micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για να καταλάβεις, η διαδικασία έχει ως εξής: Πρώτα γίνεται εξαγωγή ενός καρέ (σε μορφή εικόνας) σε προσωρινό φάκελο ή στη μνήμη του υπολογιστή. Μετά εφαρμόζεται το λογότυπο πάνω στο καρέ με όποιον τρόπο έχει ορίζει ο χρήστης. Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος η θέση ή η διαφάνεια, για όλα είναι το ίδιο. Μετά το καρέ αυτό κωδικοποιείται στην τελική μορφή βίντεο μαζί με τα υπόλοιπα καρέ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει μόνιμο το logo. Αυτό που λέει ο elf είναι μέσω aegisub να δημιουργήσεις ass υπότιτλους και να γράψεις αυτό που θέλεις. Μετά το βάζεις όπου θέλεις και το ενσωματώνεις σε mkv format. Αυτό όμως δεν είναι μόνιμο αλλά επιλέξιμο και η σωστή αναπαραγωγή του γίνεται μόνο από το συγκεκριμένο mkv σε υπολογιστή με κάποιον player που να υποστηρίζει ass υπότιτλους και την μορφοποίηση του. Σε hardware media players δεν εμφανίζονται σωστά αλλά σαν απλοί υπότιτλοι και το Youtube δεν δέχεται τέτοιους υπότιτλους.
_Assus_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει φίλε μου το "Video Watermark Pro" http://www.video-watermark.com/ και έχει και free version αν είναι αυτό που ζητάς !!
rus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Mιας κι επαναφερθηκε το θεμα να πω οτι το WMM εχει τετοια δυνατοτητα, αλλα η λεξη θα ειναι σε μια σκουρα ζωνη. Φιλε Αssus, θα εχω υποψη μου αυτο το προγραμμα που λες οταν ξαναχρειαστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα