HadesGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Σκέψου πρώτη αντίδραση. "Μα τι γίνεται εδώ? Έβαλαν τον Final Boss στην αρχή του παιχνιδιού ή έχει κάποιο glitch??" Αυτό το έπαθα στο πρώτο DS, το βάζω στο Xbox360 και ξεκινάω στο πρώτο mob...νόμιζα ότι είχα βάλει στο hard...ειδικά στο πρώτο fatty demon...πήγα να σπάσω το control pad. Όπως λές, να το πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη 1
pho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Είδα στο YouTube και μπορώ να πω μου άρεσε και η στρατηγική πως πολεμάς. Μάλλον θα το πάρω 3
king2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Dark souls η darksiders?Το darksiders δειχνει πανεμορφο απο το λιγο που το επαιξα ενω το dark souls πολυ χαλια γραφικα και ο χειρισμος δεν με αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καμια σχεση τα δυο παιχνιδια το ενα με το αλλο. Σαν το darksiders παιχνιδια πολλα. Σαν τα Demon/Dark Souls ομως κανενα. 2
darkiller Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Dark souls η darksiders?Το darksiders δειχνει πανεμορφο απο το λιγο που το επαιξα ενω το dark souls πολυ χαλια γραφικα και ο χειρισμος δεν με αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. το dark souls ειναι παιχνιδι μια κατηγορια μονο του!!!! η θα το μισησεισ , η θα ξεχασεισ το σπιτι, γυναικα εξω.. μπλα μπλα μπλα. σε συνιστω να το ενοικιασεισ πρωτα να δεισ τι παιζει. γενικα ενασ gamer δεν γινεται να μην μην το εχει στη συλογη του.
king2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 το dark souls ειναι παιχνιδι μια κατηγορια μονο του!!!! η θα το μισησεισ , η θα ξεχασεισ το σπιτι, γυναικα εξω.. μπλα μπλα μπλα. σε συνιστω να το ενοικιασεισ πρωτα να δεισ τι παιζει. γενικα ενασ gamer δεν γινεται να μην μην το εχει στη συλογη του. Το εχω στη συλλογη μου απο οταν βγηκε.Το ειχα ξεκινησει αλλα μου φανηκε πολυ ιδιαιτερο παιχνιδι και το ειχα βαλει στο πιο δυσκολο επιπεδο και απο την αρχη ειχε τρελη δυσκολια.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εχει επίπεδα δυσκολίας το Dark Souls; 1
king2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Στο ps3 το ειχα βαλει παιδια νομιζω οτι ειχε γιατι παντα το βαζω στο δυσκολο και απο την αρχη ειχε μερη που εφαγα ωρα να τα περασω.Ισως να κανω και λαθος
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Στο ps3 το ειχα βαλει παιδια νομιζω οτι ειχε γιατι παντα το βαζω στο δυσκολο και απο την αρχη ειχε μερη που εφαγα ωρα να τα περασω.Ισως να κανω και λαθος Για λαθος παιχνιδι μιλας, δεν υπαρχει επιλογη δυσκολιας στο Dark souls. 1
-Mayhem- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Στο ps3 το ειχα βαλει παιδια νομιζω οτι ειχε γιατι παντα το βαζω στο δυσκολο και απο την αρχη ειχε μερη που εφαγα ωρα να τα περασω.Ισως να κανω και λαθος και τα 3 Souls παιχνιδια δεν εχουν να διαλεξεις επιπεδο δυσκολιας
red1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Άσχετο μάγκες αλλά : Είναι ιδέα μου ή το DS2 ήταν αρκετά πιο εύκολο απο το DS1 ?Θυμαμαι τον Sif, blightown (poison + σπασμένο framerate στο Θεό = διασκέδαση στο full), την άβυσσο με τους 3 βασιλιάδες, την γ@νω-σπηλιά με τους κρυστάλλους και το αόρατο μονοπάτι (backtracking στο Θεό για να φτάσεις το boss) και...μου γυρνάνε ακόμα οι πατερόσακοι απο την σπαζ@ρχιδιά που είχα φάει τότε - σε καμία περίπτωση δεν συνάντησα εξίσου δύσκολα/σπαστικά σημεία στο DS2...Τι κ@λοπαίχνιδα ρε πστ μου - γι'αυτό και τα αγαπάω
Alastor192 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 οντως ηταν πιο ευκολο το DS2 σε σχεση με το πρωτο,αλλα ειχε πιο ζορικα bosses.Στο πρωτο αν ειχες αρκετο endurance και ενα καλο shield μπορουσες να blockareis το 90% των attacks στα bosses
ultralisk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 πολύ πιο εύκολο το DS2...εδώ μιλάμε ότι όσο πιο NG+ ήσουν, τόσο πιο περίπατος γινόταν αυτό το framerate ώρες ώρες πραγματικά ήταν τραγικό...δεν θυμάμαι άλλον τίτλο με τόσο χάλι στην προηγούμενη γενιά
red1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 So true για όλα (και ναι, τα έχω παίξει και τα 3) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα