Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ εντομεταξύ ακύρωσα την παραγγελία μου μόλις είδα τον φωτισμό.

Σοβαρά τώρα, έχετε δει ποτέ μεγαλύτερο bait & switch σε γραφικά ? Γιατί δεν μιλάμε για downgrade αλλά αλλαγή που δεν είδαμε μέχρι να βγει το παιχνίδι.

iQouT4P80ziv8.gifi0CrmVB3rZYOS.gif

καλα εκανες και την ακυρωσες αν τα γραφικα σε εκαναν να ακυρωσεις την παραγγελια ενος παιχνιδιου τετοιου προφανος το dark souls δεν ειναι για σενα...αυτο ουτε κακο ειναι ουτε τιποτα δεν ειναι ολα τα παιχνιδια για ολους...αλλα ι ουσια του παιχνιδιου αυτου δεν ειναι εκει...και γραφικα nes να ειχε που λεει ο λογος λιγη σημασια θα ειχε ;)

• Like 4
  • Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο καθενας εχει διαφορετικα στανταρ ρε παιδες, εγω νομιζω οτι ο redpanda το ακυρωσε θελωντας να μην τους υποστηριξει γιατι ενω δεν ενημερωσαν εδωσαν αλλο οπτικο αποτελεσμα, εγω πιστευω οτι ετσι θα ναι στο pc..τωρα απο κει και περα δε σημαινει οτι δε ξερει ο τυπος η δεν του κανει το game....

Δημοσ.

Εγώ εντομεταξύ ακύρωσα την παραγγελία μου μόλις είδα τον φωτισμό.

Σοβαρά τώρα, έχετε δει ποτέ μεγαλύτερο bait & switch σε γραφικά ? Γιατί δεν μιλάμε για downgrade αλλά αλλαγή που δεν είδαμε μέχρι να βγει το παιχνίδι.

iQouT4P80ziv8.gifi0CrmVB3rZYOS.gif

Μεγαλύτερη απάτη από το ACM δεν έχει γίνει ξανά.

Δημοσ.

Για αρχή Δείτε αυτό το Βίντεο 

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί είναι τόσο βαριά η Μηχανή γραφικών του DS . Φορτώνει μεγάλες περιοχές του παιχνιδιού ταυτόχρονα. Και που μπορούμε να δούμε και DS II σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς , είμαστε τυχεροί . Απλά το xbox και το PS δεν μπορούν να διαχειρηστούν εύκολα τέτοια παιχνίδια. Ισως καλύτερα να το μεταφέραν στην επόμενη γενια κονσολών (αλλά απο την άλλη ευτυχως γιατι θα αναγκαζόμουν να πάρω καινουργια κονσόλα - για αυτο το παιχνίδι θα αγόραζα). Πάντως σίγουρα ήταν άκυρο που παρουσίασε στα Demo πιο ανώτερα γραφικά απο αυτά που έχει στην πραγματικότητα (τουλάχιστων στις κονσόλες) και εχει καταντήσει μια δημοφιλή τακτική των τμημάτων μάρκετινγκ των εταιρείων  ( με το Watch Dogs θα γελάσουμε πολύ - με την κακή έννοια) . Και μου κάνει εντύπωση που επέλεξε η FROM  να το κάνει αυτό , αφού το φαν base του παιχνιδιού είναι σκληροπυρινικοί παίκτες και δεν εντυπωσιάζονται απο φρου φρου και αρώματα (όχι πως μας χαλάνε , αλλά δεν είναι και το πρώτο στην λίστα μας)
  • Like 1
Δημοσ.

το watchdogs το φοβομαστε πολυ αλλα αν παρουμε το AC4 με τα preview gameplay της ubisoft ελπιζω οτι θα ναι αυτο που δειχνει....τεσπα.. Εγω το χω ακομα στην ζελατινα να παρει....δεν υπαρχω λεμε...

• Like 2
Δημοσ.

Με ξενέρωσε το game, θα περιμένω μπας και στο pc είναι καλύτερο.

Σίγουρα προτείνω σε όλους τους fan να κάνουν πίσω προς το παρών (patch/ PC / PS4). Η διαφορά είναι χαώδης ανάμεσα στα promo & στην retail έκδοση σε σημείο κοροϊδίας. Φυσικά στο neogaf οι υποψίες συνεχίζονται.

Oh yes. A standard retail PS3. Not even a devkit.

I watched one of the stations crash even and they simply reset the PS3 and the disc showed up on the XMB menu and everything. You could also use the PS button.

i3i2R2WWxhYry.gif

προφανος το dark souls δεν ειναι για σενα

κάνε μου την χάρη και μην με ξανακάνεις quote

Δημοσ.

καλα εκανες και την ακυρωσες αν τα γραφικα σε εκαναν να ακυρωσεις την παραγγελια ενος παιχνιδιου τετοιου προφανος το dark souls δεν ειναι για σενα...αυτο ουτε κακο ειναι ουτε τιποτα δεν ειναι ολα τα παιχνιδια για ολους...αλλα ι ουσια του παιχνιδιου αυτου δεν ειναι εκει...και γραφικα nes να ειχε που λεει ο λογος λιγη σημασια θα ειχε ;)

βέβαια άλλο είναι να κυκλοφορεί εξαρχής με γραφικά NES και άλλο να σε δουλεύουν στα μούτρα σου με γραφικά που ούτε καν βλέπεις στο τελικό προϊόν...λέμε τώρα

είμαι fan της σειράς αλλά αυτή την φορά θα το παίξω στο PC...γιατί?...γιατί τα 5fps που έπεφτε το Dark Souls σε κάτι ποντίκια μετά το boss της λίμνης και μέσα σε κάτι σκοτάδια με αποτέλεσμα να πέφτεις σε γκρεμούς, ε όσο να'ναι είναι "κάπως"...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να διαλέξουμε ή gameplay ή γραφικά...και δεν ζητάμε high end γραφικά, απλά κάτι υποφερτό που να μην επηρεάζει την gaming εμπειρία

Δημοσ.

Όσο και αν φαίνεται παράλογο σε κάποιους, ιδιαίτερα οι fans του παιχνιδιού και αυτοί που προπαρήγγειλαν το παιχνίδι είναι αυτοί που μπορεί να έχουν την πιό αρνητική αντίδραση απέναντι στο downgrade που έγινε στο παιχνίδι.

Οπότε, προσπαθήστε να αποφεύγετε ατάκες τύπου "Το παιχνίδι δεν είναι για σένα", ""graphics don't matter" κλπ

Η εταιρία έδειχνε πολύ συγκεκριμένο υλικό gameplay μέχρι και την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που διαφημιζόταν όσον αφορά τον τομέα των γραφικών.

Έχει κόσμο που προπαρήγγειλε το παιχνίδι, βασισμένος στο διαφημιζόμενο υλικό. Επειδή απογοητεύτηκε από το τελικό προϊόν, παύει να είναι fan του Dark Souls?

Πρέπει να περιμένουμε για την PC έκδοση, να δούμε πώς θα είναι εκεί, αλλά η κριτική που ασκείται στην έκδοση για τις κονσόλες δεν είναι παράλογη. Ο κόσμος ασκεί κριτική για το τί διαφημιζόταν και το τί κυκλοφόρησε τελικά.

Όλοι μας υποστηρίζουμε studio και παιχνίδια με τα λεφτά μας. Δικαίωμα του καθενός να προπαραγγέλνει όποιο παιχνίδι θέλει και να μήν τον απασχολεί αν το τελικό προϊόν ανταποκρίνεται σε αυτό που διαφημιζόταν.

Είναι όμως επίσης δικαίωμα του καθενός να ακυρώνει τη προπαραγγελία του και να μήν κάνει αγορά, όταν βλέπει ότι το τελικό προϊόν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που διαφημιζόταν.

Από τις 2 όμως στάσεις καταναλωτών, μόνο η 2η ασκεί πίεση για καλύτερη και πιό ειλικρινή αντιμετώπισή μας από τους δημιουργούς των όποιων προϊόντων.

Δημοσ.

μακαρι η pc version να δειχνει οπως τα αρχικα gifs...προσωπικα δεν καιγομαι, αλλα νταξ οντως η διαφορα ειναι εμφανης...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή ήταν η Βλακεία με την From . Ξεκίνησαν κάτι μεγαλεπίβολο ,φτιάξαν μερικά dungeons έτσι όπως τα είδαμε στα Demo , αλλά στην πορεία είδαν ότι δεν τους έβγαινε να το κάνουν σε όλο το παιχνίδι , λόγω αδυναμίας των κονσολών, και το κόψανε για να υπάρχει ομοιογένια στο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως αν κάποιος ψάξει τις εσωτερικές ρυθμίσεις του παιχνιδιού , σε κανένα περίοργο αρχειάκι θα έχει επιλογές για τα γραφικά απενεργοποιημένες. Μπορεί σε κάποιο επόμενο patch  να τα ξεκλειδώσουν αφού βελτιώσουν ίσως λίγο την μηχανή γραφικών σε αποδοση. Πω πω ευτυχως που δεν πολυ είδα βιντεάκια πρόμο γιατι δεν ήθελα να σποιλιαριστώ και δεν έχω υψηλές γραφικές απαιτήσεις . Αλλά αν τα έβλεπα και ψηνόμουν θα τα είχα πάρει άγρια!!!

Δημοσ.

ενταξει τατανοητο αυτο, το ψεμα δεν ειναι ποτε καλο...

απο εκει και περα ενας fan του παιχνιδιου θα το παιξει anyway αν δεν ειναι broken in way που οντος εχουν σημασια για souls games (fighting mechanics, sense of achievement κοκ)

δηλαδη μου λες οτι ενας hardcore fun του souls θα αντεξει να περιμενει η να μην το παιξει καθολου λογο γραφικον?ε δεν ειναι ετσι αλλου ειναι το νοημα αυτου του παιχνιδιου οχι τα γραφικα

ignore πως κανουμε καποιον? γιατι λεω να του την κανω την χαρη του panda και να μην τον ξανακανω quote...και αν δεν το εχεις κανει ακομη καντο και εσυ σε εμενα να τελειονουμε  ;)

Βρηκε κανενας το ember για τον mcduff?

ειναι στο iron keep αρκετα μεσα στο παιχνιδι δηλαδη, this time εχεις προσβαση σε elements αρκετα ποιο μετα απο οτι στο dark souls 1 αναλογικα

Δημοσ.

ενταξει τατανοητο αυτο, το ψεμα δεν ειναι ποτε καλο...

απο εκει και περα ενας fan του παιχνιδιου θα το παιξει anyway αν δεν ειναι broken in way που οντος εχουν σημασια για souls games (fighting mechanics, sense of achievement κοκ)

δηλαδη μου λες οτι ενας hardcore fun του souls θα αντεξει να περιμενει η να μην το παιξει καθολου λογο γραφικον?ε δεν ειναι ετσι αλλου ειναι το νοημα αυτου του παιχνιδιου οχι τα γραφικα

Κοίταξε να σου εξηγήσω.

Βασικά είναι αυτό που έχω ξαναγράψει αρκετές φορές ήδη και αποτελεί την μόνη εξήγηση για τις αντιδράσεις όλων μας απέναντι σε ένα παιχνίδι ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Όλα έχουν να κάνουν με τις προσδοκίες μας για ένα προϊόν (στην περίπτωσή μας παιχνίδι) σε σχέση με αυτό που εισπράτουμε τελικά.

Οι προσδοκίες μας διαμορφώνονται από προσωπική εμπειρία, φίλους, διαφήμιση, κριτικές, σύγκριση με άλλα παρεμφερή προϊόντα, τιμή.

Κάποιος φανατικός του παιχνιδιού, το οποίο το παρακολουθεί από την αρχή του σχεδιασμού του και ο οποίος είχε πίστη στο στούντιο και στο διαφημιζόμενο υλικό, είναι ευνόητο ότι θα απογοητευτεί τρομερά από αυτό που βλέπει στο τέλος, σε αντίθεση με αυτόν που του άρεσε το πρώτο παιχνίδι, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το να παρακολουθήσει την πορεία της δημιουργίας του 2ου, δεν πολυείδε το διαφημιζόμενο υλικό και κατευθείαν αγόρασε το Νο 2 μόλις κυκλοφόρησε.

Το ίδιο παιχνίδι παίζουν και οι 2, διαφορετικές όμως οι προσδοκίες. Και αυτές είναι ικανές να χαλάσουν την εμπειρία και του πιό μεγάλου fan ενός προϊόντος.

Η υπόθεση ότι ένας fan θα παραβλέψει την εξώφθαλμη διαφορά των γραφικών του DS 2, είναι αυθαίρετη και αποτελεί απλώς μία πιθανότητα ανάμεσα σε όλες τις άλλες.

Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι η αρνητική κριτική που ασκείται στο παιχνίδι είναι απόλυτα δικαιολογημένη και θα λειτουργήσει προς ώφελος όλων, διότι θα ασκήσει πίεση για βελτίωση του παιχνιδιού αλλά και θα αναγκάσει το στούντιο να είναι πιό ειλικρινές απέναντι στο κοινό του.

Η εταιρία αυτή τη στιγμή έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει ανακοίνωση όσον αφορά τα θέματα που έθηξε ο κόσμος.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίταξε να σου εξηγήσω.

Βασικά είναι αυτό που έχω ξαναγράψει αρκετές φορές ήδη και αποτελεί την μόνη εξήγηση για τις αντιδράσεις όλων μας απέναντι σε ένα παιχνίδι ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Όλα έχουν να κάνουν με τις προσδοκίες μας για ένα προϊόν (στην περίπτωσή μας παιχνίδι) σε σχέση με αυτό που εισπράτουμε τελικά.

Οι προσδοκίες μας διαμορφώνονται από προσωπική εμπειρία, φίλους, διαφήμιση, κριτικές, σύγκριση με άλλα παρεμφερή προϊόντα, τιμή.

Κάποιος φανατικός του παιχνιδιού, το οποίο το παρακολουθεί από την αρχή του σχεδιασμού του και ο οποίος είχε πίστη στο στούντιο και στο διαφημιζόμενο υλικό, είναι ευνόητο ότι θα απογοητευτεί τρομερά από αυτό που βλέπει στο τέλος, σε αντίθεση με αυτόν που του άρεσε το πρώτο παιχνίδι, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το να παρακολουθήσει την πορεία της δημιουργίας του 2ου, δεν πολυείδε το διαφημιζόμενο υλικό και κατευθείαν αγόρασε το Νο 2 μόλις κυκλοφόρησε.

Το ίδιο παιχνίδι παίζουν και οι 2, διαφορετικές όμως οι προσδοκίες. Και αυτές είναι ικανές να χαλάσουν την εμπειρία και του πιό μεγάλου fan ενός προϊόντος.

Η υπόθεση ότι ένας fan θα παραβλέψει την εξώφθαλμη διαφορά των γραφικών του DS 2, είναι αυθαίρετη και αποτελεί απλώς μία πιθανότητα ανάμεσα σε όλες τις άλλες.

Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι η αρνητική κριτική που ασκείται στο παιχνίδι είναι απόλυτα δικαιολογημένη και θα λειτουργήσει προς ώφελος όλων, διότι θα ασκήσει πίεση για βελτίωση του παιχνιδιού αλλά και θα αναγκάσει το στούντιο να είναι πιό ειλικρινές απέναντι στο κοινό του.

Η εταιρία αυτή τη στιγμή έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει ανακοίνωση όσον αφορά τα θέματα που έθηξε ο κόσμος.

Συμφωνώ, είμαι Fan της σειράς και τα έχω λιώσει, το αγόρασα επίτηδες στο Ps3 μιάς και με βολεύει καλύτερα να αράζω στον καναπέ και να παίζω, αλλα εξάλλου είχα και τα προηγούμενα για Ps3 επίσης.

Ελπίζω και εγώ με patch να το φτιάξουν λιγάκι, και στην ουσία υποψιάζομαι οτι αυτό θα λέει και η ανακοινωσή τους.

παρόλα αυτά ήταν λέθος να δείξουν στο demo γραφικάρες και στο release να είναι μούφα, που συνήθως το αντίθετο πρέπει να γίνεται.

Τώρα πέρα απο αυτό, όσο αναφορά το θέμα με την διαφορά όταν κρατάς torch η όχι σε σκοτεινά dungeons, φτιάχνεται απλά και μόνο ρυθμίζοντας το brightness έσα απο τα options (το δοκίμασα). Αλλα τα γραφικά γενικά δεν είναι και ΤΟΣΟ τραγικά... θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλα δεν είναι οτι δεν παίζεται κιόλας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...