billxl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αυτή τη στιγμή περνάω Windows 8 ξανά στον υπολογιστή μου εξαιτίας μιας απίστευτης ηλίθιας λεπτομέριας. Μετά την αναβάθμιση σε 8.1 στην αρχική οθόνη καλωσορίσματος όπου απαιτείται password, το πληκτρολόγιο είναι γυρισμένο στα Ελληνικά, το password μου είναι με λατινικούς χαρακτήρες και η επιλογή για αλλαγή πληκτρολογίου εξαφανισμένη !!! Αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να μπορώ να φορτώσω τα windows. Τα windows στον υπολογιστή αυτόν είναι γερμανικά. Συγχαρητήρια Microsoft για τις μ@@@@ες με το microsoft account και την υποχρεωτική χρήση του στα 8.1 και το default συγχρονισμό των ρυθμίσεων ! Sent from my iPhone using Insomnia
billxl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ναι, δεν λειτουργεί στην αρχική οθόνη. Δοκίμασα και το εικονικό πληκτρολόγιο αλλά ούτε απ' αυτό αλλάζει η γλώσσα. Sent from my iPhone using Insomnia
arc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Ολιγον offtopic αλλά την είχα πατήσει με ίδιο τρόπο σε κάποια διανομή linux (δεν θυμάμαι). Εγκατάσταση, εισαγωγή λατινικου κωδικου, εγκατάσταση ελληνικου UI, επανεκκίνηση, την κάτσαμε γιατί default γλώσσα τα ελληνικά, χωρίς εναλλαγή πληκτρολογίου. Τελικά μπήκα με κάποιο τρόπο, αλλά το συναίσθημα ειναι απερίγραπτο να σου ρίχνεις πόρτα ... ο υπολογιστής σου.
micos000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Γι΄αυτό οι περισσότεροι βάζουν την ημερομηνία γέννησης τους σαν κωδικό!!! Δεν επηρεάζεσαι έτσι από γλώσσα γραφής. Στο δια ταύτα. Σε vista και 7άρια μηδενίζω τον κωδικό του χρήστη με το erd commander. Ο λογαριασμός σου είναι τοπικός, δηλαδή απλά username ή email στο hotmail; Αν είναι τοπικός δες εδώ (http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/reset-password-windows-8.htm) Αν είναι email μπες στο email από άλλον υπολογιστή και άλλαξε τον κωδικό από εδώ (http://windows.microsoft.com/en-us/windows/what-do-forget-windows-password#1TC=windows-8) Δες και εδώ (http://www.isunshare.com/windows-8-password/how-to-reset-windows-8-password-without-disk.html) 1
billxl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Τώρα την έκανα την επανεγκατάσταση! Θα το θυμάμαι την επόμενη φορά. Πόσο βλακώδη είναι τα παράθυρα ώρες ώρες. Και τώρα με την καθαρή εγκατάσταση μέχρι να απενεργοποιήσω το συγχρονισμό έκανε μ@λ@..ς με τη γλώσσα του πληκτρολογίου ! Microsoft Windows και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε !!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 όπως ειπε και παραπανω μπαινεις από άλλο υπολογιστη και κανεις μια αλλαγη κωδικου στο Microsoft account σου σε νουμερα χωρις γραμματα Καμμια φορα ο πανικος και ο εκνευρισμος δεν βοηθαει η λυση είναι πιο απλη Και σου μιλαει ανθρωπος που από τα νευρα του εσπασε ένα λαπτοπ λογω κωδικου χαχαχαχα
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 βασικα δε χρειαζεται να εχετε Microsoft account συνδεδεμένο!! Εγω δεν ήθελα τουλάχιστον, συνδεθηκα την 1η φορά για την ενεργοποιήση και επειτα το εκανα local και ηρέμησα. βεβαια για να ειμαι ειλικρινής που και που με πετάει σε προσωρινό χρηστη επειδη και καλα δε βρισκει το account κανω ενα lof/off-log on και στρώνει...
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 βασικα δε χρειαζεται να εχετε Microsoft account συνδεδεμένο!! Εγω δεν ήθελα τουλάχιστον, συνδεθηκα την 1η φορά για την ενεργοποιήση και επειτα το εκανα local και ηρέμησα. βεβαια για να ειμαι ειλικρινής που και που με πετάει σε προσωρινό χρηστη επειδη και καλα δε βρισκει το account κανω ενα lof/off-log on και στρώνει... Αν δεν σε ενδιαφέρει το store, το sky drive και ο συγχρονισμός με άλλες συσκευες μια χαρά είναι και local accound. Μπορεί κανείς βέβαια να έχει και τα δύο και να εναλλάσσεται κατά βούληση. Περισσότερα στα παρακάτω λινκ http://www.techrepublic.com/blog/windows-and-office/sign-in-to-windows-8-microsoft-account-versus-local-account/ http://www.windows8core.com/whats-the-difference-between-microsoft-and-local-user-accounts-comparison/ και ένας συγκριτικός πίνακας:
billxl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το πρόβλημα με τα 8.1 είναι ότι σε αναγκάζει για τον admin account να έχεις MS account. Για local πρέπει να δημιουργήσεις άλλο account που δεν έχει admin rights. Τέλοσπάντων, παθαίνοντας μαθαίνεις. Αν δε φτιάξει σωστά η MS τον συγχρονισμό ακόμη και μεταξύ Windows σε διαφορετική γλώσσα (έχω 2 PC με ελληνικά windows και 2 με γερμανικά) εγώ θα τον απενεργοποιώ πάντα. Α, και η άλλη βλακεία είναι ότι στα 8 στις ρυθμίσεις υπήρχε χωριστή επιλογή για τον συγχρονισμό ενώ στα 8.1 την έκρυψαν οι μ@λ..ες στις ρυθμίσεις του SkyDrive!
g8anos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 τέτοιες μλκιες είναι που με φέρνουν ολο κ πιο κοντά στην απόφαση να πετάξω τα 8 και να βάλω τα 7 παλι... Η παραδοση της MS να φτιαχνει μονο κάθε 2ο λειτουργικό αξιόλογο συνεχίζεται περίτρανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα