StrEaMLiNe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) βοηθεια pls, καταλαβε κανεις τι παιζει με τα petrified statues? Ούτε εγώ έχω βγάλει άκρη ακόμα και έχω συναντήσει αν θυμάμαι σωστά 2 προς το παρών και μάλιστα το ένα μου εμπόδιζε την είσοδο σε bonfire. EDIT: Το βρήκα, ειναι ένα αντικείμενο που λέγεται Fragrant Branch of Yore το πέρνεις βέβαια μετά από γ@μήσι, πρέπει να νικήσεις τον Lost Sinner. Για να σε διευκολύνω όταν κατέβεις έναν ανελκυστήρα, να είσαι ανθρώπινη μορφή για να κάνεις summon και μια τύπισσα γιατί αλλιώς εγώ δεν μπόρουσα να τον πέρασω. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από StrEaMLiNe
xavier Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 thx επιτέλους κατάλαβα τι παίζει με τα lvl και πώς τα ανεβάζω. Kapra Demon φαντάζομαι είναι το boss. Εγώ πάντως απλά τρώω κάμποσους ευκολους (πλέον ) αντιπάλους και γυρνάω στο bonfire για τα lvl. μην παει soul χαμενη... 1
neratzojuice Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 μην παει soul χαμενη... χαχαχα καλά εισαι.. έεχω χασει souls. Εβλεπα livesteam απο gameover και αυτος είχε φτάσει lvl 9 στα πρώτα bonfire και εγώ που ήμουν πιο μπροστα, ήμουν lvl 2
Typhonios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 χαχαχα καλά εισαι.. έεχω χασει souls. Εβλεπα livesteam απο gameover και αυτος είχε φτάσει lvl 9 στα πρώτα bonfire και εγώ που ήμουν πιο μπροστα, ήμουν lvl 2 To έχεις PS3 ή XBOX 360?
-Mayhem- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση σε αυτούς που παίζουν το 2...είναι τα γραφικά ίδια όπως μας έδειχναν στα video και στις εικόνες από Beta ή όχι ? @ neratzojouice τι class εφτιαξες?
jonathan_g21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Επειδή ο Απρίλιος αργεί (αν και το preorder έχει γίνει ήδη) το ξεκίνησα στο xbox360. Μετά απο 25 ώρες περίπου 95 level αν θυμάμαι καλά να αναφέρω κάποια πράγματα... Καταρχήν, χωρίς σπόιλερς... Υπάρχει περιορισμός spawns στους αντιπάλους. Δέν ξέρω άν είναι γενικό ή μόνο σε συγκεκριμένους, αλλά έχω παρατηρήσει πως πάρα πολλοί αντίπαλοι, ασχέτως είδους μεγέθους η σημασίας, μετά απο ένα αριθμό εμφανίσεων, δέν ξαναβγαίνουν. Αυτό εμποδίζει το φάρμινγκ φυσικά αλλά και σε περίπτωση που χάνει κάποιος συχνά souls, θα μείνει πίσω στη πρόοδό του. Δεύτερον, το μπλόκ γενικώς, και το τάργκετινγκ/λόκ με πολύ μεγάλα όπλα (ultra greatswords κτλ) έχουν αλλάξει πολύ σαν μεκάνικς. Τρίτον, το στάμινα είναι διαφορετικό. Σάν να μου φαίνεται λίγο, κ ακόμα κ σπέλς ή με το τόξο να ρίξεις, τρώει στάμινα. Επίσης το τόξο χειροκίνητη στόχευση και να για να ρίξεις (ακόμα και με το να ρίξεις με δαφορετικά βέλη), έχουν αλλάξει κάποια κουμπιά. Για να πηδήξεις πλέον πατάς μέσα τον αριστερό μοχλό ενώ τρέχεις. Ενώ ξαναπατώντας το τρέξιμο κάνει τούμπα. Τέλος, παρατήρησα πως συνήθως έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα αριθμό αντιπάλων ταυτοχρόνως. Εμπλοκές 1 ν 1 λίγο πιο σπάνια. Επίσης το μπάκσταμπ πλέον σε καθιστά ευάλωτο σε χτυπήματα. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση πως τα Μπός ήταν πιό εύκολα από κάποια σημεία που ήρθα αντιμέτωπος με ένα μεγάλο αριθμό αντιπάλων. Απο γραφικά...... ίσως επειδή συνήθησα να παίζω στον υπολογιστή, μου φάνηκαν ελαφρώς απαράδεκτα. Είναι όμορφο ναι, αλλά σε τέξτουρς και... γρασίδια κτλ... περίμενα πιό πολλά. Ειδικά όταν απο πίσω έχει καταράχτη, νερό ή κάποιο ανιμέισον, ο χαρακτήρας μπροστά ή τυχόν γραφικά φαίνονται αποκομμένα με πολύ αλάιαζινγκ. Αλλά αυτά τα προσέχεις μόνο αν είσαι σταθερός... Μετά απο μερικές ώρες συνηθίζεις όμως, και δέ με επιρρεάζει αρνητικά... η ατμόσφαιρα κ το όλο περιβάλλον είναι πέρα για πέρα ιμέρσιβ. Το όλο παιχνίδι με λίγα λόγια ειναι Dark Souls. Αυτό που βλέπεις που αισθάνεσαι, τα πάντα είναι όπως περιμένεις να έιναι!! Το οτι χάνεις ποσοστό απο το μέγιστο life σου, κάθε φορά που πεθαίνεις σαν Hollow, σε αναγκάζει να προσπαθείς μονίμως να κυνηγάς effigies και να κρατάς το humanity form σου. ΦΗΜΕΣ Λένε πως το παιχνίδι είναι 3 φορές το μέγεθος του προηγούμενου. Ώς τώρα, μετά απο 25 ώρες... ανεβαίνεις σχετικά γρήγορα τα level, αλλά δέ νιώθω οτι έχω προχωρήσει πολύ. Όχι απο άποψη τοποθεσίας, αντιθέτως, έχει μεγάλη γκάμα κ πάρα πολύ εξερεύνηση....και ακόμα μάλλον δέν έχω δεί ούτε τα μισά. Αλλά για παράδειγμα δέν έχω βρεί Embers ούτε κάποιο άξιο αναφοράς αριθμό materials για αναβάθμιση εξοπλισμού. Μόνο τα απλά πράγματα. Αυτό μου λέει οτι ενδεχομένως η διάρκεια του παιχνιδιού να είναι πολύ μεγαλύτερη απόσο ο προκάτοχος... Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι, οτι ξεκινάς με 0 estus. Στα 95 level τώρα έχω 6 estus τα οποία είναι +4 (αν θυμάμαι καλά) οπότε αλλάζει κατα πολύ η νοοτροπία ρίσκου... Ένα άλλο μεκάνικ είναι η ζημιά που παθαίνει ο εξοπλισμός. Όλα παθαίνουν ζημιά και ειδικά τα όπλα (και αναλόγως το είδος) χαλάνε πολύ γρήγορα. Ακόμα και να χτυπάς τους τοίχους κάνει ζημιά στα όπλα. Κάθε φορα που χτυπάς ασπίδα αντί για τον αντίπαλο (ή αστοχείς κ χτυπάς τον τοίχο) ή άν έχει βαρύ άρμορ ο αντίπαλος. Μου έδωσε την εντύπωση πως παίζουν όλα αυτά ρόλο. Το θέμα ποιό είναι όμως.... τη ζημιά την βλέπεις σα μια κόκκινη μπάρα κάτω απο το εικονίδιο του εξοπλισμού. Που αντιπροσωπεύει την κατάσταση ή χίτ πόιντς του εκάστωτε όπλου. Αυτό επανέρχεται σε φούλ κατάσταση ( σαν καινούργιο ) κάθε φορά που κάθεσαι σε Bon Fire. Εφόσον όμως ΔΕΝ φτάσει στο 0. Άν φτάσει στο 0, τότε σπάει και χρειάζεται Repair, απο blacksmith ή magic ή item κτλ... Πολλές φορές όμως έτυχε να χρειαστεί να έχω πολλαπλά όπλα λόγω φθοράς και μεγάλο αριθμό αντιπάλων... και λίγα Βon fires στον ορίζοντα.... Επίσης έχει ένα υγρό που άν ακουμπίσεις, πατήσεις, σε φτύσουν, οτιδήποτε φοράς παθαίνει πολύ μεγάλη φθορά. Ακόμα και τα δαχτυλίδια... τα οποία δέ γνωρίζω αν σπάσουν αν χάνονται ή αν μπορείς να τα επιδιωρθώσεις. Και κάτι τελευταία.... απόσο έχω καταλάβει, το summon έχει όριο χρόνου. Έφερα έναν NPC να με βοηθήσει, και μετά απο κάποια ώρα εξαφανίστηκε μόνος του. Δέ κράτησα χρόνο αλλά δέν είναι πολύς.... αυτό προσωπικά δέ μου αρέσει διότι θα κάνει το COOP / party play.... μικρό σε διάρκεια Τέλος, έχει πυρσούς που ανάβεις σε Bonfires και κάποια σημεία, μπορείς να γίνεις human οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρησιμοποιώντας το effigy, μαζί με τα poison, curse, bleed έχει και καινούργια όπως petrify, και πλέον καλό είναι να μιλάς σε όλους τους NPC και να εξαντλείς τους διαλόγους και μπορεί να σου δώσουν αντικείμενα ή να γίνει κάτι περα απο το οτι μαθαίνεις πολλά πράγματα για το λόρ του παιχνιδιού. Ά... και πλέον δέν έχει "κοπανάω τον τοίχο και ανοίγει η μυστική πόρτα.... (παθαίνουν ζημιά γρήγορα τα όπλα) τώρα πας στέκεσαι μπροστά και πατάς το xbox360 "Α" / ps3"Ο" και ανοίγει.... βέβαια... δέν υπάρχει prompt "press A" ή τίποτα... απλά πάς και δοκιμάζεις σε οτιδήποτε φανεί ύποπτο ! 5
xavier Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω εβαλα το τρεξιμο στο O, δλδ πρεπει να παταω L3? StrEaMLiNe ευχαριστω το βρηκα και εγω, αλλα θελω κανα 2 ακομα και δεν καταλαβαινω αν θα χρησιμοποιουσα το fragnant που παιρνεις στο lost sinner στη τυπισσα στο bonfire και οχι στη κλειστη πορτα στην magula τι θα γινοταν?μηπως πουλαει κανας εμπορας και δεν το πηραμε χαμπαρι? εδιτ(τελικα δεν ανοιγει και τιποτα σημαντικο, και οι 2 δρομοι ειναι κλειστοι στο τελος τους, προς το παρον) ξερει κανεις που μπορω να βρω το κλειδι για το σπιτι στη μαγουλα που ειναι κλειδωμενο? για το farming μου ειπαν οτι υπαρχει covenant που κανει respawn τους enemies... τα gargoyles τον παιρνουν κανονικα, θα δοκιμασω μπας και ειναι ευαισθητα σε κανα μαγικο ή φωτια, αλλιως θα παω στις αλλες περιοχες που ανοιξα και θα επιστρεψω δυνατοτερος... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από xavier
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πρεπει να προσλαβουν κανα σοβαρο ανθρωπο να τους φτιαξει κανα τρειλερ της προκοπης. Λιαν απαραδεκτα τα τρειλερ τους. Ενταξει ειπαμε old-school, χαρντκοριλα και ετσι το παιχνιδι αλλα φτιαξτε κανα τρειλερ που να βλεπεται. Να μην σχολιασω τη χρησιμοποιηση του συγκεκριμενου τραγουδιου των Jethro Tull.. Ο,τι να'ναι.
neratzojuice Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση σε αυτούς που παίζουν το 2...είναι τα γραφικά ίδια όπως μας έδειχναν στα video και στις εικόνες από Beta ή όχι ? @ neratzojouice τι class εφτιαξες Είμαι pyromacer (κάπως ετσι) αν θυμάμαι καλά. Έκανα καλή επιλογή ή μπα?
Typhonios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ninja!!!!!!!!! http://uk.ign.com/videos/2014/03/11/teenage-mutant-ninja-dark-souls-2 Είμαι pyromacer (κάπως ετσι) αν θυμάμαι καλά. Έκανα καλή επιλογή ή μπα? Pyromancer = easy mode....πήγαινε μόνο melee να νιώσεις τον πόνο! 1
spacecowboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ninja!!!!!!!!! http://uk.ign.com/videos/2014/03/11/teenage-mutant-ninja-dark-souls-2 Pyromancer = easy mode....πήγαινε μόνο melee να νιώσεις τον πόνο! ετσι...ακομη δεν εχω καν δει πως ειναι ο pyro και ο sorc στο dark souls2 1
The_Sheep Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Με εχει σκισει ο Sinner, ειμαι με knight και δεν μπορω να βρω τροπο να κανω κατι. Ο τυπος πηδαει ,τρεχει ,εχει απειρη stamina. Moυ φαινεται θα πρεπει να κανω το πρωτο μου summon για βοηθεια
spacecowboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 μη φανταστεις οτι κανει τιποτα το summon (το δοκιμασα) σα κουραδι πεφτει και μετα παλι ψοφας χαχαχα οντος ειναι πολυ agro boss και με variation στο moveset του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα