nicoc89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ΒΡε μην ΛΕΤΕ SPOILERS! το lore ειναι spoiler και όπως λέει και ο απο πάνω απο τη στιγμή που το παιχνίδι κυκλοφόρησε απέφυγε να μπαίνεις σε threads μέχρι να παίξεις .Εμείς που παίζουμε θέλουμε να το συζητήσουμε , δε μπορούμε να ποστάρουμε έτσι για να μη δει κάποιος που δεν παίζει γιατι πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν το έχει παίξει ακόμα. Με αυτή τη λογική σε όλα τα threads για games θα έπρεπε να μιλάμε με spoilers. .
stavros88 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μαλιστα.Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οσοι μπηκαν στο θεμα του dark souls 2 του insomnia εβλεπαν το stream.Δηλαδη ειναι αδυνατον να μην το εβλεπα εγω εκεινη την ωρα και να ειδα μετα τα μηνυματα?Και οτι δεν ηθελα να ξερω οτι υπαρχει το συγκεκριμενο boss fight? Αν γραψω δηλαδη εγω οτι το τελευταιο boss fight θα ειναι old king allant +Gwyn δεν θα θεωρηθει σποιλερ? Το να μου πει ο αλλος μπες στο φερετρο και δες τι θα γινει δεν ειναι σε καμια περιπτωση σποιλερ αφου το λογικο ειναι καθως παιζεις να το κανεις.Αν μας ελεγε τι γινετε οταν μπαινεις τοτε ναι θα ηταν σποιλερ. Οι περισσότεροι το έβλεπαν live στο twitch. Spoiler θεωρείται εάν λες τόσα εκείνα, μπες εκεί, δεν κάνει το ένα δεν κάνει το άλλο. Again: spoiler tag υπάρχει, use it please 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οι περισσότεροι το έβλεπαν live στο twitch. Spoiler θεωρείται εάν λες τόσα εκείνα, μπες εκεί, δεν κάνει το ένα δεν κάνει το άλλο. Again: spoiler tag υπάρχει, use it please δεν έβλεπα twitch , περίμενα να το παίξω. Το να μου πει ο αλλος μπες στο φερετρο και δες τι θα γινει δεν ειναι σε καμια περιπτωση σποιλερ αφου το λογικο ειναι καθως παιζεις να το κανεις.Αν μας ελεγε τι γινετε οταν μπαινεις τοτε ναι θα ηταν σποιλερ. αυτό .
fearwhatnow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μαλιστα.Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οσοι μπηκαν στο θεμα του dark souls 2 του insomnia εβλεπαν το stream.Δηλαδη ειναι αδυνατον να μην το εβλεπα εγω εκεινη την ωρα και να ειδα μετα τα μηνυματα?Και οτι δεν ηθελα να ξερω οτι υπαρχει το συγκεκριμενο boss fight? Αν γραψω δηλαδη εγω οτι το τελευταιο boss fight θα ειναι old king allant +Gwyn δεν θα θεωρηθει σποιλερ? Το να μου πει ο αλλος μπες στο φερετρο και δες τι θα γινει δεν ειναι σε καμια περιπτωση σποιλερ αφου το λογικο ειναι καθως παιζεις να το κανεις.Αν μας ελεγε τι γινετε οταν μπαινεις τοτε ναι θα ηταν σποιλερ. Οπως το εγραψε ειναι spoiler: "Αν καταφέρεις κ μπεις στο φέρετρο δε σου λέω τι κάνει , αλλα θα μείνεις κάγκελο". Απο τη στιγμη που περιμενεις την εκπληξη παυει να ειναι εκπληξη και δεν θα μεινεις καγκελο διοτι ηδη θα σκεφτεσαι ενα σωρο απο την παραπανω προταση. Μαλιστα γραφει "ΑΝ καταφερεις". Δηλαδη σε ωθει να προσπαθησεις παραπανω για να μπεις, ενω καλλιστα θα μπορουσες να μην το κανεις. Σε γενικες γραμμες "οποια αναρτηση δινει εμμεσα ή αμεσα κατευθυντηρια γραμμη ειναι spoiler".
