Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναμένω πως και πως την Collectors Edtion...θα με ξεχάσει η γυναίκα μου για λίγο διάστημα

Χαχαχα τα ίδια ακριβως και εγω !!! Την δικιά μου την είπα ότι θα με χάσει το επόμενο δίμηνο !!! Δεν το πήρε και πολύ καλά απέιλησε να μου σπάσει το Xbox! Με βλέπω σαν το κρυφο σχολιο επί Τουρκοκρατίας να προσπαθώ να παίζω Dark Souls 2 :) Δύσκολη η Ζωη για τους Σαραντάρηδες Gamers (Εννοείτε αστειεύομαι :)

• Like 2
Δημοσ.

Αναμένω πως και πως την Collectors Edtion...θα με ξεχάσει η γυναίκα μου για λίγο διάστημα

xbox360? στειλε μου gametag για κανα co-op και ετσι ;)

Δημοσ.

Επαιξα λιγο.Μονο εμενα μου φανηκε καπως περιεργο το συστημα μαχης?Σαν σαν εχει χασει "βαρυτητα" δεν μπορω να το εξηγησω.Εσεις που το παιζετε εχετε συνηθισει τις αλλαγες?

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ, θα το έχω την Δευτέρα, την απλή έκδωση όμως, Ημουν σίγουρος οτι θα ήταν παιχνιδάρα! τι λέμε τώρα!?

Αυτό που είδα είναι οτι οταν κάνεις Rest σε Bonefire, οι εχθροί που έχεις καθαρήσει πίσω δέν ξαναβγαίνουν, Κατα πόσο αυτό αλλάζει το Gameplay-playthrough?

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ, θα το έχω την Δευτέρα, την απλή έκδωση όμως, Ημουν σίγουρος οτι θα ήταν παιχνιδάρα! τι λέμε τώρα!?

Αυτό που είδα είναι οτι οταν κάνεις Rest σε Bonefire, οι εχθροί που έχεις καθαρήσει πίσω δέν ξαναβγαίνουν, Κατα πόσο αυτό αλλάζει το Gameplay-playthrough?

Από ότι διάβασα , θα κάνουν respawn καμια δεκαρια φορες οι εχθροι και μετα θα εξαφανίζονται . Θα μπορείς με ειδικά αντικείμενα να κανεις να ξαναεμφανιστουν τα bosses και οι υπόλοιποι αντίπαλοι , αλλά με αυξημενο βαθμο δυσκολίας . Οπότε θα περιοριστεί πολυ το Farming για Souls και αντικείμενα , κάτι που το χρησιμοποίησα κατα κόρον για να διευκολυνθω στο παιχνίδι. Επιπλέον το παιχνίδι θα βοηθάει να τσουλάει λίγο πιο γρήγορα αφου σιγά σιγά θα καθαρίζει η περιοχη και θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα . Κάτι που με το νέο σύστημα που όταν πεθαίνεις χάνεις και hit points θα είναι απαράιτητο για να μην σπάσουμε την τηλεόραση με κανενα κοντρολ

• Like 1
Δημοσ.

Η ζωή μειώνονταν και στο dark souls έτσι και αλλιώς νομίζω

darksouls2beta-1024x576.jpg

Τι Path θα διαλέξετε? με βλέπω για τούμπανο Temple Knight!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι οι classes στην αρχη παντως.Εγω θα παω για Knight

Εμέις ξεκινάμε halberd νομίζω και λίγο ανεβασμένο το Chaos magic?

Δημοσ.

Επειδή έχω προχωρήσει λίγο έχω βρει άπειρα αγάλματα και ακόμα δεν έχω βρει να το πουλάει κάποιος merchant, την έπαυλη την ξεκλειδώνεις άμα μιλήσεις σε έναν traveller μέσα σε μια σπηλιά είναι είναι στην περιοχή που πολέμησες το πρώτο boss - Last Giant, πρέπει να το βρείς γιατί μέσα έχει και estus flask fragment.Τα gargoyle τουλάχιστον για μένα ήταν εύκολα θέλει άμυνα με την ασπίδα καλή και να αποφεύγεις οπωσδήποτε τις φωτιές και να χτυπάς όταν ανοίγονται, θέλει υπομονή, ίσως να δοκίμαζες ένα μακρύ όπλο όπως το Halberd ή το Heide Spear.

μπορεις να μου πεις ακριβως, γιατι μαλλον ειμαι στραβος και δεν το βλεπω...μου εχουν πει οτι πρεπει να κατεβω τη σκαλα απο to bonfire εκει που ειναι ο εμπορας...μετα?

για τον lost sinner

η συμβουλη μου ειναι να σκεκεστε παντα κοντα του...

ikaruga και εγω νομιζω οτι ο last giant εκλεβε γιατι ενω πατουσε παραδιπλα εκανε ζημια και με ετρωγε...αλλα να φανταστεις αλλοι κραζουν γιατι ηταν παρα πολυ ευκολος...εγω παντως ζοριστηκα υπερβολικα εκει, κατα τα αλλα δεν εχει θεμα. αν εισαι fan της σειρας, το παιχνιδι ειναι εξισου καλο με τα αλλα, μην το φοβασαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...