Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα θα σου πω...ξεκινας με ενα flask(οταν τελικα παρεις και αυτο το ενα) και σιγα σιγα αναβαθμιζεις σε 2 3 κοκ (δεν ειναι οπως στο dark souls που τα επινες ανετα γιατι ειχες στη χειροτερη 5 και ανετα 10 ακομη και στην αρχη) και ενω ηπαρχουν healing gems (αλλα herbs του demons) δεν εχει καμια σχεση με το demon που τα dropares-αγοραζες ευκολα...μπορει να ειναι η αρχη τι να πω αλλα so far μου φαινεται το δυσκολοτερο souls

• Like 1
  • Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έπαιζα DS1 online και τι κατάλαβα ? ωραίο το online αλλα αυτή τη στιγμή με νοιάζει μόνο το single μέρος του  :-) 
κλαιν , με rgh δεν είχα κ άλλη επιλογή έτσι κ αλλιώς 

edit : ρε μάγκες το game ειναι πολύ epic τελικά .. ακόμα κ αν έχεις λιώσει το DS1 δεν είσαι προετιμασμένος λολ

εκείνοι οι μονόφθαλμοι γίγαντες πως σκοτώνονται ρε ? λολ holy shit λέμε, με έπιασε ο ένας και μου έφαγε το κεφάλι , instant death. edit : το βρήκα πως .. αλλα έλεος λολ

Δημοσ.

το demon souls πιστευω οτι δεν θα εβγαζα το τελικο αρχηγο μονος μου ποτε...(βοηθησαν κανα 2 ακομα απο ονλαιν), στο dark souls τουλαχιστον grindara κανα μηνα και τον εβγαλα(χωρις pyro skills) :P

Δημοσ.

έπαιζα DS1 online και τι κατάλαβα ? ωραίο το online αλλα αυτή τη στιγμή με νοιάζει μόνο το single μέρος του  :-) 

edit : ρε μάγκες το game ειναι πολύ epic τελικά .. ακόμα κ αν έχεις λιώσει το DS1 δεν είσαι προετιμασμένος λολ

εκείνοι οι μονόφθαλμοι γίγαντες πως σκοτώνονται ρε ? λολ holy shit λέμε, με έπιασε ο ένας και μου έφαγε το κεφάλι , instant death. edit : το βρήκα πως .. αλλα έλεος λολ

ποιοι μονοφθαλμοι γιγαντες? που βρισκονται αυτοι? δεν εχω συναντησει κανενα...εχεις περασει το πρωτο boss? (εκεινο το γιγαντα)

εγω ειμαι στον δευτερο αλλα δεν περνεται ευκολα ο ατιμος κλασσικο souls μεχρι να του παρεις τον αερα και ετσι αλλα so far δυσκολα τα πραγματα πολυ δυσκολα...

To DS1 το καθάρισα 3 φορές ΜΟΝΟ με melee και χωρίς καθόλου pyro skills ή magick

Hardcorilla μέχρι θανάτου

το ds1 εχω κανει και full run με sl5

• Like 1
Δημοσ.

ποιοι μονοφθαλμοι γιγαντες? που βρισκονται αυτοι? δεν εχω συναντησει κανενα...εχεις περασει το πρωτο boss? (εκεινο το γιγαντα)

εγω ειμαι στον δευτερο αλλα δεν περνεται ευκολα ο ατιμος κλασσικο souls μεχρι να του παρεις τον αερα και ετσι αλλα so far δυσκολα τα πραγματα πολυ δυσκολα...

το ds1 εχω κανει και full run με sl5

είναι σε μια μικρή παραλία που έχει ενα φέρετρο στην αρχή του παιχνιδιού (εκεί που περνάς ακόμα ομίχλες). Boss δεν συνάντησα ακόμα.  Αν καταφέρεις κ μπεις στο φέρετρο δε σου λέω τι κάνει , αλλα θα μείνεις κάγκελο .αχχαχα

Μόλις τώρα τώρα πήγα στο Heidens tower of flame

Δημοσ.

είναι σε μια μικρή παραλία που έχει ενα φέρετρο στην αρχή του παιχνιδιού (εκεί που περνάς ακόμα ομίχλες). Boss δεν συνάντησα ακόμα.  Αν καταφέρεις κ μπεις στο φέρετρο δε σου λέω τι κάνει , αλλα θα μείνεις κάγκελο .αχχαχα

Μόλις τώρα τώρα πήγα στο Heidens tower of flame

ΒΡε μην ΛΕΤΕ SPOILERS!

Δημοσ.

ΒΡε μην ΛΕΤΕ SPOILERS!

Εσυ φταις που μπαινεις σε τετοιου ειδους thread. Εγω αποφευγω threads σε τετοια παιχνιδια. Στο κατω-κατω οι μισοι θα γραφουν οτι εχουν πεθανει 40 φορες σε ενα πενταλεπτο και οι αλλοι μισοι θα σποιλιεραζουν. Μακρια λοιπον.

• Like 2
Δημοσ.

Μα το online του dark souls ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το single player.Οχι οτι δεν το απολαμβανεις και offline βεβαια

ΒΡε μην ΛΕΤΕ SPOILERS!

Μεγαλυτερο σποιλερ ειναι αυτα που λεγατε στις προηγουμενες σελιδες παντως

Δημοσ.

Μα το online του dark souls ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το single player.Οχι οτι δεν το απολαμβανεις και offline βεβαια

Μεγαλυτερο σποιλερ ειναι αυτα που λεγατε στις προηγουμενες σελιδες παντως

Το Lore δεν είναι spoiler και  ειδικά το Lore του DS1, εάν έχεις απορίες παίξτο τότε.

Χρησιμοποιήστε το spoiler button ρε παιδιά.

Δημοσ.

Λεω για το boss fight που μιλουσατε στην σελιδα 5.Δεν ηθελα να κανω και θεμα αλλα το οτι υπαρχει αυτο το boss στο ds2 ειναι καρα-σποιλερ και οχι οτι αυτα που λενε τα παιδια σε αυτη την σελιδα

• Like 1
Δημοσ.

Λεω για το boss fight που μιλουσατε στην σελιδα 5.Δεν ηθελα να κανω και θεμα αλλα το οτι υπαρχει αυτο το boss στο ds2 ειναι καρα-σποιλερ και οχι οτι αυτα που λενε τα παιδια σε αυτη την σελιδα

Οι περισσότεροι το έβλεπαν live στο twitch. Spoiler θεωρείται εάν λες τόσα εκείνα, μπες εκεί, δεν κάνει το ένα δεν κάνει το άλλο.

Again: spoiler tag υπάρχει, use it please

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...