Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παιχνιδι δεν ειναι για ολους...βρες καποιο τροπο να το δοκιμασεις πρωτα, τωρα αν εννοεις οτι θα χασεις καποιο μερος της ιστοριας αν δεν παιξεις το 1ο, τοτε δεν θα εχεις προβλημα... 

• Like 1
Δημοσ.

Το Demon Souls είναι άλλο παιχνίδι? Πάντα τα μπέρδευα...

Ωραίο αλλα οκ , ο βαθμός δυσκολίας είναι απίστευτος.....

Δημοσ.

Το ίδιο είναι απλά είναι ποιος συμμαζεμένο ας πούμε,είναι μονο στο PS3 και λίγο πιο δύσκολο κατ εμέ...Παιχνιδάρες και τα 2...

basilis5 όπως σου είπε και ο φίλτατος xavier,να δοκιμάσεις πρώτα ένα από τα 2(Demon's ή Dark) και μετά πάρτο γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο και μπορεί να το παρατήσεις και να κλαις τα λεφτά σου,το Dark Souls 1 υπάρχει και στον υπολογιστή.Αν μπεις στο πνεύμα του όμως θα το αγαπήσεις και θα κολλήσεις μαζί του(και θα βρίσεις-νευριάσεις-τσαντιστεις πολλές φορες),άσχημα ;)

Ενα πολυ ωραιο Unboxing απο Gamespot

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το παράτησα πάντως, ο βαθμός δυσκολίας είναι γελοίος για παιχνίδι

Το έχεις αγοράσει δηλαδή? 

Δημοσ.

Εγώ το παράτησα πάντως, ο βαθμός δυσκολίας είναι γελοίος για παιχνίδι

Ο βαθμός δυσκολίας είναι ότι πρέπει. Παρατηρείς τα mechanics και πράττεις αναλόγως....είναι απλό.

Και καλά έκαναν και είναι τόσο "δύσκολο" διότι έχουμε συνηθίσει σε time events και γελοίους εχθρούς με AI ραδικιού.

Τα games εποχής 90's  ήταν τόσο δύσκολα.

Ελπίζω το 2 να είναι ακόμη δυσκολότερο.

Και όπως έλεγαν και οι υπέρτατοι Μanowar:

Wimps and posers leave the hall! B)

• Like 6
Δημοσ.

ειναι απολυτως δεκτο το επιχειρημα οτι το παιχνιδι ειναι δυσκολο...για αυτο ειπα οτι το παιχνιδι δεν ειναι για ολους...θελει να θυσιασεις ωρες και εχει αρκετο trial and error...

• Like 2
Δημοσ.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι ότι πρέπει. Παρατηρείς τα mechanics και πράττεις αναλόγως....είναι απλό.

Και καλά έκαναν και είναι τόσο "δύσκολο" διότι έχουμε συνηθίσει σε time events και γελοίους εχθρούς με AI ραδικιού.

Τα games εποχής 90's  ήταν τόσο δύσκολα.

Ελπίζω το 2 να είναι ακόμη δυσκολότερο.

Και όπως έλεγαν και οι υπέρτατοι Μanowar:

Wimps and posers leave the hall! B)

Respect

Τα τυπάκια που έφτιαξαν το video με γύρισαν χρονια πίσω σε αγαπημένα cult κινούμενα σχέδια τύπου Thundercats,He-Man,Rambo,G.I.Joe κλπ

Dark Sous και 80's :P

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνιδι δεν ειναι για ολους...βρες καποιο τροπο να το δοκιμασεις πρωτα, τωρα αν εννοεις οτι θα χασεις καποιο μερος της ιστοριας αν δεν παιξεις το 1ο, τοτε δεν θα εχεις προβλημα... 

Δηλαδή δεν αξίζει να ασχοληθείς με το 1 απο τη στιγμή που βγήκε το 2. Σωστά;

Δοκίμασα το 1. Είχε πλάκα. Πεθαινεις πανευκολα.

Γέλασα πολύ που συνάντησα μια τερατούκλα και στα πόδια μου μήνυμα "RUN". Μετα την ξέσκισα την τερατούκλα μονο με 3 death! και συνάντησα 2 φαντασματάκια. Σε ένα απο τα κάμποσα death σε αυτά τα φαντάσματα κατάφερα να κοπανίσω το ενα χρησιμοποιώντας κάποιο item που δεν κατάλαβα ποιο.

Εκεί θέλω κιόλας να καταλήξω. Θέλει χρόνο απ'ότι κατάλαβα να μάθεις τα όπλα/φιλτρα και ο,τι αλλό και αυτή τη στιγμή δεν είμαι διατεθειμένος να αφιερώσω τόσο χρόνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...