Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Coolerman Aν ηταν η λάμπα εσωτερικά(ccfl backlight) δεν θα επρεπε να φωτιζεται καθολου η οθονη εφοσον θα ειχε καει σωστα? Εμενα μου κραταει 2-3 λεπτα και μετα σβηνει αρα μαλλον το inverter δεν θα ειναι λογικα??

Δημοσ.

@Coolerman Aν ηταν η λάμπα εσωτερικά(ccfl backlight) δεν θα επρεπε να φωτιζεται καθολου η οθονη εφοσον θα ειχε καει σωστα? Εμενα μου κραταει 2-3 λεπτα και μετα σβηνει αρα μαλλον το inverter δεν θα ειναι λογικα??

όπως σου είπα

είχα ακριβώς το ίδιο θέμα..άναβε για λίγο και μετά σκοτάδι(έριχνα φώς μέσα και έβλεπα τα είδωλα)

δοκίμασα άλλο inverter και έκανε τα ίδια...τελικά το πρόβλημα ήταν η λαμπίτσα σαν μακαρόνι (ccfl),δεν έκανε καλή επαφή το καλωδιάκι απ' ότι είδα.

εσένα είναι κορώνα-γράμματα..ίσως να είναι Inverter..μπορεί και όχι,εκεί που είναι στριμωγμένη η ccfl έχει πολλές θερμοκρασίες και με τον καιρό την 'ακούνε' η άκρες τον καλωδίων.

αυτά :-)

Δημοσ.

Χμμμ οκ...τουλαχιστον σε περιπτωση που δεν ειναι το inverter η ccfl κανει γυρω στα 11 ευρω με τα μεταφορικα μεσα...τουλαχιστον δεν ειναι ακριβη..δηλαδη στη χειροτερη να πληρωσω 60 ευρω συνολο και να εχω παρει και inverter και λαμπα. Θα παραγγειλω πρωτα το inverter και ελπιζω να ειναι αυτο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...