Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πει κάποιος στον τίτλο "spoilers inside" για να δείξετε σεβασμό στους υπολοιπους που δεν το έχουν επειδή κάποιοι το έχετε πριν κυκλοφορήσει.Τουλάχιστον πριν την επίσημη κυκλοφορία του,μετά κάντε ότι θέλετε αλλα σεβαστείτε και τους υπολοιπους...Ας κυκλοφορήσει επίσημα και μετά κάντε κανονικό walkthrough άμα γουστάρετε!!!Anyway καλο κάψιμο σε όσους το έχουν :P

Καποιο troll μεσα μου ευχεται το DS 2 να ειναι στα ιδια επιπεδα δυσκολο με το Demon Souls. Το Demon καταφερνε να ηταν ποιο δυσκολο απο το Dark χωρις να χανει την δυσκολια του οσο προχωρουσε το παιχνιδι. 

Έμαθα ότι φέρνει πιο πολύ σε Demon's Souls,δεν ξέρω την Παρασκευή θα μάθω :D

• Like 1
  • Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πει κάποιος στον τίτλο "spoilers inside" για να δείξετε σεβασμό στους υπολοιπους που δεν το έχουν επειδή κάποιοι το έχετε πριν κυκλοφορήσει.Τουλάχιστον πριν την επίσημη κυκλοφορία του,μετά κάντε ότι θέλετε αλλα σεβαστείτε και τους υπολοιπους...Ας κυκλοφορήσει επίσημα και μετά κάντε κανονικό walkthrough άμα γουστάρετε!!!Anyway καλο κάψιμο σε όσους το έχουν :P

Έμαθα ότι φέρνει πιο πολύ σε Demon's Souls,δεν ξέρω την Παρασκευή θα μάθω :D

αν με αυτό εννοείς οτι το game φτιάχτηκε για να σου δώσει απο ragequit μέχρι εγκεφαλικά τότε ναι 

αλλα το μαμίδι την ώρα που πάω να κλείσω το xbox το ξανασκέφτομαι και συνεχίζω 

όσο και να τσαντίζει το trial & error τόσο τα σπάει 

δείτε όσο δεν θεωρείτε τα game mechanics spoiler

το μόνο που με αγχώνει ειναι το hp που πέφτει με κάθε death , σταματάει κάπου ή φτάνει να φεύγεις μονοhitος απο blocked hit ? χΔ

Δημοσ.

αν με αυτό εννοείς οτι το game φτιάχτηκε για να σου δώσει απο ragequit μέχρι εγκεφαλικά τότε ναι 

αλλα το μαμίδι την ώρα που πάω να κλείσω το xbox το ξανασκέφτομαι και συνεχίζω 

όσο και να τσαντίζει το trial & error τόσο τα σπάει 

δείτε όσο δεν θεωρείτε τα game mechanics spoiler

το μόνο που με αγχώνει ειναι το hp που πέφτει με κάθε death , σταματάει κάπου ή φτάνει να φεύγεις μονοhitος απο blocked hit ? χΔ

ενα human effigy πιες και θα ερθει στα ισια του..υπαρχει και ενα δαχτυλιδι επισης που μειωνει το effect (αλλα δεν το εξαφανιζει) αν ακουλουθει τα χναρια του demon souls παντος θα φτανει μεχρι τι μιση lifebar και οχι ποιο κατω. Που εφτασες btw?

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry κιολας γιατι δε θα μιλήσω για DS2 αλλα για το ενα.

Είμαι κοντά σις 5 ώρες και είμαι 2 lvl :P

Πώς μπορείς να κάνεις το λεγόμενο φαρμάρισμα?

Επίσης πώς μπορώ να κρατήσω ψυχές (κάτω δεξιά) γιατι με τα death after death είμαι συνέχεια στο 0 :D

Άλλη μία απορία που έχω.. Θα γυρίσω ποτέ πίσω ή όλο θα πηγαίνω πηγαίνω και όπου με βγάλει?

Αυτό το ρωτάω γιατι έχω συναντήσει πολλούς εχθρούς που δεν μπορούσα να τους κάνω τίποτα και εν τέλη βρήκα άλλα μονοπάτια που οδηγούν αλλού με πιο εύκολους αντιπάλους..

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω καταλαβει τι ακριβος ρωτας που να γυρισεις πισω? οι souls σου μετα που πεθαινεις θα της βρεις στο μερος που πεθανες αν πεθανεις εντομεταξει της χανεις ομος...εχεις δηλαδη μια προσπαθεια να της ανακτησεις...lvl up μπορεις να κανεις στης bonfires αφου τελειωσεις το start up place και σκοτωσεις τον kapra demon

• Like 1
Δημοσ.

ενα human effigy πιες και θα ερθει στα ισια του..υπαρχει και ενα δαχτυλιδι επισης που μειωνει το effect (αλλα δεν το εξαφανιζει) αν ακουλουθει τα χναρια του demon souls παντος θα φτανει μεχρι τι μιση lifebar και οχι ποιο κατω. Που εφτασες btw?

στο δάσος των γιγάντων ειμαι , δεν πρόλαβα να παίξω... μου κάνει κ κόλπα το controller με disconects και ελπίζω να ειναι οι μπαταρίες ...

• Like 1
Δημοσ.

τι λεει προχωρησατε καθολου? 

εχει βρει κανεις κανα npc που να πουλαει catalyst ή κανα early  σημειο που να μπορεις να βρεις?

Στην περιοχη No-man's Wharf - τέταρτο boss.

Δημοσ.

Στην περιοχη No-man's Wharf - τέταρτο boss.

ευχαριστω το βρηκα, εχει bonfire κοντα στο καραβι σε αυτη τη  περιοχη, μονο αυτο στην εισοδο βρηκα ? πολυ σπαστικα αυτα τα μαυρα κολοκυθια

ποσσο atunement χρειαζεται για 2ο slot?

Δημοσ.

ευχαριστω το βρηκα, εχει bonfire κοντα στο καραβι σε αυτη τη  περιοχη, μονο αυτο στην εισοδο βρηκα ? πολυ σπαστικα αυτα τα μαυρα κολοκυθια

ποσσο atunement χρειαζεται για 2ο slot?

Όχι δυστυχώς μόνο μια bonfire, πόσο attunement δεν θύμαμαι γιατί έχω ήδη 5 slots.

Δημοσ.

πηρε κανενας γραμμη οτι ειναι rated t δλδ ειναι χωρις αιμα μεσα?(http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ign.com%2Farticles%2F2014%2F02%2F11%2Fdark-souls-2-earns-a-t-rating&ei=ZcYcU5CqGsiSswbFt4G4DQ&usg=AFQjCNEgyGLFzOnwDt_55Uaf13IzlPhu_A&bvm=bv.62578216,d.Yms) ειναι καταλληλο για πιτσιρικια!!!

κ καπου ειδα ενα βιντεο απο ign η gamespot δε θυμαμαι,οτι μαλλον θα σταματησουν τα αιματα κ τα λοιπα μεσα

στα παιχνιδια κ ας ειναι rated m δλδ για ενηλικους. δεν ξερω αν γινει κατι τετοιο,παντως αν γινουν ολα τα games καταλληλα

για εφηβα μαλλον θα σταματησω to gaming για παντα.

Δημοσ.

δεν εχω καταλαβει τι ακριβος ρωτας που να γυρισεις πισω? οι souls σου μετα που πεθαινεις θα της βρεις στο μερος που πεθανες αν πεθανεις εντομεταξει της χανεις ομος...εχεις δηλαδη μια προσπαθεια να της ανακτησεις...lvl up μπορεις να κανεις στης bonfires αφου τελειωσεις το start up place και σκοτωσεις τον kapra demon

thx επιτέλους κατάλαβα τι παίζει με τα lvl και πώς τα ανεβάζω. Kapra Demon φαντάζομαι είναι το boss. Εγώ πάντως απλά τρώω κάμποσους ευκολους (πλέον :D) αντιπάλους και γυρνάω στο bonfire για τα lvl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...