-Mayhem- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Οι 2 τύποι ήταν πανεύκολοι και έπιναν τρελό damage,η αράχνη σχετικά δεν με δυσκόλεψε,την έκανα συνεχεια κύκλους και σε κάθε ακτίνα βάραγα το άλλο κεφάλι,λίγο ο looking με δυσκόλεψε γιατί 2 φορες ήταν 1 hit και από δικό μου λάθος τον βάρεσα στην ασπίδα και με έφαγε,2 φορες συνεχόμενα.Mετά η ψυχραιμία εξαφανίστηκε και ξέρεις τι γίνετε μετά ...οι Sentinels ας πούμε με δυσκόλεψαν κάπως,τον μεγάλο αρουραίο τον έκανα skip γιατί θα πάθαινα εγκεφαλικό και τον έβγαλα όταν το τερμάτισα και γενικά κάποια boss βγήκαν 1st try,άλλοι με την δεύτερη και άλλοι με 5-6 ψόφους πλην του Smelter που με δυσκόλεψε αρκετά γιατί δεν είχα την ασπίδα(εγώ χρησιμοποίησα των νάνων που έδινε 100 fire resist). Η Nashandra φιλε μου όταν βρείς το κουμπί της θα πεις...καλά πως πέθαινα εδώ,μονο αυτό σου λέω!!! Όσο για το 1 κάποιοι δεν με πιστεύουν,τον Capra τον έβγαλα 1st try...εκεί που τρελάθηκα ήταν στον Nito,τον Gwyn και φυσικά Ornstein and Smough
xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ουφφφφφφφφφφφφφ τελος, 70 ωρες, 154 level την εφαγα τη νασαντρα, δεν εχανα απο τη νασαντρα απο τα κολοσυνεφακια εχανα....ετρεχα να τα βαρεσω και το χαζοκατανα οταν τρεχεις κανει διαφορετικο χτυπημα και αστοχουσα, μετα ερχοταν η ακτινα και εχανα...τεσπα οντως απλα θελει υπομονη και να παιξεις με την ακτινα... 1
Daemonos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ουφφφφφφφφφφφφφ τελος, 70 ωρες, 154 level την εφαγα τη νασαντρα, δεν εχανα απο τη νασαντρα απο τα κολοσυνεφακια εχανα....ετρεχα να τα βαρεσω και το χαζοκατανα οταν τρεχεις κανει διαφορετικο χτυπημα και αστοχουσα, μετα ερχοταν η ακτινα και εχανα...τεσπα οντως απλα θελει υπομονη και να παιξεις με την ακτινα... Βρίσκεις summon στο 154?
stavros88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τελος στις 50 ωρες και απο εμενα.Αλλη μια φορα εξαιρετικη εμπειρια.Πολυ καλα bosses εκτος απο το τελος που περιμενα κατι καλυτερο. Παιξτε και το ng+ που εχει αρκετες εκπληξεις
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Όταν είστε σε merchant και βλέπετε τον εξοπλισμό που πουλάει, σας δείχνει στο παράθυρο των stats τις αλλαγές που κάνει ο εξοπλισμός αν τον αγοράσετε? Στην PC έκδοση αυτό σαν να ισχύει μόνο για το inventory και όχι για τους merchants, όπου εκεί δεν βλέπεις τις αλλαγές στα stats.
thinlizzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αλλαγές στα stats δεν φαίνονται στους merchants
stavros88 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 DLC τρια επεισοδια Ιουλιο,Αυγουστο,Σεπτεμβριο.Αν βρει καποιος τιμη ας ενημερωσει και εμας
HadesGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 DLC τρια επεισοδια Ιουλιο,Αυγουστο,Σεπτεμβριο.Αν βρει καποιος τιμη ας ενημερωσει και εμας Αυτά είναι! Εν αναμονή και για το PC λοιπόν! 172 ώρες λιωσίματος μέχρι τώρα!
aelaos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ωραια θα περιμένουμε για τις 22/07 να δούμε την πρώτη κορώνα . Η τιμή απο ακούγεται στα φόρουμ θα ειναι 25$ και για τα τρία ή 10$ για το καθένα μεμονωμένα .αντε και να μας φέρνουν και το project Beast σιγά σιγα ( αν και θα μας βάλουν και σε αλλα έξοδα για το PS4)
HadesGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραια θα περιμένουμε για τις 22/07 να δούμε την πρώτη κορώνα . Η τιμή απο ακούγεται στα φόρουμ θα ειναι 25$ και για τα τρία ή 10$ για το καθένα μεμονωμένα .αντε και να μας φέρνουν και το project Beast σιγά σιγα ( αν και θα μας βάλουν και σε αλλα έξοδα για το PS4) Mόλις κυκλοφόρησε και το Season Pass για PC στα 24.99 Ευρώ.
pho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έχω ps3 και μου αρέσουν πολύ τα action rpg με αγαπημένο μου το diablo 3. Τι λέτε να χτυπήσω το dark souls?
HadesGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έχω ps3 και μου αρέσουν πολύ τα action rpg με αγαπημένο μου το diablo 3. Τι λέτε να χτυπήσω το dark souls? Δεν έχει καμία σχέση με το D3, δες κάποιο Youtube πρώτα , με gameplay Eπίσης εάν έχεις PC , καλύτερα αγόρασε το εκεί μιας και τα γραφικά στο PS3 είναι άθλια.
HadesGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι, χτύπα το. (Έχει δεν έχει σχέση) Ας δει πρώτα gameplay και βαθμό δυσκολίας, μην νομίζει ότι είναι Mindless hack n slash και φάει πίκρα
D.Luffy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Σκέψου πρώτη αντίδραση. "Μα τι γίνεται εδώ? Έβαλαν τον Final Boss στην αρχή του παιχνιδιού ή έχει κάποιο glitch??" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα