Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να νικήσω τον Vendrick ( o οποίος ειναι προαιρετικο boss) χωρίς καμία Giant soul (τις χρησιμοποίησα και τις 4 και μένει μια που έχει ο Ancient Dragon που είναι απλά ότι πιο δύσκολο υπάρχει στο παιχνίδι) και του κάνω 10 damage μιλάμε είναι θανατικά hardcore τον έχω φτάσει μέχρι τη μέση της ζωής του αλλά μετά κάνει κάποια εναλλαγή στις κινήσεις του και τον πέρνω και έχω ξεμείνει απο Repair Podwer και δεν ξέρω τι να κάνω το NG+ δεν είναι επίλογή. :devil:

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2-3 λόγια για αυτούς που ξενέρωσαν με τα γραφικά χωρίς να το έχουν δει το παιχνίδι.

Πρώτον τα γραφικά του είναι ΜΙΑ χαρά και δεν έχουν καμια σχέση με τα θολά gif's που έχετε βάλει.

Δεύτερον και στο PC να το πάρετε ή αν ποτε το βγάλουν σε PS4/xOne πάλι δεν θα έχετε τα γραφικά που βλέπατε στα trailers και στο Beta.

Και τρίτον το παιχνίδι είναι Dark Souls και από την στιγμή που θέλεις να λέγεσαι Hardcore DS fan δεν σε νοιάζει τίποτα.Βεβαια ήταν όντως κοροϊδία,αλλα βλέπαμε αλλα είδαμε(στον τομέα τον γραφικών),αλλα δεν βλέπουμε άλλο game,βλέπουμε Dark Souls και πιστέψτε με το παιχνίδι είναι Dark Souls σε όλα.Τώρα αν νομίζετε ότι το παιχνίδι δεν αξίζει για PS3 ή 360 επειδή δεν έχει τα γραφικά που είδατε στα trailers αλλα έχει πιο βελτιωμένα από το πρώτο,μαγκιά σας και χαρά σας,ο καθένας με την άποψη του και προφανώς είναι δεκτη για τον X και Ψ λόγο....

Στα του δικού μου progress τώρα μιας και δεν έχω γράψει τίποτα από τότε που το αγόρασα :P

Έχω ξεκινήσει με Warrior,είμαι 93 lvl,έχω κάψει 19 και κάτι ώρες με 65 deaths και έχω ρίξει προς το παρών 8 Bosses(Last Giant,Pursuer,Sentinels,Lost Sinner,Dragonslayer,Dragonrider,Flexile Sentry και Gargoyles με την σειρά...τους Sentinels τους εβγαλα με summon δεν την πάλευα)

Το παιχνίδι γ@μάει και δέρνει όπως και τα 2 προηγούμενα

• Like 3
Δημοσ.

Ρε μπήκα να φάω τον Pursuer με δυο summons και με φάγαν οι δικοί μου με την Ballista!! έλεος! πώς δεν έχασα 30.000 souls που είχα μαζέψει ούτε εγώ ξέρω! τον έβγαλα με την 2η. Πάντος έχω κάνει warrior, αλλα θα δώσω έμφαση να ανεβάσω και spells! ήδη ανεβάζω ntelligence και attunement. :)

Δημοσ.

2-3 λόγια για αυτούς που ξενέρωσαν με τα γραφικά χωρίς να το έχουν δει το παιχνίδι.
Απάντηση: Η συζήτηση ξεκίνησε από αυτούς που προπαραγγείλαν το παιχνίδι και απογοητεύτηκαν από τη τεράστια διαφορά μεταξύ διαφημιζόμενου και τελικού προϊόντος, τόσο ώστε να κανσελάρουν το preorder.

Πρώτον τα γραφικά του είναι ΜΙΑ χαρά και δεν έχουν καμια σχέση με τα θολά gif's που έχετε βάλει.
Απάντηση: Στο neogaf υπάρχει τεράστια συζήτηση επι του θέματος με πολύ υλικό καθώς και φωτογραφίες. Το παιχνίδι έχει υποστεί εμφανέστατο downgrade. To κατα πόσον αυτό αντικατοπτρίζεται στα gifs είναι ανεξάρτητο θέμα. Η κατάσταση έχει πάρει τέτοια έκταση ώστε η εταιρία να ετοιμάζει σχετική ανακοίνωση.

Δεύτερον και στο PC να το πάρετε ή αν ποτε το βγάλουν σε PS4/xOne πάλι δεν θα έχετε τα γραφικά που βλέπατε στα trailers και στο Beta.
Απάντηση: Αυτό αποτελεί δικιά σου προσωπική υπόθεση. Πολύ σύντομα θα ξέρουμε τί συμβαίνει στην έκδοση για PC και θα το ξανασυζητήσουμε. Η δικιά μου προσωπική υπόθεση είναι ότι επειδή το παιχνίδι σχεδιάστηκε για PC ως τη κύρια πλατφόρμα θα δούμε ένα τελικό αποτέλεσμα πολύ κοντά στο διαφημιζόμενο υλικό. Αν αυτό δεν ισχύει, η εταιρία θα φάει κράξιμο και από την κοινότητα των PC gamer.

Και τρίτον το παιχνίδι είναι Dark Souls και από την στιγμή που θέλεις να λέγεσαι Hardcore DS fan δεν σε νοιάζει τίποτα.
Απάντηση: Αν είσαι Hardcore DS fan, απαιτείς και περιμένεις το καλύτερο για ένα franchise που αγαπάς και θές να συνεχίσεις να το αγαπάς, και δεν κάνεις τα στραβά μάτια όταν σε δουλεύουν. Αλλιώς να περιμένεις να σε δουλεύουν κάθε φορά και η ποιότητα του franchise να πέσει στον πάτο.

Βεβαια ήταν όντως κοροϊδία,αλλα βλέπαμε αλλα είδαμε(στον τομέα τον γραφικών),
Απάντηση: Κατάλαβες τουλάχιστον ότι δουλέψανε το κόσμο τους.

αλλα δεν βλέπουμε άλλο game,βλέπουμε Dark Souls και πιστέψτε με το παιχνίδι είναι Dark Souls σε όλα.Τώρα αν νομίζετε ότι το παιχνίδι δεν αξίζει για PS3 ή 360 επειδή δεν έχει τα γραφικά που είδατε στα trailers αλλα έχει πιο βελτιωμένα από το πρώτο,μαγκιά σας και χαρά σας,ο καθένας με την άποψη του και προφανώς είναι δεκτη για τον X και Ψ λόγο....
Απάντηση: Συμφωνώ απόλυτα
  • Like 2
Δημοσ.

@ Panther_512

Προσωπικά δεν θα το απέρριπτα το παιχνίδι όπως έκανα άλλωστε και το αγόρασα 1 μέρα πριν κυκλοφορήσει.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το θέμα της κοροϊδίας,έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με την Ubisoft.Εγώ ξενερώνω όταν το παιχνίδι δεν μου βγάζει την ίδια αίσθηση με τον προηγούμενο τίτλο του,όπως για παράδειγμα ξενέρωσα με το Diablo 3 και όχι με τα γραφικά...Όπως είπα συμφωνώ σε αυτά που λες και όντως έπεσε μεγάλη κοροϊδία και θα ήθελα να δω την θέση της From Software αλλα όχι να μην αγοραστεί το παιχνίδι στο PS3 και στο 360 γιατί δεν αξίζει όπως αναφέρθηκε(όχι από σένα).Και το ξαναλέω,τα γραφικά είναι μια χαρά και καλύτερα από το 1 αλλα δεν είναι αυτά που βλέπαμε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Και τρίτον το παιχνίδι είναι Dark Souls και από την στιγμή που θέλεις να λέγεσαι Hardcore DS fan δεν σε νοιάζει τίποτα.Βεβαια ήταν όντως κοροϊδία,αλλα βλέπαμε αλλα είδαμε(στον τομέα τον γραφικών),αλλα δεν βλέπουμε άλλο game,βλέπουμε Dark Souls και πιστέψτε με το παιχνίδι είναι Dark Souls σε όλα.Τώρα αν νομίζετε ότι το παιχνίδι δεν αξίζει για PS3 ή 360 επειδή δεν έχει τα γραφικά που είδατε στα trailers αλλα έχει πιο βελτιωμένα από το πρώτο,μαγκιά σας και χαρά σας,ο καθένας με την άποψη του και προφανώς είναι δεκτη για τον X και Ψ λόγο....

Στα του δικού μου progress τώρα μιας και δεν έχω γράψει τίποτα από τότε που το αγόρασα :P
Έχω ξεκινήσει με Warrior,είμαι 93 lvl,έχω κάψει 19 και κάτι ώρες με 65 deaths και έχω ρίξει προς το παρών 8 Bosses(Last Giant,Pursuer,Sentinels,Lost Sinner,Dragonslayer,Dragonrider,Flexile Sentry και Gargoyles με την σειρά...τους Sentinels τους εβγαλα με summon δεν την πάλευα)
Το παιχνίδι γ@μάει και δέρνει όπως και τα 2 προηγούμενα

πολυ υψηλο level δεν εισαι  για το σημειο που εισαι? τρως και τις souls απο τα bosses ή φαρμαρεις στο φουλ?εγω ειμαι στο iron keep, αναψα τις αλλες 3 primal fires και ειμαι γυρω στο 105 αν θυμαμαι καλα και αυτο γιατι φαρμαρα λιγο στο iron keep, εχω φαει νομιζω 18 bosses

• Like 1
Δημοσ.

τρωω και τα souls απο Boss και εριξα καλο φαρμ στην Bastille και σε αυτους τους περιεργους με την ουρα σκορπιου πριν φτασεις στον Sinner μεχρι να εξαφανιστουν

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως οποτε σκοτωνω ενα boss καθομαι και βοηθαω αλλους μετα.Ετσι απλα μαζευω εκατονταδες χιλαδες ψυχες χωρις να φαρμαρω ποτε

Δημοσ.

Ξεκίνησα χθες NG+, μιλάμε αλλάζει εντελώς απλοί εχθροί κάνουν τρελή ζημιά με combo χτυπήματα και κάποια bosses  έχουν και βοήθεια π.χ. o Lost Sinner έχει δύο pyromancers και δεν νικιέται με τίποτα όπως και το Flexible Sentry το οποίο είναι σχετικά εύκολο έχει δυο επιπλέον πράγματα που σου τρώνε όλο το endurance με ένα χτύπημα αν κάνεις άμυνα με ασπίδα :-(  , δεν παυλεύονται.

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να σας ρωτήσω με το online  τι γίνεται; Λειτουργεί καλά ; Γίνονται επικές μάχες ; Στα κάρβουνα κάθομαι μέχρι το δικό μου αντίτυπο να έρθει και ξεγελίεμαι με το DS I αλλά τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά τώρα δεν έχει Δουλεία :( . Επίσης η περίοδος μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PC θα είναι καλή για το online γιατί δεν θα έχουμε τα κομπλεξικά @@ να χακάρουνε το παιχνίδι και να βάζουνε κάτι στατιστικά στο θεό και όλα τα όπλα στο +15 . Χθες συνάντησα έναν τέτοιον και μου σπάσε τα νεύρα στο DS I . Μετά απο επιμονή τελικά λειτούργησε το παροδοσιακό κόλπο της κλωτσιάς :) !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...