melodystyle2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καταρχάς ελπίζω να ταιριάζει στη θεματική ενότητα το παρόν, διότι δε βρήκα κάποια θεματική ενότητα πιο κατάλληλη για την ερώτησή μου. Με λίγα λόγια μια εισαγωγή στο θέμα: Αγορά από amazon, εντολή αντικατάστασης διότι το προϊόν που παρέλαβα έχει κάποιο πρόβλημα. Το amazon προτείνει και προχωράει έπειτα από συναίνεση δική μου σε αποστολή ιδίου καινούργιου προϊόντος. Μετά τη παραλαβή του αντικειμένου αντικατάστασης, υποχρεούμαι να στείλω πίσω το αντικατασταθέν αντικείμενο εντός 30 ημερών. Οι απορίες μου έχουν ως εξής και θα παρακαλούσα άτομα που έχω προβεί σε παρόμοια κίνηση να μοιραστούν την εμπειρία τους: -Το amazon ισχυρίζεται πως σου επιστρέφει την αξία των μεταφορικών, 1-3 εργάσιμες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, είτε η αξία είναι 10 είτε 120€ αν το στείλεις με UPS. Επειδή θέλω να είμαι ασφαλισμένος θα το στείλω με UPS/DHL με δηλωμένη αξία ~170€, με το σύνολο του κόστους αποστολής να είναι ~60€. Την απόδειξη πληρωμής των εξόδων αποστολής θα πρέπει να τη βάλω μέσα στο πακέτο που θα επιστρέψω; Θα πρέπει να είναι στην Αγγλική γλώσσα; Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω (στο πακέτο θα έχω κολλήσει τις ετικέτες που σου βγάζει το amazon και θα είναι προσεκτικά τυλιγμένο το προϊόν). Ευχαριστώ.
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 1) Απόδειξη για μεταφορικά μπορείς να την βγάλεις φωτό και να την στείλεις με e-mail άμεσα (με το που στείλεις δηλ. το προϊόν πίσω). Αν το κάνεις έτσι σχεδόν άμεσα θα σου ξεκινήσουν διαδικασία για refund των εξόδων αποστολής (έτσι έχει γίνει σε εμένα) 2) Ναι τυπώνεις τις ετικέτες επιστροφής από amazon 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα