Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

maxx.jpg

Πριν λίγους μήνες ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Dark Souls 2.

Κυκλοφορεί στις 14 Μαρτίου για Playstation 3, Xbox360 και μετά από λίγο καιρό και στα PC

Trailer

Φρέσκο νέο Trailer,πριν από λίγες ώρες βγήκε στην επιφάνεια

• Like 1
  • Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκδοση PC για εμενα collectors edition οπως και το πρωτο Dark Souls. Χαλαρα το ποιο αναμενομενο παιχνιδι του 2014 για εμενα μαζι το Bayonetta 2, X και Castlevania LOS 2. 

• Like 1
Δημοσ.

Παίζεται offline και online,το μονο που πληρώνεις είναι το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει...Δεν είναι σε στιλ Lineage 2,WoW,Guild Wars 2 κλπ. Φαντάσου κάτι σαν το Diablo 3 στο περίπου ας πούμε,μονο που μπορείς να παίζεις offline και είναι 10 φορες πιο δύσκολο και από το τελευταίο επίπεδο του Diablo 3 :)

@ikaruga24 σύμφωνο απόλυτα για τα αναμενόμενα παιχνίδια που αναφέρεις και κρίμα που το Μπαγιονέτα 2 είναι μονο για Wii U

@spacecowboy υπομονή φιλαράκι και γώ έτσι είμαι,ζω και αναπνέω για τις 14 Μαρτίου :D

• Like 1
Δημοσ.

14 μαρτιου αποσυνδεω το ps4 και μπαινει σε ενεργο δραση η μπακατελα το xbox360 (μεχρι να βγει και η pc version τουλαχιστον)

και χανομαι απο προσωπου γης ;)

αντε να ερθει! οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο ποιο δυσκολη γινεται η αναμονη :P

• Like 2
Δημοσ.

νομίζω ότι ο Μάρτιος θα είναι μηνας που θα χωρίσω χαχαχαχαχα...

Πάντως στο PC δεν βολευόμουν καθόλου,μα καθόλου...έχω ένα USB που το συνδέω με χειριστήριο του Playstation και το R3 ήταν ανάποδο,άργησα πολύ να το συνηθίσω...Για το πληκτρολόγιο-ποντίκι δεν έχω λόγια :P

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως το ποιο αναμενόμενο για εμένα PC Game...ήδη έχει γίνει pre order η Collectors Edition από Amazon.

Αυτό και το Bayonetta 2 και "X" για το Wii U θα είναι η αιτία για Ομηρικούς καυγάδες με την σύζυγο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με τα Demons Souls και Dark Souls και θέλουν να πάνε κατευθείαν στο Dark Souls 2 ή έχουν σκοπό να ασχοληθούν με τα δυο προηγούμενα πριν παίξουν το 2,το παρακάτω Video σας δινει κάποια tips(χωρίς αυτο να σημαίνει ότι θα είστε ο Highlander και δεν θα ψοφήσετε ποτε :P ) έτσι ώστε να μην σπάσετε παρα πολύ τα νεύρα σας(σίγουρα πράγματα) και το rage quit πέσει σύννεφο με σκοπό να παρατήσετε αυτό το φοβερό παιχνίδι.

Προσωπική άποψη είναι να υπάρχει υπομονή και το παιχνίδι θα μαθευτεί εύκολα.Death by death γνωρίζεις περισσότερα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...