Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κανείς να καλέσει κάποιον από την friend list σαν ghost?γίνεται έστω δύσκολα όπως στο Demon's Souls ή είναι αδύνατον όπως στο Dark Souls?

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΚ, το marketing department, το οποίο φρόντισε για το false advertising, φρόντισε και για τη συγκεκριμένη δήλωση.

Από δώ και πέρα, οι πωλήσεις του παιχνιδιού και η κριτική του κόσμου έχει το λόγο.

Εν αναμονή για την PC έκδοση, όπου εκεί οι gamers είναι πολύ πιό αυστηροί.

Πάντως ο κουμπάρος μου, που αγόρασε την PS3 έκδοση πρίν 2 ημέρες, μου κάνει συνεχώς ανταπόκριση της εμπειρίας του και δηλώνει κατενθουσιασμένος από το παιχνίδι.

Δημοσ.

Πάντως έχει τρομάξει το μάτι μας με όλα αυτά περί downgrades γενικότερα αυτό το καιρό.

Θα φτάσουμε σε λίγο να αμφιβάλλουμε ακόμα και την τελευταία μέρα πριν την κυκλοφορία παιχνιδιού......

Όσο για το gameplay ok δεν υπάρχει παράπονο από ότι ακούω (ευτυχώς).

Κι εγώ σε PC το περιμένω και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε εαν έχει γίνει κι εκεί downgrade (το οποίο θα ήταν αδικαιολόγητο). 

Όπως και με το Watch Dogs βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα δουλευουν τα summons εγω invades δεν μπορω να κανω (με cracked blue orbs) δεν βρισκει κοσμους να κανω invade λεει

μολις το τελειωσα δεν θα μπω σε spoilers απλα μιας και δεν αναφερθηκε, ειναι η ιδεα μου η ειναι πολυ μεγαλητερο του ds1?εμενα μου φανηκε πολυ πολυ μεγαλυτερο,πολλες περισοτερες τοποθεσιες αλλα χωρις να με κουρασει..ειμαι ετοιμος να αρχισω ng+ :D

• Like 2
Δημοσ.

τώρα το ξεκίνησα. το πρώτο το είχα παρατήσει στο 2ωρο, δε με κράτησε. αλλά με τόσα θετικά που διαβάζω λέω να δοκιμάσω αυτό.

τη βλακεία τους που δεν έχει pause, την προσπερνάω. οτι πιο άκυρο έχω συναντήσει σε παιχνίδι. :wacko:

υπάρχει γενικά κάποιος χάρτης να σου λέει που να πας, ή είναι χυμαριό η φάση τελείως? open space world και όπου σε βγάλει?  :huh:

Δημοσ.

τώρα το ξεκίνησα. το πρώτο το είχα παρατήσει στο 2ωρο, δε με κράτησε. αλλά με τόσα θετικά που διαβάζω λέω να δοκιμάσω αυτό.

τη βλακεία τους που δεν έχει pause, την προσπερνάω. οτι πιο άκυρο έχω συναντήσει σε παιχνίδι. :wacko:

υπάρχει γενικά κάποιος χάρτης να σου λέει που να πας, ή είναι χυμαριό η φάση τελείως? open space world και όπου σε βγάλει?  :huh:

δεν ειναι βλακια που δεν εχει pause δεν του παει το pause του dark souls...πηγες σε ενα fight και δεν προετοιμαστικες? θα παλεψεις με οτι εχεις δεν εχει pauses και αλλαγες...(η μαλλον εχει αλλα "τρεχει" το παιχνιδι απο πισω)ειναι η φιλοσοφια του παιχνιδιου τετοια ;) αν θελεις pause κατσε σε μια bonfire αυτο ειναι το ποιο κοντινο που εχει σε pause

οπου σε βγαλει ειναι αλλα αμα εισαι σε area που δεν "πρεπει" να εισαι θα το καταλαβεις ευκολα μιας και δεν θα σε αφηνει το παιχνιδι το ιδιο να κανεις βημα ;)

Δημοσ.

αν δεν σου αρεσε το 1ο δεν νομιζω οτι θα σου αρεσει και αυτο...τεσπα, νομιζω οτι ειναι πιο γραμμικο απο το προηγουμενο και δεν εχεις το κινδυνο να πας σε μερος που δεν μπορεις να ανταπεξελθεις...

• Like 1
Δημοσ.

..πηγες σε ενα fight και δεν προετοιμαστικες?

τι προετοιμασία μπορώ να κάνω δλδ? εχω ένα σπαθί στο χέρι και πάω. περιμένω να μου δώσει κανένα upgrade στην πορεία ή καμια ασπίδα. δεν ξερώ στην πρώτη μια ώρα είμαι. 

ασε που έχω χάσει 5-6 φορές και ο ήρωάς μου έχει γίνει ζομπυ. του πέσανε και τα μαλιά εγινε και μαυρη η μάπα του.. 

Δημοσ.

χαχαχαχα! ναι ετσι γινεται και πεφτει και το health γινεσαι hollow ;) ψαξε στο invertory σου και "χτυπα" ενα human effigy και θα με θυμηθεις lol! προετοιμασιες πολλες απο το να βαλεις κατι στην hotbar να βαλεις buffs στο οπλο η διαφορετικο healing μεχρη να σου σπασει το οπλο και να μην εχεις backup (και αυτο το τελευταιο μπορει να γινει συχνα στο dark souls 2) αλλα ειπαμε δεν εχει τετοια θα χαλαγε το balance κιολας ;)

Δημοσ.

Τρομερό το ost του παιχνιδιού ειδικά αυτό εδώ, σε συνδιασμό με όλο το σκηνικό του δωματίου που παίζει ειναι ιδανικό.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους ξεκίνησα το παιχνίδι , και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις . Και τα γραφικά μια χαρα ειναι , και το gameplay αυτο που θέλαμε , κάνει και fun service στους πιστούς οπαδούς . Μια χαρα . Μόνο που περίμενα περισσότερη αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών , σε σχέση με το πρώτο :( Και φυσικά έκανα και βίντεο το unboxing της συλλεκτικής έκδοσης , όποιος ειναι περίεργος ας ρίξει μια ματιά :

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...