Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 2 τύποι ήταν πανεύκολοι και έπιναν τρελό damage,η αράχνη σχετικά δεν με δυσκόλεψε,την έκανα συνεχεια κύκλους και σε κάθε ακτίνα βάραγα το άλλο κεφάλι,λίγο ο looking με δυσκόλεψε γιατί 2 φορες ήταν 1 hit και από δικό μου λάθος τον βάρεσα στην ασπίδα και με έφαγε,2 φορες συνεχόμενα.Mετά η ψυχραιμία εξαφανίστηκε και ξέρεις τι γίνετε μετά :P...οι Sentinels ας πούμε με δυσκόλεψαν κάπως,τον μεγάλο αρουραίο τον έκανα skip γιατί θα πάθαινα εγκεφαλικό και τον έβγαλα όταν το τερμάτισα και γενικά κάποια boss βγήκαν 1st try,άλλοι με την δεύτερη  και άλλοι με 5-6 ψόφους πλην του Smelter που με δυσκόλεψε αρκετά γιατί δεν είχα την ασπίδα(εγώ χρησιμοποίησα των νάνων που έδινε 100 fire resist).

Η Nashandra φιλε μου όταν βρείς το κουμπί της θα πεις...καλά πως πέθαινα εδώ,μονο αυτό σου λέω!!!
Όσο για το 1 κάποιοι δεν με πιστεύουν,τον Capra τον έβγαλα 1st try...εκεί που τρελάθηκα ήταν στον Nito,τον Gwyn και φυσικά Ornstein and Smough

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ουφφφφφφφφφφφφφ τελος, 70 ωρες, 154 level

την εφαγα τη νασαντρα, δεν εχανα απο τη νασαντρα απο τα κολοσυνεφακια εχανα....ετρεχα να τα βαρεσω και το χαζοκατανα οταν τρεχεις κανει διαφορετικο χτυπημα και αστοχουσα, μετα ερχοταν η ακτινα και εχανα...τεσπα οντως  απλα θελει υπομονη και να παιξεις με την ακτινα...

• Like 1
Δημοσ.

ουφφφφφφφφφφφφφ τελος, 70 ωρες, 154 level

την εφαγα τη νασαντρα, δεν εχανα απο τη νασαντρα απο τα κολοσυνεφακια εχανα....ετρεχα να τα βαρεσω και το χαζοκατανα οταν τρεχεις κανει διαφορετικο χτυπημα και αστοχουσα, μετα ερχοταν η ακτινα και εχανα...τεσπα οντως  απλα θελει υπομονη και να παιξεις με την ακτινα...

Βρίσκεις summon στο 154?

Δημοσ.

Τελος στις 50 ωρες και απο εμενα.Αλλη μια φορα εξαιρετικη εμπειρια.Πολυ καλα bosses εκτος απο το τελος που περιμενα κατι καλυτερο.

Παιξτε και το ng+ που εχει αρκετες εκπληξεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν είστε σε merchant και βλέπετε τον εξοπλισμό που πουλάει, σας δείχνει στο παράθυρο των stats τις αλλαγές που κάνει ο εξοπλισμός αν τον αγοράσετε?

Στην PC έκδοση αυτό σαν να ισχύει μόνο για το inventory και όχι για τους merchants, όπου εκεί δεν βλέπεις τις αλλαγές στα stats.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

DLC τρια επεισοδια Ιουλιο,Αυγουστο,Σεπτεμβριο.Αν βρει καποιος τιμη ας ενημερωσει και εμας

Αυτά είναι!  Εν αναμονή και για το PC λοιπόν! 172 ώρες λιωσίματος μέχρι τώρα!

Δημοσ.

Ωραια θα περιμένουμε για τις 22/07 να δούμε την πρώτη κορώνα . Η τιμή απο ακούγεται στα φόρουμ θα ειναι 25$ και για τα τρία ή 10$ για το καθένα μεμονωμένα .αντε και να μας φέρνουν και το project Beast σιγά σιγα ( αν και θα μας βάλουν και σε αλλα έξοδα για το PS4)

Δημοσ.

Ωραια θα περιμένουμε για τις 22/07 να δούμε την πρώτη κορώνα . Η τιμή απο ακούγεται στα φόρουμ θα ειναι 25$ και για τα τρία ή 10$ για το καθένα μεμονωμένα .αντε και να μας φέρνουν και το project Beast σιγά σιγα ( αν και θα μας βάλουν και σε αλλα έξοδα για το PS4)

Mόλις κυκλοφόρησε και το Season Pass για PC στα 24.99 Ευρώ.

Δημοσ.

Έχω ps3 και μου αρέσουν πολύ τα action rpg με αγαπημένο μου το diablo 3. Τι λέτε να χτυπήσω το dark souls?

Δημοσ.

Έχω ps3 και μου αρέσουν πολύ τα action rpg με αγαπημένο μου το diablo 3. Τι λέτε να χτυπήσω το dark souls?

Δεν έχει καμία σχέση με το D3, δες κάποιο Youtube πρώτα , με gameplay

Eπίσης εάν έχεις PC , καλύτερα αγόρασε το εκεί μιας και τα γραφικά στο PS3 είναι άθλια.

Δημοσ.

Ναι, χτύπα το. (Έχει δεν έχει σχέση)

Ας δει  πρώτα gameplay και βαθμό δυσκολίας, μην νομίζει ότι είναι Mindless hack n slash και φάει πίκρα

Δημοσ.

Σκέψου πρώτη αντίδραση. "Μα τι γίνεται εδώ? Έβαλαν τον Final Boss στην αρχή του παιχνιδιού ή έχει κάποιο glitch??"  :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...