vag.patrick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Stavro αυτοι ειναι καμενοι απο επαγγελμα ρε......εμεις θα καουμε απο χομπι..... 1
Daemonos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω να κάνω μια εξομολόγηση....σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω με deprived Οπότε παραθέτω και ένα chanllenge: Starting class: Deprived και εφαρμογή αυτών: http://uk.ign.com/wikis/dark-souls-2/How_to_Make_Dark_Souls_2_Harder και καλό λιώσιμο! Ποιός είναι up to this?! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από Daemonos
stavros88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τρελος εισαι? Εγω παλι καλα γλιτωσα και δεν μπηκα στην συγκεκριμενη covenant.Να γινουν ολα πιο δυσκολα χωρις να το καταλαβω. Να εξαντλησετε τους διαλογους με εκεινον που καθεται μπροστα απο τον φαρο.Λεει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα. Επισης αν καποιος βρει καποιο greatsword να το ποσταρει
xavier Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τρελος εισαι? Εγω παλι καλα γλιτωσα και δεν μπηκα στην συγκεκριμενη covenant.Να γινουν ολα πιο δυσκολα χωρις να το καταλαβω. Να εξαντλησετε τους διαλογους με εκεινον που καθεται μπροστα απο τον φαρο.Λεει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα. Επισης αν καποιος βρει καποιο greatsword να το ποσταρει heides tower αν θυμαμαι καλα δεν επαιξα κανα 2 μερες , παω να καω παλι
RedPanda Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ εντομεταξύ ακύρωσα την παραγγελία μου μόλις είδα τον φωτισμό. Σοβαρά τώρα, έχετε δει ποτέ μεγαλύτερο bait & switch σε γραφικά ? Γιατί δεν μιλάμε για downgrade αλλά αλλαγή που δεν είδαμε μέχρι να βγει το παιχνίδι. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από RedPanda
Manos112 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εγώ εντομεταξύ ακύρωσα την παραγγελία μου μόλις είδα τον φωτισμό. Σοβαρά τώρα, έχετε δει ποτέ μεγαλύτερο bait & switch σε γραφικά ? Γιατί δεν μιλάμε για downgrade αλλά αλλαγή που δεν είδαμε μέχρι να βγει το παιχνίδι. Εσύ παίζεις τα παιχνίδια σου για τον φωτισμό? lol. Αλλού είναι η μαγεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού... 3
RedPanda Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εσύ παίζεις τα παιχνίδια σου για τον φωτισμό? lol. Αλλού είναι η μαγεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού... Μάνο αγόρι μου τι σχέση έχει αυτό που είπες με το bait & switch που έκαναν ? Διαφήμισαν το παιχνίδι με άλλα γραφικά και άλλα γραφικά πούλησαν. Δεν θυμάμαι ποτέ να έγινε τέτοιο downgrade χωρίς να μάθουμε τίποτα πριν την κυκλοφορία. http://imgur.com/a/iCHZD
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Dark Souls δεν παίρνω για γραφικά αλλά δεν παύει να μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ένας τίτλος με τόσο απλά γραφικά δεν κατάφερε να τρέξει ποτέ ικανοποιητικά σε καμία από τις δυο κονσόλες. Ειδικά για το δεύτερο έχω ακούσει τρελές πτώσεις καρέ χωρίς να βλέπω κάτι που να το δικαιολογεί. Μάλλον οι άνθρωποι της Φρομ δεν το κατέχουν το άθλημα των γραφικών αλλά στο gameplay και στο art direction σκίζουν και για μένα αυτό έχει περισσότερη σημασία... 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά όλοι λέτε ότι τα γραφικά δεν τα κοιτάς σ' αυτό, αλλά το στήσιμο του παιχνιδιού λέει ότι είναι ωραίο να 'χει ωραία γραφικά.Επειδή είναι εποχιακό, τα γραφικά και ειδικά ο φωτισμός δίνουν πολύ πιστεύω.Εννοείται ότι τα γραφικά πάντα είναι σε δεύτερη μοίρα βέβαια. 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά όλοι λέτε ότι τα γραφικά δεν τα κοιτάς σ' αυτό, αλλά το στήσιμο του παιχνιδιού λέει ότι είναι ωραίο να 'χει ωραία γραφικά.Επειδή είναι εποχιακό, τα γραφικά και ειδικά ο φωτισμός δίνουν πολύ πιστεύω.Εννοείται ότι τα γραφικά πάντα είναι σε δεύτερη μοίρα βέβαια. Σκέψου να έκανε ανάπτυξη gameplay/art η From και τα γραφικά του παιχνιδιού να τα αναλάμβανε η Crytek
Manos112 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οτι έκαναν bait & switch έκαναν (θα είχαν τους λόγους τους) αλλά μην το βλέπεις σαν να θέλουν να σε εξαπατήσουν απλά παίξε και απόλαυσε το παιχνίδι...σαν rpg που είναι δίνεις περισσότερη έμφαση στο περιβάλλον/gameplay/grinding κτλπ παρά στα γραφικά. Επίσης μήπως στην Ε3 έδειξαν γραφικά απο PC? Γιατί έτσι χαίρω πολύ...
stavros88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω να διαρθωθει τετοιο πραγμα με ενα απλο πατς.Μακαρι να ειναι η εκδοση για pc ετσι οπως τα δειχναν να ηρεμησουν ολοι και να παιξουν το επος. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Με ξενέρωσε το game, θα περιμένω μπας και στο pc είναι καλύτερο.
stavros88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Namco Bandai Will Make An Announcement About Dark Souls 2′s ‘Downgrade-ation’ Next Week http://www.dsogaming.com/news/namco-bandai-will-make-an-announcement-about-dark-souls-2s-downgrade-ation-next-week/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα