Trenixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 παιδια καλη χρονια με υγεια και τυχη για φιλο που θελει να αγορασει ενα pc εχω τα εξης ερωτηματα 1) ο fx 6300 σε ΣΤΟΚ ταχυτητα σηκωνει την αυτη την 760?? nVidia GeForce GTX 760 OC Rev2.0 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) (GV-N760OC-2GD Rev2.0) δεν θα κανει οβερκλοκ ουτε τωρα ουτε στο μελλον,θα την σηκωσει η θα φαει μπουκαλι επειδη ο 6300 θα ειναι σε στοκ ρολοι?? 2) σε cpu intensive παιχνιδια ο 6300 παντα σε στοκ ρολοι,εχει θεμα? 3) αν κοψει απο καρτα για να βαλει Ssd και παει στις καινουριες 270 της ati,διαβαζω πολλες αναφορες για προβληματα με stuttering,flickering,τι γινεται? εχουν θεμα με drivers? και πιο συγκεκριμενα θα εβαζε αυτη ATI Radeon R9 270 OC 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) (GV-R927OC-2GD) 4) οθονη ποια απο τις δυο? οχι αλλη προταση μενουμε σε αυτες τις δυο LG LCD LED 23'' 23EA63V Full HD Black LG LCD LED 23'' IPS231P-BN Full HD Black για την 23EA63V,η βαση της ειναι λιγο αδυναμη και ειναι λιγο ασταθης,την εχει κανεις να πει εντυπωσεις? 5) amd με ati και intel με nvidia μυθος η αληθεια? παει ο 6300 με nvidia η intel με ati? 6) ενα ασχετο με το φιλο,τελικα οι haswell θελουν οπωσδηποτε haswell ready η compatiple τροφοδοτικα? 7) και τελος και εξισου σημαντικο απο που να το παρει? o φιλος ειναι απο επαρχια οι επιλογες ειναι οι visionstudio,msystems και e-shop που εχει στη πολη του εχει ενδοιασμο για τα visionstudio,msystems γιατι φοβαται οτι αν εχει κανα θεμα θα πρεπει να πακεταρει και να στελνει αθηνα η θεσσαλονικη με δικα του εξοδα ενω το e-shop ειναι διπλα του εγω απο την αλλη εχω ενδοιασμο με το e-shop και του ειπα καλυτερα απο visionstudio,msystems αυτα,sorry για τα πολλα ερωτηματα,θα παρακαλουσα να απαντηθουν αριθμητικα οπως τα εχω βαλει για καλυτερη κατανοηση και απο γνωστες των θεματων ευχαριστω
adtakhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Χρήματα που διαθέτεις πες και τι θα κάνεις με το σύστημα. Επίσης πες μας αν θα πάρεις ολόκληρο πύργο και οθόνη μαζί με πληκτρολόγια / ποντίκια κ.λ.π.
Trenixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 @adtakhs δεν θελω συνθεση,θα θελα απαντησειs στα συγκεκριμενα ερωτηματα Η συνθεση ειναι για φιλο και θα εχει τα κλασικα αφου ρωταs Ενα κουτι κ350 cmaster 6300 κ asus m5r97 r2.0 mb wd caviar blue κ εναν 120αρη ssd kingston η samsung ram kingston 1600,9 latency, 8 gb Psu thermaltake 630 berlin Οθονη μια απο τιs δυο που εχω αναφερει Και gpu αναλογα,η την 760 η 270 ati οπωs αποφασισει αυτοs Μπορειs να απαντησειs στα ερωτηματα η σε καποια απο αυτα?
N1KOSSS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ο fx δεν θα τρώει μπουκάλι με την 760/ 270 Οι and συνδυάζονται χωρις θέμα με nvidia και το αντίστροφο. Κατάστημα ας διαλέξει το φθηνότερο
Trenixx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τελικα θα μαζεψει να παρει i5 Νικο,δεν βρηκα καποιο σαιτ να δειχνει τον 6300 σε στοκ ρολοι με την 760 Κλοκαρισμενο 6300 με 760 ναι την σηκωνει μια χαρα,σε στοκ... Επισης την ειδα σε καταστημα την Lg 23EA63V, εχει τραγικη βαση και κουνιεται περα δωθε,αν δεν εχεις στιβαρο γραφειο εχεις θεμα Και κατι ακομη, ουτε το Msystems, ουτε το Visionstudio δεν ξερουν τι σημαινει haswell ready τροφοδοτικο ,δεν το εχουν ακουσει ποτε το θεμα! Φοβερο! Και παραμενει το ερωτημα,αγορα απο Visionstudio, Msystems η το eshop που εχει στην πολη του
mp44christos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν θα να έχεις κανένα πρόβλημα: Γκουγκλαρε: 760 bottleneck 3ο αποτελεσμα
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Trenixx τον έχουν πόσα άτομα τον FX 6300 στο forum...Μπορείς να ρωτήσεις τον Ashmadia πχ.Δε θα χει πρόβλημα και σε stock.Τον έχω δουλέψει σε επιχείρηση που δούλευα αλλά όχι με 760. Από καταστήματα μπορεί να κοιτάξει αναλόγως και από που είναι.
Trenixx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 @mp44 τα εχω δει τα σχετικα θεματα, απλα στους πιο πολλούς που ρωτανε αυτο το θεμα τους προτεινεται να κλοκαρουν και σε πιο λιγουs να τον αφησουν στοκ @Millennium η IPS 231P-PN LG τη ξερεις? Η 23ΕΑ63V εχει χαλια βαση, πολυ ασταθεια Απο αγρινιο ειναι και εχει μονο eshop Να παρει απο εκει η να παραγγειλει απο Msystems η Visionstudio με μεταφορικη
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν την έχω δει αυτήν όχι.Οι βάσεις των περισσότερων LG σε αυτά τα χρήματα δεν είναι και τόσο καλές.
Trenixx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 @Millennium τελικα ποιο καταστημα λες και εχεις να προτεινειs οθονη στα 150-160 ευρω και τροφοδοτικο για haswell μεχρι 65?
Millennium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κατάστημα mgmanager από αθήνα πέρα από αυτά που πες,digital-master αν είναι Κρήτη.Μπορεί να κοιτάξει για Dell U2312HM ή την P2314H αλλά είναι ακριβότερες. Mε FX 6300 stock και τη κάρτα δε θα χει θέμα. Τροφοδοτικό haswell ready δε μου ρχέται κανένα σε αυτά τα χρήματα,το XFX pro 650 είναι αλλά είναι ακριβότερο.
Trenixx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και ενα τελευταιο, τι ακριβως θα γινει αν δεν μπει haswell ready τροφοδοτικο και μπει πχ το thermaltake berlin 630 που δε φαινεται να ειναι συμβατο,τι θα παθει το pc
eSATA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και ενα τελευταιο, τι ακριβως θα γινει αν δεν μπει haswell ready τροφοδοτικο και μπει πχ το thermaltake berlin 630 που δε φαινεται να ειναι συμβατο,τι θα παθει το pc Tίποτα δε θα πάθει. Δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας.
Trenixx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και ολοs αυτοs ο θορυβοs οτι οι καινουριοι intel haswell θελουν οπωσδηποτε συμβατα τροφοδοτικα προς τι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα