Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε αυτούς που παίζουν το 2...είναι τα γραφικά ίδια όπως μας έδειχναν στα video και στις εικόνες από Beta ή όχι ?

σε αυτο να σου απαντησω εγω (χωρις να εχω το παιχνιδι), μιας και βλεπω οτι στο gaf εχει ξεκινησει ενας πολεμος απο φανατικους του DS που φωναζουν για downgrade σε φωτισμους, και framedrops σε ps3...

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=781625

τι ισχυει και τι ειναι υπερβολη απο αυτα, δεν ξερω να σου πω...

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εβαλα το τρεξιμο στο O, δλδ πρεπει να παταω L3?

StrEaMLiNe ευχαριστω το βρηκα και εγω, αλλα θελω κανα 2 ακομα και δεν καταλαβαινω αν θα χρησιμοποιουσα το fragnant που παιρνεις στο lost sinner στη τυπισσα στο bonfire και οχι στη κλειστη πορτα στην magula τι θα γινοταν?μηπως πουλαει κανας εμπορας και δεν το πηραμε χαμπαρι?

εδιτ(τελικα δεν ανοιγει και τιποτα σημαντικο, και οι 2 δρομοι ειναι κλειστοι στο τελος τους, προς το παρον)

ξερει κανεις που μπορω να βρω το κλειδι για το σπιτι στη μαγουλα που ειναι κλειδωμενο?

για το farming μου ειπαν οτι υπαρχει covenant που κανει respawn τους enemies...

τα gargoyles τον παιρνουν κανονικα, θα δοκιμασω μπας και ειναι ευαισθητα σε κανα μαγικο ή φωτια, αλλιως θα παω στις αλλες περιοχες που ανοιξα και θα επιστρεψω δυνατοτερος...

Επειδή έχω προχωρήσει λίγο έχω βρει άπειρα αγάλματα και ακόμα δεν έχω βρει να το πουλάει κάποιος merchant, την έπαυλη την ξεκλειδώνεις άμα μιλήσεις σε έναν traveller μέσα σε μια σπηλιά είναι είναι στην περιοχή που πολέμησες το πρώτο boss - Last Giant, πρέπει να το βρείς γιατί μέσα έχει και estus flask fragment.Τα gargoyle τουλάχιστον για μένα ήταν εύκολα θέλει άμυνα με την ασπίδα καλή και να αποφεύγεις οπωσδήποτε τις φωτιές και να χτυπάς όταν ανοίγονται, θέλει υπομονή, ίσως να δοκίμαζες ένα μακρύ όπλο όπως το Halberd ή το Heide Spear.

Δημοσ.

σε αυτο να σου απαντησω εγω (χωρις να εχω το παιχνιδι), μιας και βλεπω οτι στο gaf εχει ξεκινησει ενας πολεμος απο φανατικους του DS που φωναζουν για downgrade σε φωτισμους, και framedrops σε ps3...

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=781625

τι ισχυει και τι ειναι υπερβολη απο αυτα, δεν ξερω να σου πω...

downgrade σε φωτισμους δεν ισχυει με ΤΙΠΟΤΑ! ισα ισα που πλεον ειναι dynamic και οι σκιες πολυ εντυπωσιακες...για framedrops κανει και στο xbox360(για ps3 δεν ξερω) αλλα ολα τα souls κανανε παντα

καποια textures ειναι πολυ χαλια και εκει ειναι το οποιο "προβλημα" για εμενα

Δημοσ.

απο το θειο το εχω, εννοειτε πως θα αγοραστει μεθαυριο (εδω και το dark souls το 1 3s φορες το αγορασα xbox-ps3-pc)

αλλα δεν κρατιομαστε βρε αφου βγηκε νωριτερα στο θειο το ξεκινισαμε εκει μεχρι να ερθει το original :P ;)

• Like 1
Δημοσ.

Pyromancer = easy mode....πήγαινε μόνο melee να νιώσεις τον πόνο!

και που έχω μαγείες νομίζεις ξέρω να τις χρησιμοποιώ?? χαχα

Για κάποιο λόγω μου τελείωσαν και δεν μπορώ να κάνω άλλες. Οπότε μόνο melee πάω μεχρι τώρα και μπόμπες..

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης διαβασα 2 review και απο οτι καταλαβα το παιχνιδι δεν ειναι τοσο καλο οσο το πρωτο DS (ποσο μαλλον το Demon). Ο λογος γι αυτο ειναι οτι πλεον ο θανατος σου δεν ειναι απαραιτητα δικο σου προβλημα καθως το παιχνιδι "κλεβει" και δεν παιζει με τους δικους του κανονες. Ελπιζω να μην ειναι μεγαλο το κακο γιατι τα Souls παιχνιδια απο αυτο ζουν και πεθαινουν. Απο την ισσοροπια και τη "δικαιοσυνη" των mechanics. 

Δημοσ.

Δεν το λεω εγω, τα review το λενε. Και το Eurogamer και ο Sesler και τωρα μολις διαβασα του IGN το αναφερουν μεσα αυτο. Δεν μπορει να λενε ψεματα και τα τρια review. Στο video του Sesler κιολας το ειδα real time να συμβαινει αυτο και απλα το μονο που ελπιζω ειναι να μην ειναι σε μεγαλο βαθμο αυτο. 

Δημοσ.

care to share the vid? να δω για τι πραγμα μιλας ακριβος...και αν ειναι μεγαλο βιντεο pls πες και το λεπτο που συμβαινει

care to share the vid? να δω για τι πραγμα μιλας ακριβος...και αν ειναι μεγαλο βιντεο pls πες και το λεπτο που συμβαινει

ειδα το review του ign δεν λεει και τιποτα εκτος απο το πεναλτυ στο life που αν εισαι demon souls veteran οπως υποθετω δεν θα σου φανει τιποτα...(εκει ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα που ως hollow ειχες μισο life) for the record οταν χρειαστικα effigy (full life) παντα ειχα more than enough...ποιο απειροι παιχτες πιθανον να εχουν προβλημα βεβαια δεν λεω αλλα οχι τιποτα τραγικο 

• Like 1
Δημοσ.

Οριστε το review, απλα πηγαινε στο κομματι που εξηγει αυτο που λεμε παραπανω. Δεν ειναι και μεγαλο το review, δες το ολοκληρο κιολας. 

Δημοσ.

εξακουλουθω να μην εχω καταλαβει τι ακριβος ειδε ο τυπας... διαφορες με το ενα υπαρχουν στα mechanics και κυριος εχει αλλαξει μου φαινεται το roll εχει λιγοτερα invinsible frames...αδικο παιχνιδι δεν ειδα οπως και δηποτε οχι σε τετοιο βαθμο που το παρουσιαζει

τελος παντον καθενας εχει την αποψη του εγω δεν ειδα κατι τετοιο ουτε το ενιωσα αλλα εχω παιξει melee classes so far ισως να φαινετε περισοτερο με sorc η κατι αλλο

Δημοσ.

Τεραστιο screen tearing στο X360 (για αυτο φυσικα και τα περισσοτερα frames). Προσωπικα δεν αντεχω το screen tearing. Μου αποσπα την προσοχη.και δεν ειναι ωραιο οπτικα. Καλυτερα λιγα fps λιγοτερα και με vsync on.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα με τα πρώτα Review μην τρελένεστε κιόλας (δείτε και ενα αρκετα  ενδιαφερον από το 'http://kotaku.com/dark-souls-ii-the-kotaku-review-1540752877') οταν είχε πρωτοβγεί το Dark Souls ένα απο τα μεγάλα gaming sites το είχε θάψει γιατί ήταν αδιανόητα δύσκολο και ακόμα και ο τελευταίος αντιπαλος μπορούσε να σε καθαρίσει. Α επισης ειχε κατακρίνει την έλλειψη πλοκής . Φάγανε κράξιμο τελικά γιατί είχαν δώσει το review να το κάνει ένας τύπος που τα αγαπημένα του παιχνίδια ήταν τα need for speed (!!!!) μετα απο λίγο καιρό ξαναγάψανε και ανασκευασανε . Μην κρίνεται τώρα απο τις πειρατικές εκδόσεις !!! Και μην ξεχνάτε ακόμα οι σέρβερ στην Ευρώπη δεν άνοιξαν , που με το ονλαιν αλλάζει πολύ το παιχνίδι. Περιμένω από μέρα σε μέρα να μου έρθει το παιχνίδι και να αρχίσει η σφαγή , ελπίζω εκει μέσα κάπου να σας πετύχω :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...