Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις ακριβως, γιατι μαλλον ειμαι στραβος και δεν το βλεπω...μου εχουν πει οτι πρεπει να κατεβω τη σκαλα απο to bonfire εκει που ειναι ο εμπορας...μετα?

Πριν ανέβεις κάτι σαν κλαδιά δέντρου, πέσε κάτω δεξιά σου, ανέβα μετά την σκάλα, πολέμησε κάτι εχθρούς πήδα τις σχεδίες και στα δεξιά σου είναι μια σπηλιά εκεί θα τον βρεις έχει και μια έκπληξη μέσα δεν σου λέω... :devil:

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ζωή μειώνονταν και στο dark souls έτσι και αλλιώς νομίζω

darksouls2beta-1024x576.jpg

Τι Path θα διαλέξετε? με βλέπω για τούμπανο Temple Knight!!!!

στο Demon's μειωνοταν οταν πεθαινες

Εγω ειμαι αναμεσα σε Warrior και Dual Swordsman που φερνει περισοτερο σε Thief

Κάτι πήρε το αυτι μου ότι κάποια μαγαζιά στην Αθηνα το είχαν ήδη στο ράφι...ισχύει?

Δημοσ.

στο Demon's μειωνοταν οταν πεθαινες

Εγω ειμαι αναμεσα σε Warrior και Dual Swordsman που φερνει περισοτερο σε Thief

Κάτι πήρε το αυτι μου ότι κάποια μαγαζιά στην Αθηνα το είχαν ήδη στο ράφι...ισχύει?

Εγώ απο Αθήνα το πήρα με αντικαταβολή, θα το έχω την δευτέρα... Βασικά νομίζω οτι ο Dual Swordsman είναι ακόμα πιο hardcore μιας και δεν μπωρεί να κάνει Block αλλα μόνο parry. πιστεύω οτι θα είναι καλός για pvp πάντος.

Δεν ξέρω, στο 2ο playthrough με βλέπω και εμένα για Dual swordsman η μάγο.

Λιώσιμο!!!

Αν και στο Dark souls, είχα κάνει Τανκί εναν Temple knight με heavy armor, shield και την επικούρα το Gravelords sword!!!!

Του φορούσα και το Havels ring και είχα ενα αξιοπρεπές roll time. Δεν ξέρω αν και εδώ έχει κάτι αντίστοιχο γιατί όπως και να το κάνεις το roll time είναι το αντίτιμο που πληρώνεις αν πάς heavy.

Δημοσ.

για το 360 διαβαζα...γι αυτο... τεσπα, το απογευμα εφυγα στα mm να παρω την black armor edition ..... και εχετε γεια βρυσουλες....

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω παιδες

Thinlizzy αν μενεις Αθηνα,πανε στο Gamescom!!!εγω το πηρα στα 45 αλλα βλεπω στο skroutz οτι την ανεβασαν σχεδων 4 ευρω

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ βλεπω καποια stream να ειναι ηδη στο ng+ ισως και παραπανω!Εκει που θα φτασω εγω σε κανενα μηνα δηλαδη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...