Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για οποιον γουσταρει lore παρακουλουθηστε τον EpicNameBro στο youtube εχει κανει μερικα εξαιρετικα βιντεακια με lore στο παρελθον (κυριος του dark souls)

• Like 2
Δημοσ.

To Lore δεν θεωρείται spoiler.

και εγω για στα Live Streams αναφερομουν

Anyway 1 βδομαδα εμεινε ακομα και θα το χω στο PS3 ;)

Δημοσ.

ρε παιδιά στο character creation @ xbox 360 πως πας στο body/face/advanced settings? δοκίμασα όλα τα κουμπιά και δεν πάει!! 

edit : άκυρο το βρήκα
btw το game τρέχει γαμάτα!!! καμία σχέση με το 1 που φαινόταν βαρύ !! ελπίζω να ειναι έτσι γενικά και να μην έχει τίποτα τρελά frame drops

• Like 1
Δημοσ.

επος το παιχνιδι...δεν αντεχα να περιμενω μεχρι τις 13 και μεχρι τοτε απο του θειου το stash :P

ειμαι στον δευτερο boss και πραγματικα εχω χαθει μαγια σκετη αλλα souls ποιο δυσκολο απο dark souls μου φαινεται btw...

εχει κλεισει και αποσυνδεθει το ps4 και δινει ρεστα το 360

• Like 1
Δημοσ.

επος το παιχνιδι...δεν αντεχα να περιμενω μεχρι τις 13 και μεχρι τοτε απο του θειου το stash :P

ειμαι στον δευτερο boss και πραγματικα εχω χαθει μαγια σκετη αλλα souls ποιο δυσκολο απο dark souls μου φαινεται btw...

εχει κλεισει και αποσυνδεθει το ps4 και δινει ρεστα το 360

Σας ζηλεύω...γαμώ την PC Master Race (my arse)

• Like 1
Δημοσ.

Καποιο troll μεσα μου ευχεται το DS 2 να ειναι στα ιδια επιπεδα δυσκολο με το Demon Souls. Το Demon καταφερνε να ηταν ποιο δυσκολο απο το Dark χωρις να χανει την δυσκολια του οσο προχωρουσε το παιχνιδι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...