bigbrother10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παιδια υπαρχει αυτο το παιχνιδι για android tablet? Προσπαθω μεσω facebook να το παιξω σε ενα tablet με android και δεν μου το ανοιγει. Ξερει κανεις τιποτα αν μπορω ή με καποιο τροπο να το παιξω στο tablet μου? Ευχαριστω 1
bigbrother10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παιδια προσπαθω να παιξω το παιχνιδι αυτο στο tablet με τον chrome και μου ζηταει να κατεβασω το flash palyer και οταν παταω να το κατεβασω μου γραφει οτι δεν ειναι πλεον συμβατο με την συσκευη μου. Το κατεβασα απο το xda και το εγκατεστησα κανονικα αλλα και παλι οταν παω να μπω στο παιχνιδι απο το fb μου λεει παλι οτι πρεπει να το κατεβασω. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το φτιαξω ωστε να μπορω να παιξω?
shodan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Επίσημα στις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού android η google σταμάτησε να υποστηρίζει το flash. Κανε δοκιμές με διάφορες εκδόσεις μήπως εισαι τυχερός και σου λειτουργήσει καμία. Sent from my iPhone using Insomnia 1
sakis450 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μπορεις να δοκιμασεις και τον dolphin browser αλλα θα μπεις στο facebook stin desktop εκδοση ισως να δουλεψει!!! το παιχνιδι που ζητας ειναι μονο για ios μεχρι στιγμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα