Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω να κάνω μια εξομολόγηση....
σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω με deprived

Οπότε παραθέτω και ένα chanllenge:

Starting class: Deprived

και εφαρμογή αυτών: http://uk.ign.com/wikis/dark-souls-2/How_to_Make_Dark_Souls_2_Harder

και καλό λιώσιμο!

Ποιός είναι up to this?!

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ.

Τρελος εισαι? :P Εγω παλι καλα γλιτωσα και δεν μπηκα στην συγκεκριμενη covenant.Να γινουν ολα πιο δυσκολα χωρις να το καταλαβω.

Να εξαντλησετε τους διαλογους με εκεινον που καθεται μπροστα απο τον φαρο.Λεει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα.

Επισης αν καποιος βρει καποιο greatsword να το ποσταρει 

Δημοσ.

Τρελος εισαι? :P Εγω παλι καλα γλιτωσα και δεν μπηκα στην συγκεκριμενη covenant.Να γινουν ολα πιο δυσκολα χωρις να το καταλαβω.

Να εξαντλησετε τους διαλογους με εκεινον που καθεται μπροστα απο τον φαρο.Λεει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα.

Επισης αν καποιος βρει καποιο greatsword να το ποσταρει 

heides tower αν θυμαμαι καλα

δεν επαιξα κανα 2 μερες , παω να καω παλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ εντομεταξύ ακύρωσα την παραγγελία μου μόλις είδα τον φωτισμό.

Σοβαρά τώρα, έχετε δει ποτέ μεγαλύτερο bait & switch σε γραφικά ? Γιατί δεν μιλάμε για downgrade αλλά αλλαγή που δεν είδαμε μέχρι να βγει το παιχνίδι.

iQouT4P80ziv8.gifi0CrmVB3rZYOS.gif

Επεξ/σία από RedPanda
Δημοσ.

Εγώ εντομεταξύ ακύρωσα την παραγγελία μου μόλις είδα τον φωτισμό.

Σοβαρά τώρα, έχετε δει ποτέ μεγαλύτερο bait & switch σε γραφικά ? Γιατί δεν μιλάμε για downgrade αλλά αλλαγή που δεν είδαμε μέχρι να βγει το παιχνίδι.

iQouT4P80ziv8.gifi0CrmVB3rZYOS.gif

Εσύ παίζεις τα παιχνίδια σου για τον φωτισμό? lol. Αλλού είναι η μαγεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού...

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ παίζεις τα παιχνίδια σου για τον φωτισμό? lol. Αλλού είναι η μαγεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού...

Μάνο αγόρι μου τι σχέση έχει αυτό που είπες με το bait & switch που έκαναν ?

Διαφήμισαν το παιχνίδι με άλλα γραφικά και άλλα γραφικά πούλησαν. Δεν θυμάμαι ποτέ να έγινε τέτοιο downgrade χωρίς να μάθουμε τίποτα πριν την κυκλοφορία.

http://imgur.com/a/iCHZD

Δημοσ.

Dark Souls δεν παίρνω για γραφικά αλλά δεν παύει να μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ένας τίτλος με τόσο απλά γραφικά δεν κατάφερε να τρέξει ποτέ ικανοποιητικά σε καμία από τις δυο κονσόλες. Ειδικά για το δεύτερο έχω ακούσει τρελές πτώσεις καρέ χωρίς να βλέπω κάτι που να το δικαιολογεί. 

Μάλλον οι άνθρωποι της Φρομ δεν το κατέχουν το άθλημα των γραφικών αλλά στο gameplay και στο art direction σκίζουν και για μένα αυτό έχει περισσότερη σημασία...

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά όλοι λέτε ότι τα γραφικά δεν τα κοιτάς σ' αυτό, αλλά το στήσιμο του παιχνιδιού λέει ότι είναι ωραίο να 'χει ωραία γραφικά.Επειδή είναι εποχιακό, τα γραφικά και ειδικά ο φωτισμός δίνουν πολύ πιστεύω.Εννοείται ότι τα γραφικά πάντα είναι σε δεύτερη μοίρα βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά όλοι λέτε ότι τα γραφικά δεν τα κοιτάς σ' αυτό, αλλά το στήσιμο του παιχνιδιού λέει ότι είναι ωραίο να 'χει ωραία γραφικά.Επειδή είναι εποχιακό, τα γραφικά και ειδικά ο φωτισμός δίνουν πολύ πιστεύω.Εννοείται ότι τα γραφικά πάντα είναι σε δεύτερη μοίρα βέβαια.

Σκέψου να έκανε ανάπτυξη gameplay/art η From και τα γραφικά του παιχνιδιού να τα αναλάμβανε η Crytek  ;)

Δημοσ.

Οτι έκαναν bait & switch έκαναν (θα είχαν τους λόγους τους) αλλά μην το βλέπεις σαν να θέλουν να σε εξαπατήσουν απλά παίξε και απόλαυσε το παιχνίδι...σαν rpg που είναι δίνεις περισσότερη έμφαση στο περιβάλλον/gameplay/grinding κτλπ παρά στα γραφικά. Επίσης μήπως στην Ε3 έδειξαν γραφικά απο PC? Γιατί έτσι χαίρω πολύ...:P

Δημοσ.

Δεν νομιζω να διαρθωθει τετοιο πραγμα με ενα απλο πατς.Μακαρι να ειναι η εκδοση για pc ετσι οπως τα δειχναν να ηρεμησουν ολοι και να παιξουν το επος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...