιλε αλλαξες και το margin σε 6 ? βελτιωθηκε η ταχυτητα, ρωταω  επειδη αλλαξα και γω σε forthnet και με  margin 14 εχω την ιδια ταχυτητα που ειχα με τον οτε (8037 kbps) σταθερα μεχρι στιγμης αλλα φοβαμαι μηπως εχω αποσυνδεσεις αν τους πω να με βαλουν σε 6 και μπλεξω χωρις να αξιζει το κοπο το line attenuation μου  ειναι 33.8

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι, ζήτα να σου αλλάξουν το margin για να ανέβει η ταχύτητά σου. Αν έχεις αποσυνδέσεις απλά τους ξαναπαίρνεις και σου το ξαναανεβάζουν. Αξίζει τον κόπο και είναι μεγάλο μείον τον υπολοίπων που δεν δίνουν κατευθείαν εξάρι.

Δημοσ.

Η άποψη μου είναι πως αν χρησιμοποιείς το Ιντερνετ/τηλέφωνο σαν επαγγελματίας, πρέπει να πας στον καλύτερο και να έχεις το καλύτερο δυνατό Support όταν το χρειαστείς. Το να γλιτώσεις 10 ευρώ το μήνα και να ρισκάρεις να χάσεις χιλιάδες κάποια στιγμή, δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα λογικό.

Αν βέβαια αναφερόμαστε σε οικιακό πελάτη που δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις, μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα χωρίς οικονομικό ρίσκο

Δημοσ.

Η άποψη μου είναι πως αν χρησιμοποιείς το Ιντερνετ/τηλέφωνο σαν επαγγελματίας, πρέπει να πας στον καλύτερο και να έχεις το καλύτερο δυνατό Support όταν το χρειαστείς. Το να γλιτώσεις 10 ευρώ το μήνα και να ρισκάρεις να χάσεις χιλιάδες κάποια στιγμή, δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα λογικό.

Αν βέβαια αναφερόμαστε σε οικιακό πελάτη που δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις, μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα χωρίς οικονομικό ρίσκο

δυστυχώς όμως το support του οτε δεν είναι και από τα καλύτερα . μπορεί να σου παρουσιαστεί κάποιο πρόβληματάκι και να στο λύσει μετά από μια εβδομάδα ή ένα μήνα που ουσιαστικά πληρώνεις πιο ακριβές υπηρεσίες χώρις να έχεις και τα απαιτούμενα ανάλογα με τα λεφτά που δίνεις 

Δημοσ.

δυστυχώς όμως το support του οτε δεν είναι και από τα καλύτερα . μπορεί να σου παρουσιαστεί κάποιο πρόβληματάκι και να στο λύσει μετά από μια εβδομάδα ή ένα μήνα που ουσιαστικά πληρώνεις πιο ακριβές υπηρεσίες χώρις να έχεις και τα απαιτούμενα ανάλογα με τα λεφτά που δίνεις 

Καμία σχέση με την πραγματικότητα!  Αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος με το Support του ΟΤΕ, τότε θα πρέπει να μην είναι ευχαριστημένος *10 στους υπόλοιπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...