Typhonios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μαλιστα.Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οσοι μπηκαν στο θεμα του dark souls 2 του insomnia εβλεπαν το stream.Δηλαδη ειναι αδυνατον να μην το εβλεπα εγω εκεινη την ωρα και να ειδα μετα τα μηνυματα?Και οτι δεν ηθελα να ξερω οτι υπαρχει το συγκεκριμενο boss fight? Αν γραψω δηλαδη εγω οτι το τελευταιο boss fight θα ειναι old king allant +Gwyn δεν θα θεωρηθει σποιλερ? Το να μου πει ο αλλος μπες στο φερετρο και δες τι θα γινει δεν ειναι σε καμια περιπτωση σποιλερ αφου το λογικο ειναι καθως παιζεις να το κανεις.Αν μας ελεγε τι γινετε οταν μπαινεις τοτε ναι θα ηταν σποιλερ. Μάλιστα, πολλάκις το επαναλαμβάνω Το lore δεν είναι spoiler. Επίσης μπορώ να πιστεύω ότι θέλω και όντως όταν έριξαν το link του twitch οι περισσότεροι το έβλεπαν. Τώρα το τι λες είναι προσωπικό και σεβαστό αλλά όχι αποδεκτό. Y.Γ Μπορώ να σας ταράξω στο lore και στα boss fight του DS2 , οπότε ούτε αυτό είναι spoiler ε? Καληνύχτα Οπως το εγραψε ειναι spoiler: "Αν καταφέρεις κ μπεις στο φέρετρο δε σου λέω τι κάνει , αλλα θα μείνεις κάγκελο". Απο τη στιγμη που περιμενεις την εκπληξη παυει να ειναι εκπληξη και δεν θα μεινεις καγκελο διοτι ηδη θα σκεφτεσαι ενα σωρο απο την παραπανω προταση. Μαλιστα γραφει "ΑΝ καταφερεις". Δηλαδη σε ωθει να προσπαθησεις παραπανω για να μπεις, ενω καλλιστα θα μπορουσες να μην το κανεις. Σε γενικες γραμμες "οποια αναρτηση δινει εμμεσα ή αμεσα κατευθυντηρια γραμμη ειναι spoiler". Well said.
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 το θέμα δεν έχει κανόνα για spoilers , θα έπρεπε να αναγράφετε απο τον OP ή στον τίτλο.Απο κει και πέρα οτι θεωρείτε spoiler ειναι δικό σας θέμα. Του κανόνες τους βάζουν οι mods , όχι ο καθένας . 1
Typhonios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 το θέμα δεν έχει κανόνα για spoilers , θα έπρεπε να αναγράφετε απο τον OP ή στον τίτλο. Απο κει και πέρα οτι θεωρείτε spoiler ειναι δικό σας θέμα. Του κανόνες τους βάζουν οι mods , όχι ο καθένας . Νice κωλοτούμπα, σαν τον Κουβέλη ένα πράγμα. 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Νice κωλοτούμπα, σαν τον Κουβέλη ένα πράγμα. επιμένω πως εσείς πετάξατε spoilers και μάλιστα πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. το αρχικό μου μήνυμα μάλιστα ηταν σε spoiler και μετά μου απαντούσαν χωρίς άρα υπέθεσα οτι δεν υπάρχει θέμα κ απάντησα εκτός spoiler παραλείποντας λεπτομέρειες ακριβώς για την αποφυγή του spoiler. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο , πάω να παίξω 1
stavros88 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Λοιπον typhonios αυτο που λες σεβαστο ΚΑΙ αποδεκτο απο εμενα.Εγω ουτως ή αλλως δεν εγραψα τιποτα.Τι θα πει ομως δεν αποδεχεσαι οτι θεωρω σποιλερ να μου πεις οτι ο ORNSTEIN θα ειναι στο παιχνιδι?Δηλαδη ενα απο το πιο γαματα bosses απο ολα τα παιχνιδια επιστεφει και δεν ειναι σποιλερ αυτο?WTF?Δεν μιλαμε για lore αλλα για μια υπερεπικη στιγμη με ενα υπερεπικο boss που οταν καταλαβεις πρωτη φορα τι ειναι θα μεινεις με ανοικτο το στομα. Δηλαδη ΟΚ ειναι σποιλερ οτι θα μπεις σε ενα κωλοταφο και θα γινει κατι wow και ο nicoc σου στερησε αυτη την εκπληξη.Το οτι θα περασεις fog gate και θα δεις αυτο το boss απο το πουθενα δεν ειναι απειρως πιο γαματη εξελιξη?Εσυ γιατι το γραφεις αυτο 10 μερες πριν βγει το παιχνιδι και στερεις σε εμενα αυτο το πραγμα? Και ξαναλεω ΟΧΙ δεν βλεπανε ολοι το stream δεν εχει λογικη αυτο που λες. Και δεν ειχα σκοπο να πω τιποτα αφου και ο ikaguga πρωτη φορα το εγραψε αλλα αυτος δεν μπηκε εδω μεσα και ελεγε σε μας να προσεχουμε με τα σποιλερ. Αυτα. 1
Typhonios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Λοιπον typhonios αυτο που λες σεβαστο ΚΑΙ αποδεκτο απο εμενα.Εγω ουτως ή αλλως δεν εγραψα τιποτα.Τι θα πει ομως δεν αποδεχεσαι οτι θεωρω σποιλερ να μου πεις οτι ο ORNSTEIN θα ειναι στο παιχνιδι?Δηλαδη ενα απο το πιο γαματα bosses απο ολα τα παιχνιδια επιστεφει και δεν ειναι σποιλερ αυτο?WTF?Δεν μιλαμε για lore αλλα για μια υπερεπικη στιγμη με ενα υπερεπικο boss που οταν καταλαβεις πρωτη φορα τι ειναι θα μεινεις με ανοικτο το στομα. Δηλαδη ΟΚ ειναι σποιλερ οτι θα μπεις σε ενα κωλοταφο και θα γινει κατι wow και ο nicoc σου στερησε αυτη την εκπληξη.Το οτι θα περασεις fog gate και θα δεις αυτο το boss απο το πουθενα δεν ειναι απειρως πιο γαματη εξελιξη?Εσυ γιατι το γραφεις αυτο 10 μερες πριν βγει το παιχνιδι και στερεις σε εμενα αυτο το πραγμα? Και ξαναλεω ΟΧΙ δεν βλεπανε ολοι το stream δεν εχει λογικη αυτο που λες. Και δεν ειχα σκοπο να πω τιποτα αφου και ο ikaguga πρωτη φορα το εγραψε αλλα αυτος δεν μπηκε εδω μεσα και ελεγε σε μας να προσεχουμε με τα σποιλερ. Αυτα. Έχεις δίκιο , και δεν σαρκάζω τώρα 1
stavros88 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ολα καλα λοιπον.Εγω το κατεβασα ηδη στο ps3 και περιμενω ενεργοποιηση! 1
spacecowboy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μιας και τον αναφερατε ηδη τον smoogh μολις τον "εφαγα" ο dragonslayer ειναι ποιο δυσκολος ομος...εχουμε ακομη...επος το παιχνιδι επος και το οτι δεν υπαρχουν guides ακομη να σε βαζουν στον πειρασμο να τα κοιτας οταν κολλας κανουν την εμπειρια ακομη καλυτερη...θα ηθελα βεβαια και online και κανενα invade αλλα απο εβδομαδα δεν πειραζει (to much) 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εγω αποφάσισα να μην κοιτάζω strategy guides όταν κολλάω και όσο μου πάρει! γενικά γουστάρω να σκάνε απο το πουθενά εκπλήξεις κ αν τα διαβάζεις στο χαλάει.γιαυτό κ δεν είχα δει βίντεο με gameplay εκτός των trailer μέχρι τώρα 3
xavier Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 τι λεει προχωρησατε καθολου? εχει βρει κανεις κανα npc που να πουλαει catalyst ή κανα early σημειο που να μπορεις να βρεις?
spacecowboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 τι λεει προχωρησατε καθολου? εχει βρει κανεις κανα npc που να πουλαει catalyst ή κανα early σημειο που να μπορεις να βρεις? και για μαγο βρηκα και για faith το προβλημα μου εμενα ειναι που θα βρω npc να πουλαει shards εκτος απο τα 8 που πουλαει ο blacksmith στην αρχη (δεν ειναι οπος στο 1 που ειχε unlimited) μονο οτι βρεις απο σεντουκια...που σημαινει οτι δεν μπορω να αναβαθμησω ουτε armor ουτε οπλα atm και εχω προχωρησει αρκετα...εχω αναψει τουλαχιστον 20 bonfires...wtf?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα