aelaos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Είμαι σίγουρος ότι στην έκδοση για PC θα σου δίνει δυνατότητα για πιο προχωρημένα γραφικά, αλλά δεν νομίζω και να έχει καμια τρελή διαφορά . Πιθανώς να την πάρω και εγώ αργότερα πιο πολύ για τα mods . Πάντως τα γραφικά του μου αρέσεουν πολύ στο XBOX και τα εφφε με τις Δαδες , και επιπλέον δεν έχει τα frame drops που είχε στο πρώτο . Και ρεαλιστικά μιλώντας , η From έκανε καλή δουλεια , δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με hardware που βγήκε το 2005
panther_512 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν με απασχολεί προσωπικά τρομερά το θέμα των γραφικών, αν και θα κατανοήσω απόλυτα όσους διαμαρτυρηθούν σε περίπτωση κακού port ή downgrade γραφικών. Περιμένω αυτές οι μικροαλλαγές/βελτιστοποιήσεις στα gameplay mechanics του να κάνουν καλύτερη την εμπειρία μου, τόσο ώστε να το τερματίσω, σε αντίθεση με το DS 1 που το παράτησα στις 38 ώρες.
spacecowboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 το mage build μου εχει σπασει τα @@ καλα πως παιζεται με mages ρε παιδια warriors all the way 1
aelaos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και εγω μάγους δεν πολυγουσταρω στο DS προτιμώ warrior types και στενές επαφές αν δεν καρφωσεις ένα Ultra Greatsword στα μούτρα του αλλού δεν το ευχαριστιεσαι 1
spacecowboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ουτε τον ultra's ειμαι παντος μεχρι great... και το βλεπω στο 2 ολοι ειτε με ultra's κυκλοφορανε ειτε ειναι μαγοπουλα δεν το μπορω το φατ ρολ 1
xavier Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μπορεις να παιξεις το παιχνιδι με ultra sword χωρις summon?μονο για pvp ειναι αυτα...μια χαρα ειναι το katana...
-Mayhem- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τελειωσα πριν καμια ωρίτσα και κάτι το παιχνίδι...Τέλειο,υπέροχο,φανταστικό...μπράβο που η σειρά δεν χάνει σε τίποτα από τα αλλα 2 και συνέχισε να είναι Souls...Πραγματικά υπέροχα και τα 3.Εικονίσματα!!! 150 level 52+ ώρες offline Σε καμια βδομάδα και θα το συνεχίσω στο NG+,λίγο χαλαρά τώρα να ηρεμήσουμε και να τελειώσω και το Arkham City που το παράτησα στη μέση για χάρη της παιχνιδαρας 1
panther_512 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Tα bosses μπορούν να βγούν όλα solo ή είναι απαραίτητα τα summons σε κάποιες περιπτώσεις?
-Mayhem- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 2 Boss εβγαλα με summon(εννοώ summon με hero του παιχνιδιού,πρέπει να είσαι human για να το κανεις),ολα τα αλλα solo.Eχει καποια Boss που η υπερβολη χτυπαει κοκκινο,αλλα βγαινουν με την σωστη τακτικη...αυτος ο αρουραιος μιλαμε για τρελα enrage
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 σχεδον σε ολα τα bosses σου δινει επιλογη για summon npc... μονο στην αραχνη χρειαζοταν ουσιαστικα
StrEaMLiNe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ρε παιδες βρισκομαι στο memories of jeigh, υποθετω οτι ειμαι κοντα στο τελος(μια και δινει αβερτα αντικειμενα), εχω μεγαλο παραπονο για τα boss fights...πολυ ευκολα ρε σεις...περιμενα να ανεβει η δυσκολια οσο προχωραει το παιχνιδι, το vendrick και το ancient dragon τους προσπερασα, τους παλευουμε? δυσκολευτηκα στο ξεκινημα με το last giant, pursuer, belfry gargoyles , αλλα δεν περιμενα οτι θα φτασω τοσσο κοντα στο τελος και θα νικαω bosses με την πρωτη... επισης με τι οπλο παιζετε? χρησιμοποιω blacksteel katana +10, δεν ασχοληθηκα με το infuse, αξιζει να το κανω αν δεν με ενδιαφερει το pvp? Vendrick και Ancient Dragon είναι ουδέτεροι αν τους βαρέσεις (τον Vendrick θέλει αρκετά χτυπήματα) τους εναντιώνεις αλλά είναι καθαρά προαιρετικοί δεν έχουν καμιά σχέση με την έκβαση του παιχνδιού, σημειώση τον Ancient Dragon τον κατάφερα μετά από 40+ φορές να τον νικήσω ό,τι gear και να φοράς όσο ζωή και να έχεις έισαι ένα hit.
-Mayhem- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 @Xavier Ο Vendrick εύκολος είναι αλλα θέλει πόλη ώρα,έχει πολύ ζωή αλλα τα λάθει δεν τα συγχωρεί.Όλα τα Bosses με την πρώτη?Sinner,Αράχνη,Royal Rat στο Doors,Smelter Demon,Looking Glass και αυτούς?Εκτος αν δεν έπαιζες solo ή αν φαρμαρες και τους πολέμησες πάνω από 110 lvl ή σε κάθε boss fight κοίταζες τα tacts στο youtube και τα εφάρμοσες τέλεια,τι να πω....προσωπικά τον Royal Rat στο Doors έκανα τα πιο πολλά wipes Ένα tip για αυτούς που δεν το έχουν προσέξει/ξέρουν.Άμα θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε το ring of biding που κάνει limit το hp reduction με το ring of life protection καθώς όταν πεθάνεις δεν χάνεις τις ψυχές σου και το humanity σου και γίνετε πάντα repair για 3 χιλιάρικα
xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 οχι ρε δεν ειπα οτι εβγαλα ολα τα boss με την πρωτη, την αραχνη δεν θα την εβγαζα χωρις το summon, στο sinner δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα, στο smetler ειχα τη rebel shield Που βοηθησε αρκετα, ο royal rat ηταν παλουκι οντως, ο looking glass δεν ηταν υπερβολικα δυσκολος 5-6 φορες μου πηρε...απλα λεω οτι π.χ. στους 2 τυπαδες πριν τη νασαντρα, τους εβγαλα με τη 2η...ή το veltstad... συγκριτικα με το dark souls ας πουμε, υπηρχαν αρχηγοι οπως ο capra που απλα δεν μπορουσα να τους περασω,δλδ εκανα μερες και απειρα retrys, στο 2 τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα... τωρα ειμαι στη nashandra και με παιδευει με τα curse συνεφακια, αλλα θα τη βρω την ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα