Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ σοβαρά μιλάς τώρα; Το έχεις παίξει το παιχνίδι ή καλύτερα το έχεις τερματίσει; Πολύ αμφιβάλλω γιατί μιλάς θεωρητικά.

Πες μου έναν τρόπο να μην με δει ο δράκος απ την γέφυρα μετά την συνάντηση με τον Solaire of Astora.

Φίλε μου έχω τερματίσει το demon souls και το dark souls me 3 playthrough στο καθε ένα. Το σκεπτικό σου είναι λάθος γιατι πολύ απλά πάει αντίθετα στο game mechanics που είναι σχεδιασμένα όλα τα παιχνίδια της σειράς.

Για τον δράκο που αναφέρθηκες, φυσικά και θα σε δεί φυσικά πρέπει και εσύ να σκευτείς πώς θα περάσεις απο αυτό το σημείο.

Δηλαδή αν δουλέψει το μυαλουδάκι σου, βγάζεις ότι φοράς (για να είσαι ελαφρύς) και τρέχεις για να μπείς δεξιά που είναι οι σκάλες. Και εγω έχασα 2 φορές εκεί μέχρι να το καταλάβω!

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι ευκολο αν ξερεις τι πρεπει να κανεις, το δυσκολο ειναι να μαθεις τι πρεπει να κανεις...

• Like 1
Δημοσ.

ειπαμε βρε παιδια το παιχνιδι δεν ειναι για ολους..θελει να εχεις συγκεκριμενα γουστα αλλα μην το βγαζετε και σκαρτο γιατι για αλλους ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια ever made..απλα δεν ειναι του γουστου σας πχ και εγω αγορασα το battlefield4 στο ps4 τοσος κοσμος του αρεσει και λιωνει μπορω να πω οτι ειναι κακο παιχνιδι?οχι, αλλα για μενα ηταν ισος και ι χειροτερη αγορα που εκανα ποτε..απλα μου προκαλει μηδενικο ενδιαφερον στο single και το βρισκω και γω με τι σειρα μου αδικο στο multi που πχ ετρωγα headshots που δεν ηξερα απο που μου ερχοταν...προφανος δεν ηξερα το παιχνιδι και δεν μου προκαλουσε και αρκετο ενδιαφερον για να το μαθω...δεν μου φτεει το παιχνιδι απλα δεν μου κανουν τα pew pew... τεσπα το παιχνιδι δεν ειναι ουτε αδικο ουτε cheapικο στον τροπο που πεθαινεις που γραψανε καποιοι πριν...μην το βγαζεται σκαρτο και δινετε λαθος εντυπωσεις

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την κριτική του hexenlord.

Το DarkSouls 1 θα μπορούσε να ήταν μέσα στην δεκάδα των καλύτερων παιχνιδιών που έπαιξα στη ζωή μου.

Εκεί που είναι το παιχνίδι καλό, είναι πραγματικά άριστο. Τα combat mechanics και το level design είναι απίστευτα.

Εκεί που είναι κακό, είναι χείριστο.

Μετά από 37 ώρες και 52 λεπτά, το παιχνίδι για μένα έπλεκε την διασκέδαση με την αγγαρεία σε βαθμό που τελικά είπα: Ως εδώ.

Πιστεύω το σημείο σταθμός για εμένα ήταν ο λύκος με το σπαθί. Με σκότωνε συνέχεια και έπαιξα την μάχη πάνω από 50 φορές. Τελικά, πήγα γυμνός για να είμαι όσο πιό ευέλικτος μπορείς να γίνεις, μόνο με την ασπίδα και το Hardbinger+6.

Όταν τον έβγαλα, με άκουγε όλη η γειτονιά από τις ζητωκραυγές μου. Η γυναίκα έκλεινε τα αυτιά της.

Και κάπου εκεί είπα "Ως εδώ". Έπαιξα λίγο ακόμα, πήγα στο Blighttown, όπου εκεί ήμουν προφανώς over-leveled για τους κακούς και το παράτησα.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, δείχνει πόση υπομονή διαθέτουμε και τί σχέση έχουμε με τον μαζοχισμό.

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ σοβαρά μιλάς τώρα; Το έχεις παίξει το παιχνίδι ή καλύτερα το έχεις τερματίσει; Πολύ αμφιβάλλω γιατί μιλάς θεωρητικά.

Πες μου έναν τρόπο να μην με δει ο δράκος απ την γέφυρα μετά την συνάντηση με τον Solaire of Astora.

Ο δρακος σε βλεπει, εσυ τον βλεπεις. Εσυ απλα πρεπει να πας γυμνος, σιγα σιγα περπατοντας οσο μπορεις μεχρι να κανει κινηση. Με το που κανει κινηση τοτε ΤΡΕΧΕΙΣ σουμπιτος προς μια μερια για να προστατευτεις. Τοσο δυσκολο ειναι? 

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου έχω τερματίσει το demon souls και το dark souls me 3 playthrough στο καθε ένα. Το σκεπτικό σου είναι λάθος γιατι πολύ απλά πάει αντίθετα στο game mechanics που είναι σχεδιασμένα όλα τα παιχνίδια της σειράς.

Για τον δράκο που αναφέρθηκες, φυσικά και θα σε δεί φυσικά πρέπει και εσύ να σκευτείς πώς θα περάσεις απο αυτό το σημείο.

Δηλαδή αν δουλέψει το μυαλουδάκι σου, βγάζεις ότι φοράς (για να είσαι ελαφρύς) και τρέχεις για να μπείς δεξιά που είναι οι σκάλες. Και εγω έχασα 2 φορές εκεί μέχρι να το καταλάβω!

Κι εγώ έμπαινα στην αρχή και έβριζα τους πάντες..

Ειδικά στον Capra Demon...έφαγα δύο ημέρες να δω πως θα τον περάσω...με τα κωλόσκυλα!

Mod edited: Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί που μπορεί να εκληφθούν ως προσβλητικοί παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστω παντως οτι ολοι οσοι τα βρηκατε μπαστουνια στο Dark Souls αν σε περιπτωση πιασετε στα χερια σας Demon Souls θα σας στειλουνε σε ψυχιατριο? 

• Like 1
Δημοσ.

Δόθηκαν ήδη απαντήσεις για τον δράκο. Εχουμε καλομάθει πολύ με τα παιχνίδια της τελευταίας 15ετίας σχεδόν που μας παίρνουν από το χεράκι και μας τα δίνουν όλα έτοιμα, και που η ιδέα τους για τη δυσκολία είναι να κάνουν τους εχθρούς σφουγγάρια ή, γενικά, να κάνουν ανισόρροπο το παιχνίδι για να σου τρώει χρόνο χωρίς ουσία. Τα Souls έχουν δώσει νόημα στο θάνατο, αν τα προσεγγίσεις με το σωστό mindset. Fiero λέγεται ο όρος, όποιος ενδιαφέρεται περί του γιατί λειτουργούν κάποια παιχνίδια γι' αυτόν κι άλλα όχι - χωρίς να κατακρίνει άδικα όποιο παιχνίδι δεν τον παίρνει από το χεράκι μην τυχόν και χρειαστεί να σκεφτεί λίγο πώς να προχωρήσει, ή απλώς δε συμφωνεί με τα γούστα του (χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα) - ας ψάξει λίγο τον όρο.

Κατά τ' άλλα, κάτι που ίσως διαφεύγει πολλών που βρίσκουν τέτοια προβλήματα στα Souls, είναι πως στον πυρήνα της η σειρά είναι περισσότερο survival horror με πάρα πολύ καλά συστήματα μάχης παρά action RPG, και ίσως εκεί βρίσκεται το ζήτημα. Τώρα που έχει γίνει ψιλοτρέντι το Dark Souls άμα μπει να το παίξει κανείς που έρχεται, ας πούμε, από το Amalur ή το Skyrim, επειδή είναι, υποτίθεται, ίδιο genre, λογικό είναι τα να βρει σκούρα.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να φανταστω παντως οτι ολοι οσοι τα βρηκατε μπαστουνια στο Dark Souls αν σε περιπτωση πιασετε στα χερια σας Demon Souls θα σας στειλουνε σε ψυχιατριο? 

προσωπικά το Demons Souls το είχα βρει απείρως καλύτερο από το Dark Souls...το unbalanced στα classes (όλοι οι ranged όπως και ο Thief τον "έπιναν") του Dark souls και η αδυναμία να καλέσεις έναν φίλο να παίξετε με έκανε να το τελειώσω μία φορά μόνο...το Demons Souls το τελειώσα 3 φορές

Επεξ/σία από ultralisk
  • Like 1
Δημοσ.

ikaruga vole maulder Daemonos και HadesGR  διαβάζετε τι γράφω ή ποστάρετε ότι να ναι; Το παιχνίδι το έχω ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ δεν θα το ξανά πω.

Vole Maulder εσύ με την απάντηση που έδωσες πριν πολύ αμφιβάλω αν το έχεις τερματήσει γιατί από αυτό που είπες φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με το προτελευταίο post του Panther_512. +η μάχη με τον λύκο ήταν η αγαπημένη μου πραγματικά αξεπέραστη η χορογραφία της. Οι πιο δύσκολοι για μένα χωρίς να έχω παίξει το dlc ήταν οι Smough and Ornestein.

Panther_512 το παιχνίδι παρ όλο που σε πολλά σημεία είναι άδικο όπως ανέφερα και πριν με κράτησε μέχρι το τέλος. 

Δημοσ.

Βρε, κι ο Μπραντ από το Giantbomb είχε τελειώσει το Trials Evolution κι όταν τον είδα να το παίζει δεν ήξερε να κάνει βασικά πράγματα, με brute force το είχε βγάλει. Δε χρειάζεται να έχεις τελειώσει ένα παιχνίδι για να έχεις καταλάβει πώς λειτουργεί ούτε και σημαίνει ότι επειδή το τελείωσες έχεις πιάσει το νόημα. 

Για ποιο πράγμα που ειπα λες όμως; Δεν αναφέρθηκα σε ιστορία ή κάτι το οποίο αν δεν έχεις τελειώσει κάτι δεν μπορείς να έχεις άποψη που να στέκει. Για mechanics και gameplay design μίλησα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα μου ξανά έκανε update το dark souls και πρόσεξα οτι όταν ξεκινάς εχει τωρα τέσσερις επιλογές . New game ,continue ,information GO ONLINE . Μήπως έχετε ιδέα τι ειναι το τελευταίο ?

Update : α ωραία δεν με βάζει στο online του παιχνιδιού , για αυτο μου έβγαλε την βλακεία αυτήν :(

Δημοσ.

ikaruga vole maulder Daemonos και HadesGR  διαβάζετε τι γράφω ή ποστάρετε ότι να ναι; Το παιχνίδι το έχω ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ δεν θα το ξανά πω.

Vole Maulder εσύ με την απάντηση που έδωσες πριν πολύ αμφιβάλω αν το έχεις τερματήσει γιατί από αυτό που είπες φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με το προτελευταίο post του Panther_512. +η μάχη με τον λύκο ήταν η αγαπημένη μου πραγματικά αξεπέραστη η χορογραφία της. Οι πιο δύσκολοι για μένα χωρίς να έχω παίξει το dlc ήταν οι Smough and Ornestein.

Panther_512 το παιχνίδι παρ όλο που σε πολλά σημεία είναι άδικο όπως ανέφερα και πριν με κράτησε μέχρι το τέλος. 

Εγώ σου είπα έναν τρόπο, λογικό, πως μπορείς να αποφύγεις τον δράκο στην γέφυρα να σε κάνει instant kill.

To ότι το έχεις τερματίσει δεν σημαίνει ότι είσαι και expert.

Rest my case.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...