garrett156 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας μακραν.....το καλο ειναι οτι εκτος του ειναι πολυ δυσκολα ειναι απολυτα δικαια...δηλαδη παντα ξερεις οτι πεθανες απο μαλακια σου και οχι απο broken mechanics 5
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 yeap, ειναι για καμμενους... ή για αυτούς που βαριούνται να τους παίρνει απ το χεράκι το παιχνίδι και να τους καθοδηγεί έχει καταντήσει γελοία η κατάσταση στα games , ο βαθμός δυσκολίας έχει ξεφτιλιστεί brah 2
neratzojuice Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δε βρισκω λογω τα παιχνιδια να ειναι δυσκολα γιατι πολυ απλα ειναι παιχνιδια. Αμα θες δυσκολια βρισκεις ενα παιχνιδι με καλους μηχανισμους κ το παιζεις στο hard/very hard Εχω την εντυπωση οτι τα παιχνιδια ηταν δυσκολα παλια γιατι αλλα ηθελες να κανεις και το παιχνιδι αλλα εκανε. Αντιλαμβανομαι ομως το να θες να παιξεις ενα δυσκολο παιχνιδι.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δε βρισκω λογω τα παιχνιδια να ειναι δυσκολα γιατι πολυ απλα ειναι παιχνιδια. Αμα θες δυσκολια βρισκεις ενα παιχνιδι με καλους μηχανισμους κ το παιζεις στο hard/very hard Εχω την εντυπωση οτι τα παιχνιδια ηταν δυσκολα παλια γιατι αλλα ηθελες να κανεις και το παιχνιδι αλλα εκανε. Αντιλαμβανομαι ομως το να θες να παιξεις ενα δυσκολο παιχνιδι. μιλάω για τον μηχανισμό των παιχνιδιών , όχι αν μπορείς να παίξεις απο very easy που οι εχθροί ψοφάνε με το κοίταγμα ή το very hard+ που θέλουν να αδειάζεις δυο γεμιστήρες για παράδειγμα πάνω τους . Ο λόγος που θέλω τα games ειναι σε αυτό που πόσταρα απο κάτω. Οσοι έμαθαν με τα ευκολα το έχουν αυτό και με τα παιχνίδια που σε παίρνουν απ το χέρι όπως είπα. Εμένα τέτοια games με κάνουν να βαριέμαι γιατι ότι κ αν κάνω δεν νιώθω οτι κατάφερα κάτι. The brains of teen video gamers look similar to those of addicts, with larger so-called reward centers, a new study suggests. The reward center, focused around a brain region called the ventral striatum, releases "feel good" chemicals when we do something that helps us survive and reproduce — like eating or mating. Sometimes, as is the case with addiction, these brain regions become overactive in response to non-useful stimuli, like cocaine, alcohol, excessive sex or excessive gambling. πηγή
neratzojuice Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μα για τους μηχανισμους σου ειπα και εγω. Δεν ειναι το καταλυλο thread. Τελος παντων ουτε συμφωνω απολυτα, ουτε διαφωνω. Για μενα εχει περισσοτερο σχεση με τις ορεξεις. Γενικα πιο δυσκολα παιχνιδια θεωρω τα stealth. Μα για τους μηχανισμους σου ειπα και εγω. Δεν ειναι το καταλυλο thread. Τελος παντων ουτε συμφωνω απολυτα, ουτε διαφωνω. Για μενα εχει περισσοτερο σχεση με τις ορεξεις. Γενικα πιο δυσκολα παιχνιδια θεωρω τα stealth.
Raiden5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τα περισσότερα σημερινά stealth games με τοσες βοήθειες που σου παρεχουν κ αυτα ευκολα ειναι! Γιαυτο ξεχωρίζει το dark souls, ουτε βελακια, ουτε σουπερ οραση να βλεπεις μεσα απο τοιχους ουτε φωσφορίζουν σαν πυγολαμπίδες αντικείμενα κ σκάλες, ουτε κανας αόρατος τοιχος να μην σε αφηνει να πεσεις. Το dark soul ειναι ενα παιχνιδι μια κατηγορια μονο του,που αν δεν παιζεις μυαλωμένα κ προσεκτικά θα πεθαίνεις ολη την ωρα. Για μενα ειναι το καλυτερο παιχνιδι της προηγούμενης γενιας με απιστευτα βαθύ μηχανισμό μάχης, εναν φοβερο κ πραγματικο open world κοσμο οπως δεν εχει εμφανιστεί σε κανενα παιχνιδι, κ φυσικα απιστευτα boss. Πλεον μετα το dark souls ολα τα αλλα παιχνιδια μ μοιαζουν πολυ casual προσωπικά. Παντως εγω θα κανω υπομονη κ θα περιμενω ανακοίνωση dark soul 2 για ps4 πριν το πάρω σε αλλη κονσολα. 2
Typhonios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τα περισσότερα σημερινά stealth games με τοσες βοήθειες που σου παρεχουν κ αυτα ευκολα ειναι! Γιαυτο ξεχωρίζει το dark souls, ουτε βελακια, ουτε σουπερ οραση να βλεπεις μεσα απο τοιχους ουτε φωσφορίζουν σαν πυγολαμπίδες αντικείμενα κ σκάλες, ουτε κανας αόρατος τοιχος να μην σε αφηνει να πεσεις. Το dark soul ειναι ενα παιχνιδι μια κατηγορια μονο του,που αν δεν παιζεις μυαλωμένα κ προσεκτικά θα πεθαίνεις ολη την ωρα. Για μενα ειναι το καλυτερο παιχνιδι της προηγούμενης γενιας με απιστευτα βαθύ μηχανισμό μάχης, εναν φοβερο κ πραγματικο open world κοσμο οπως δεν εχει εμφανιστεί σε κανενα παιχνιδι, κ φυσικα απιστευτα boss. Πλεον μετα το dark souls ολα τα αλλα παιχνιδια μ μοιαζουν πολυ casual προσωπικά. Παντως εγω θα κανω υπομονη κ θα περιμενω ανακοίνωση dark soul 2 για ps4 πριν το πάρω σε αλλη κονσολα. Έχουν πει ότι δεν πρόκειται καν να μπουν στον κόπο για PS4/XONE, οπότε πάρτο για PS3.
spacecowboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τα περισσότερα σημερινά stealth games με τοσες βοήθειες που σου παρεχουν κ αυτα ευκολα ειναι! Γιαυτο ξεχωρίζει το dark souls, ουτε βελακια, ουτε σουπερ οραση να βλεπεις μεσα απο τοιχους ουτε φωσφορίζουν σαν πυγολαμπίδες αντικείμενα κ σκάλες, ουτε κανας αόρατος τοιχος να μην σε αφηνει να πεσεις. Το dark soul ειναι ενα παιχνιδι μια κατηγορια μονο του,που αν δεν παιζεις μυαλωμένα κ προσεκτικά θα πεθαίνεις ολη την ωρα. Για μενα ειναι το καλυτερο παιχνιδι της προηγούμενης γενιας με απιστευτα βαθύ μηχανισμό μάχης, εναν φοβερο κ πραγματικο open world κοσμο οπως δεν εχει εμφανιστεί σε κανενα παιχνιδι, κ φυσικα απιστευτα boss. Πλεον μετα το dark souls ολα τα αλλα παιχνιδια μ μοιαζουν πολυ casual προσωπικά. Παντως εγω θα κανω υπομονη κ θα περιμενω ανακοίνωση dark soul 2 για ps4 πριν το πάρω σε αλλη κονσολα. τι λες ρε φιλε δεν μπορω να περιμενω ουτε μια μερα ποσο μαλλον μηνες για το οταν και αν θα βγει σε ps4 τετοια παιχνιδια απλα τα περνεις οπου μπορεις (εγω θα το λιωσω σε 360)και αν βγει σε ps4 αργοτερα θα το παρω και εκει
Raiden5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν εχουν αρνηθει οτι θα βγει στη νεα γενια, το εχουν αφήσει ανοιχτο το θεμα, ισα ισα που ειπαν οτι η μηχανη γραφικών φτιαχτηκε με γνωμονα την νεα γενια, πραγμα που δινει ελπιδες... επειδη ειναι με διαφορα το αγαπημενο μ παιχνιδι θελω να εχω την καλυτερη εμπειρια...οποτε θα δω τι θα κανω.
-Mayhem- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν ειναι το αγαπημενο σου παιχνιδι οπως λες μην το σκεφτεσαι καν για PS4 ακομα,θα αργησει!!!Aγόρασε το σε PS3 ή x360...!!! 9 και σημερα 2
Typhonios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά....για το PC θα κυκλοφορήσει τον Μάιο????????????
spacecowboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ναι για pc αρκετα ποιο μετα τελη μαιου μου φαινεται...κριμα θα στραβοθω στο 360 αλλα δεν βαριεσαι για το dark souls χαλαλι! (εννοειτε πως θα αγοραστει και σε pc παντος η σε ps4 <<οτι βγει πρωτο>> τετοια παιχνιδια πρεπει να τα επιβραβεβουμε για να συνεχισουν να βγαινουν) 1
-Mayhem- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ναι για pc αρκετα ποιο μετα τελη μαιου μου φαινεται...κριμα θα στραβοθω στο 360 αλλα δεν βαριεσαι για το dark souls χαλαλι! (εννοειτε πως θα αγοραστει και σε pc παντος η σε ps4 <<οτι βγει πρωτο>> τετοια παιχνιδια πρεπει να τα επιβραβεβουμε για να συνεχισουν να βγαινουν) και στο Master System στα 8bit θα το επαιζα με την ιδια ορεξη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα