basilis5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 αξιζει λετε να παει καποιος στο 2 απευθειας, ή να παρει πρωτα το 1;
xavier Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 το παιχνιδι δεν ειναι για ολους...βρες καποιο τροπο να το δοκιμασεις πρωτα, τωρα αν εννοεις οτι θα χασεις καποιο μερος της ιστοριας αν δεν παιξεις το 1ο, τοτε δεν θα εχεις προβλημα... 1
Mystrider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το Demon Souls είναι άλλο παιχνίδι? Πάντα τα μπέρδευα... Ωραίο αλλα οκ , ο βαθμός δυσκολίας είναι απίστευτος.....
-Mayhem- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο είναι απλά είναι ποιος συμμαζεμένο ας πούμε,είναι μονο στο PS3 και λίγο πιο δύσκολο κατ εμέ...Παιχνιδάρες και τα 2... basilis5 όπως σου είπε και ο φίλτατος xavier,να δοκιμάσεις πρώτα ένα από τα 2(Demon's ή Dark) και μετά πάρτο γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο και μπορεί να το παρατήσεις και να κλαις τα λεφτά σου,το Dark Souls 1 υπάρχει και στον υπολογιστή.Αν μπεις στο πνεύμα του όμως θα το αγαπήσεις και θα κολλήσεις μαζί του(και θα βρίσεις-νευριάσεις-τσαντιστεις πολλές φορες),άσχημα Ενα πολυ ωραιο Unboxing απο Gamespot 1
Mystrider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το παράτησα πάντως, ο βαθμός δυσκολίας είναι γελοίος για παιχνίδι
Daemonos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το παράτησα πάντως, ο βαθμός δυσκολίας είναι γελοίος για παιχνίδι Το έχεις αγοράσει δηλαδή?
Typhonios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το παράτησα πάντως, ο βαθμός δυσκολίας είναι γελοίος για παιχνίδι Ο βαθμός δυσκολίας είναι ότι πρέπει. Παρατηρείς τα mechanics και πράττεις αναλόγως....είναι απλό. Και καλά έκαναν και είναι τόσο "δύσκολο" διότι έχουμε συνηθίσει σε time events και γελοίους εχθρούς με AI ραδικιού. Τα games εποχής 90's ήταν τόσο δύσκολα. Ελπίζω το 2 να είναι ακόμη δυσκολότερο. Και όπως έλεγαν και οι υπέρτατοι Μanowar: Wimps and posers leave the hall! 6
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ειναι απολυτως δεκτο το επιχειρημα οτι το παιχνιδι ειναι δυσκολο...για αυτο ειπα οτι το παιχνιδι δεν ειναι για ολους...θελει να θυσιασεις ωρες και εχει αρκετο trial and error... 2
-Mayhem- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ο βαθμός δυσκολίας είναι ότι πρέπει. Παρατηρείς τα mechanics και πράττεις αναλόγως....είναι απλό. Και καλά έκαναν και είναι τόσο "δύσκολο" διότι έχουμε συνηθίσει σε time events και γελοίους εχθρούς με AI ραδικιού. Τα games εποχής 90's ήταν τόσο δύσκολα. Ελπίζω το 2 να είναι ακόμη δυσκολότερο. Και όπως έλεγαν και οι υπέρτατοι Μanowar: Wimps and posers leave the hall! Respect Τα τυπάκια που έφτιαξαν το video με γύρισαν χρονια πίσω σε αγαπημένα cult κινούμενα σχέδια τύπου Thundercats,He-Man,Rambo,G.I.Joe κλπ Dark Sous και 80's 1
-Mayhem- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Υπομονή...2 βδομάδες ακόμα,την παράλλη Παρασκευή γίναμε Ένα Behind the Scenes βιντεάκι για το καλό 1
Typhonios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Υπομονή...2 βδομάδες ακόμα,την παράλλη Παρασκευή γίναμε Ένα Behind the Scenes βιντεάκι για το καλό Υπέρτατη απόλαυση DS2 με http://www.youtube.com/watch?v=Il2hztYEEV4 Σφαγή! 1
neratzojuice Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 το παιχνιδι δεν ειναι για ολους...βρες καποιο τροπο να το δοκιμασεις πρωτα, τωρα αν εννοεις οτι θα χασεις καποιο μερος της ιστοριας αν δεν παιξεις το 1ο, τοτε δεν θα εχεις προβλημα... Δηλαδή δεν αξίζει να ασχοληθείς με το 1 απο τη στιγμή που βγήκε το 2. Σωστά; Δοκίμασα το 1. Είχε πλάκα. Πεθαινεις πανευκολα. Γέλασα πολύ που συνάντησα μια τερατούκλα και στα πόδια μου μήνυμα "RUN". Μετα την ξέσκισα την τερατούκλα μονο με 3 death! και συνάντησα 2 φαντασματάκια. Σε ένα απο τα κάμποσα death σε αυτά τα φαντάσματα κατάφερα να κοπανίσω το ενα χρησιμοποιώντας κάποιο item που δεν κατάλαβα ποιο. Εκεί θέλω κιόλας να καταλήξω. Θέλει χρόνο απ'ότι κατάλαβα να μάθεις τα όπλα/φιλτρα και ο,τι αλλό και αυτή τη στιγμή δεν είμαι διατεθειμένος να αφιερώσω τόσο χρόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα