Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα το ξεκίνησα. το πρώτο το είχα παρατήσει στο 2ωρο, δε με κράτησε. αλλά με τόσα θετικά που διαβάζω λέω να δοκιμάσω αυτό.

τη βλακεία τους που δεν έχει pause, την προσπερνάω. οτι πιο άκυρο έχω συναντήσει σε παιχνίδι. :wacko:

υπάρχει γενικά κάποιος χάρτης να σου λέει που να πας, ή είναι χυμαριό η φάση τελείως? open space world και όπου σε βγάλει?  :huh:

Τα Souls παιχνίδια δεν είναι για όλους. Αν δεν τα πάρεις απολύτως σοβαρά σε τιμωρούν αλύπητα, αλλά δίκαια. Αν τα πάρεις με τη σοβαρότητα που απαιτούν θα μάθεις χρήσιμα πράγματα για τον εαυτό σου. Αν θες κάτι casual να περνάς την ώρα σου ευχάριστα, εγώ θα σου έλεγα να μην ξοδέψεις τα λεφτά σου, όσο τρέντι και να έχει γίνει ξαφνικά η σειρά. 

• Like 1
  • Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα Souls παιχνίδια δεν είναι για όλους. Αν δεν τα πάρεις απολύτως σοβαρά σε τιμωρούν αλύπητα, αλλά δίκαια. Αν τα πάρεις με τη σοβαρότητα που απαιτούν θα μάθεις χρήσιμα πράγματα για τον εαυτό σου. Αν θες κάτι casual να περνάς την ώρα σου ευχάριστα, εγώ θα σου έλεγα να μην ξοδέψεις τα λεφτά σου, όσο τρέντι και να έχει γίνει ξαφνικά η σειρά. 

Συμφωνώ μαζί σου εκτός από το "δίκαια".Ο σχεδιασμός ορισμένων περιοχών σε συνδυασμό με κάποιες επιθέσεις των αντιπάλων πραγματικά μόνο δίκαια δεν είναι. Υπάρχει η λογική πρέπει να πεθάνεις για να μάθεις πως να το περάσεις. Για την ιστορία το πρώτο μου πήρε ενα 50ωρο να το τερματίσω και δεν με λες και έμπειρο σε παιχνίδια τέτοιας μεγάλης δυσκολίας με την λογική ότι σχεδόν όλα τα games τα παίζω στο medium. Αν ασχοληθείς πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, και αυτά τα ελιτίστικα τύπου δεν είναι για όλους κτλ είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος διαφήμισης του. Για μένα όμως (καθαρά προσωπική άποψη) δεν το θεωρώ αυτό το πράγμα διασκέδαση οπότε δεν θα πάρω το 2. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν το παιχνίδι άξιζε τις ώρες που του αφιέρωσα. Είμαι πολύ περίεργος να δω κατά πόσο "καλή" θα ήταν η συγκεκριμένη σειρά αν υπήρχε easy mode...

Δημοσ.

το οτι δεν ειναι για ολους δεν αναφερεται σε ικανοτητες, αλλα ακριβως στο trial and error που υπαρχει στο παιχνιδι.αν δεν το αντεχεις τοτε το παιχνιδι δεν ειναι για εσενα...

• Like 3
Δημοσ.

Δίκαια είναι, επειδή από δικά σου λάθη θα πεθάνεις. Θα δοκιμάσεις, θα κάνεις λάθη, θα πεθάνεις και μετά θα ξαναπάς με ό,τι έμαθες και θα προσπαθήσεις να το κάνεις καλύτερα. Το να μην είναι κάτι για όλους δεν είναι ελιτίστικο. Ελιτίστικο είναι να λες ότι όποιος δεν το γουστάρει δεν είναι gamer ή παρόμοιες ανοησίες. Δεν υπονόησα κάτι τέτοιο, και το "casual" που έγραψα δεν είχε υποτιμική χροιά. Κι εγώ τη γουστάρω τίγκα τη σειρά, αλλά ελάχιστες φορές μπορώ να της αφιερώσω τη δέσμευση που χρειάζεται. Εδώ έχει βγει DS 2 κι εγώ κάθομαι αυτές τις μέρες και παίζω Dragon Age 2. Πιο "κάζουαλ" δεν πάει :P

Το τι είναι διασκέδαση είναι επίσης πολύ υποκειμενικό (κανένας ελιτισμός κι εδώ).

• Like 2
Δημοσ.

Δίκαια είναι, επειδή από δικά σου λάθη θα πεθάνεις. Θα δοκιμάσεις, θα κάνεις λάθη, θα πεθάνεις και μετά θα ξαναπάς με ό,τι έμαθες και θα προσπαθήσεις να το κάνεις καλύτερα. Το να μην είναι κάτι για όλους δεν είναι ελιτίστικο. Ελιτίστικο είναι να λες ότι όποιος δεν το γουστάρει δεν είναι gamer ή παρόμοιες ανοησίες. Δεν υπονόησα κάτι τέτοιο, και το "casual" που έγραψα δεν είχε υποτιμική χροιά. Κι εγώ τη γουστάρω τίγκα τη σειρά, αλλά ελάχιστες φορές μπορώ να της αφιερώσω τη δέσμευση που χρειάζεται. Εδώ έχει βγει DS 2 κι εγώ κάθομαι αυτές τις μέρες και παίζω Dragon Age 2. Πιο "κάζουαλ" δεν πάει :P

Το τι είναι διασκέδαση είναι επίσης πολύ υποκειμενικό (κανένας ελιτισμός κι εδώ).

Vole Maulder μα δεν διαφώνησα κάπου μαζί σου, γι αυτό άλλωστε είπα ότι συμφωνώ σε όλα εκτός από το δίκαια που έγραψες πριν. Να το διατυπώσω καλύτερα γιατί μάλλον δεν έγινα κατανοητός αυτό το "δεν είναι για όλους" πολλές φορές αναφέρεται ελιτίστικα και αποκλείεται να μην έχεις πετύχει στο διαδίκτυο περιπτώσεις όπως ακριβώς αυτό που λες "όποιος δεν το γουστάρει δεν είναι gamer ή παρόμοιες ανοησίες" ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή να αποπαίρνουν σε διάφορα forums όποιον ζητάει easy mode κτλ. 

Είναι άποψη σου αυτή, για μένα το παιχνίδι δεν είναι δίκαιο και τους λόγους τους είπα παραπάνω.

Δημοσ.

Σου φαίνεται άδικο δηλαδή το να πεθαίνεις/χάνεις από δικά σου λάθη; Δεδομένου ότι τα mechanics όλα λειτουργούν as intended πάντα.

Πώς θα ήταν δίκαιο για σένα;

• Like 2
Δημοσ.

οκ. στο 2ωράκι είμαι περίπου και πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι δε μαρέσει καθόλου. δεν θα το ζορίσω άλλο. 

ξεκινάω απο bonfire, παίζω κανένα 20λεπτο, αντε λέω θα βρω το επόμενο, κούτσα κούτα να το παω το παιχνίδι. άντε θα το βρω, αντε που είναι να σώσω. δε βρίσκω κανένα και μου σκάει το πρώτο boss fight! 

πω ρε π**στη τη κάτσαμε. άσε να το παλέψω. εχω 22lifegems, που θα μου πάει. μπορεί και να βγει. το πρώτο είναι. 

έρχετε με τα μπούνια ο γίγαντας, του κάνω την πρώτη τρίπλα, του σκάω μια σπαθία και του τρώω ενα χιλιοστό του χιλιοστού απο την ενέργεια του,  γυρνάει μου τραβάει μία με την πατούσα, και μου πίνει με τη μία όλη την ενέργεια?!?!!  :wacko:  

"you died"  :confused:

λολ δλδ, ούτε ένα lifegem δεν πρόλαβα να πατήσω.  :wacko:

Και με βγάζει ένα 20λεπτο πίσω, να ξαναπαλέψω με όλους του ίδιους εχθρούς...  :eek:

εντάξει. δεν την παλύεω. εφυγε επιτόπου, το έκανα και uninstall.

Δημοσ.

Σου φαίνεται άδικο δηλαδή το να πεθαίνεις/χάνεις από δικά σου λάθη; Δεδομένου ότι τα mechanics όλα λειτουργούν as intended πάντα.

Πώς θα ήταν δίκαιο για σένα;

Δεν αναφέρομαι σε δικά μου λάθη, άλλωστε το combat system του είναι απ τα καλύτερα(ίσως και το καλύτερο; σε παιχνίδια τέτοιου είδους) αναφέρομαι στον σχεδιασμό ορισμένων περιοχών όπως είπα σε συνδυασμό με τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Δημοσ.

οκ. στο 2ωράκι είμαι περίπου και πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι δε μαρέσει καθόλου. δεν θα το ζορίσω άλλο. 

ξεκινάω απο bonfire, παίζω κανένα 20λεπτο, αντε λέω θα βρω το επόμενο, κούτσα κούτα να το παω το παιχνίδι. άντε θα το βρω, αντε που είναι να σώσω. δε βρίσκω κανένα και μου σκάει το πρώτο boss fight! 

πω ρε π**στη τη κάτσαμε. άσε να το παλέψω. εχω 22lifegems, που θα μου πάει. μπορεί και να βγει. το πρώτο είναι. 

έρχετε με τα μπούνια ο γίγαντας, του κάνω την πρώτη τρίπλα, του σκάω μια σπαθία και του τρώω ενα χιλιοστό του χιλιοστού απο την ενέργεια του,  γυρνάει μου τραβάει μία με την πατούσα, και μου πίνει με τη μία όλη την ενέργεια?!?!!  :wacko:  

Και με βγάζει ένα 20λεπτο πίσω, να ξαναπαλέψω με όλους του ίδιους εχθρούς...  :eek:

περι γουστον δεν μπορω να πω τιποτα ετσι ειναι αυτα αλλα νομιζω και εσυ δεν του εδωσες μια ευκαιρια...ειναι παιχνιδι που δεν θα σε παρει απο το χερακι να σου εξηγησει καποια πραγματα (οπως πχ η πορτα που προφανος δεν ανοιξες εκει στο ασανσερ που κατεβηκες για να πας στον γιγαντα η οποια θα σε πηγαινε ακριβος στη σκαλα που κατεβαινεις απο το bonfire,δλδ εφοσον εφτασες εκει το παιχνιδι σου εδωσε shortcut για να μην χρειαστεις πλεον τα 20 λεπτα μεχρι το boss(ειναι κατι που κανει σχεδον παντα το dark souls)αλλα να φτασεις παλι στον γιγαντα σκοτονοντας μονο ενα enemy,αυτον ακριβος εξω απο το boss fight)αλλα ενταξει καταλαβαινω κιολας απολυτα οτι δεν ειναι για ολους θελει συγκεκριμενα γουστα να εχεις και αυτο ειναι κατανοητο...απλα θα ελεγα να του δοσεις μιαν ακομη ευκαιρια ;)

Δημοσ.

Πιο δικαια παιχνιδια δεν υπαρχουν απο τα souls games.Αυτο ή θα το καταλαβεις νωρις ή θα τα παρατησεις νωρις.

Εγώ πάντως που δεν το παράτησα δεν μπορώ να πω το ίδιο.

Δημοσ.

Καταρχήν πήγες πολύ νωρίς για boss fight, το speedrun γενικά δεν είναι ποτέ καλό...ειδικά στην συγκεκριμένη σειρά. Απαιτεί farming, πολύ farming φίλε, και ψάξιμο σε όλες τι περιοχές! 

Δεν είναι God of war ας πούμε να σε πιάνει απο το χεράκι να σε πάει στο boss, εδώ ή σε παίρνει ή δεν σε παίρνει, απο σένα εξαρτάται. 

Το παιχνίδι απαιτεί ΑΥΣΤΗΡΑ καθαρό/ξεκούραστο μυαλό, χρόνο και αγάπη σαν 20χρονο γκομενάκι!

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι. Διάβασα και από άλλους παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα που έθιξα.

Τέσπα το θέμα μας είναι το DS2, ίσως συνεχίσουμε μια μέρα την συζήτηση και στο αντίστοιχο τοπικ.

Δημοσ.

περι γουστον δεν μπορω να πω τιποτα ετσι ειναι αυτα αλλα νομιζω και εσυ δεν του εδωσες μια ευκαιρια...ειναι παιχνιδι που δεν θα σε παρει απο το χερακι να σου εξηγησει καποια πραγματα (οπως πχ η πορτα που προφανος δεν ανοιξες εκει στο ασανσερ που κατεβηκες για να πας στον γιγαντα η οποια θα σε πηγαινε ακριβος στη σκαλα που κατεβαινεις απο το bonfire,δλδ εφοσον εφτασες εκει το παιχνιδι σου εδωσε shortcut για να μην χρειαστεις πλεον τα 20 λεπτα μεχρι το boss(ειναι κατι που κανει σχεδον παντα το dark souls)αλλα να φτασεις παλι στον γιγαντα σκοτονοντας μονο ενα enemy,αυτον ακριβος εξω απο το boss fight)αλλα ενταξει καταλαβαινω κιολας απολυτα οτι δεν ειναι για ολους θελει συγκεκριμενα γουστα να εχεις και αυτο ειναι κατανοητο...απλα θα ελεγα να του δοσεις μιαν ακομη ευκαιρια ;)

τώρα ξενέρωσα κιαλλο. ανοίγω αυτή την πόρτα που λες. και βλέπω 2 τσαμπουκαλεμένους μέσα. κατσε λέω πριν μπω να δω τι έχει εδω δίπλα. και πατάω στο ασανσέρ και με πάει boss fight. και γενικά μέχρι να χάσω, τους έτρωγα όλους τους εχθρούς. δεν το πήγαινα τέρμα γκάζια.

Δε νομίζω να το παλέψω αλλο. θα το αφήσω παίδες. πάω αλλού,  θα βάλω το beyond 2 souls που δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...